Müberra Yenişar Muayenehanesi
Cumhuriyet Mahallesi Yağmur Sokak Rızvanoğlu Çamlık Sitesi A Blok No: A12 Daire: 11, Nilüfer, Bursa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Nakit

Bilişsel Regresif Hipnoterapi +15 daha fazla

Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Bilişsel Regresif Hipnoterapi

Bütüncül Psikoterapi +13 daha fazla

EMDR Terapi

Bilişsel Regresif Hipnoterapi

Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Cumhuriyet Mahallesi Yağmur Sokak Rızvanoğlu Çamlık Sitesi A Blok No: A12 Daire: 11, Bursa

Dr. Müberra Yenişar Psikoterapist/Aile Danışmanı

1993 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum ve Pratisyen Hekim ve Aile Hekimi olarak çalıştım.
2008-2011 yıllarında Psikoterapi Enstitüsü-Tahir ÖZAKKAŞ’dan ‘Bütüncül Psikoterapi Teorik, Formulasyon ve Süpervizyon' Eğitimlerini tamamlayarak Psikoterapist ünvanını aldım.
2015 yılında Aile Danışmanlığı eğitimi alarak Aile Danışmanı ünvanını kazandım.
2012 yılından itibaren ağırlıklı olarak DUYGU ODAKLI Terapi yapıyorum
7.Oda'da Psikoterapi Atölye çalışmalarını düzenliyor ve Psikoterapi Kulüp Başkanlığı görevimi sürdürüyorum.
Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Eğitimimi tamamladım.
Psikoterapi içerikli yazılar yazıyorum.
KATILDIĞIM DİĞER EĞİTİM ve KONGRELER ;

2011-Masterson Enstitüsü-Masterson Kongresi
2011-Scrontan Üniversitesi-John C.NORCROOOS-Psikotearapide Birleşme Konferansı
2012-Kanada York Üniversitesi-Leslie S.GREENBERG Bireysel Duygu Odaklı Terapi' ve 'Çift ve Aile Duygsal Odaklı Terapi'
2014-Prof.Dr.Vamık VOLKAN Narsistik ve Borderline vakalarda Nesne İlişkilerinin Derinlemesine İncelenmesi' Atölye çalışması
2015-Prof.Dr. Giuseppe De Benedittis'in İçimizdeki Şifacı Hipnozun Büyülü Dünyasında Yolculuk' Atölyesi
Tahir Özakkaş, Hipnoz Derneği ve Dr. Bülent URAN-Hipnoz Eğitimleri
2016-Bursa Sağlık Müdürlüğü-'Çocuğun Psikososyal Gelişimini Destekleme Programı Eğitimi', 'Ruh Sağlığı Eğitimi' ve 'Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi'
2008-Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2.Psikiyatri Kliniği-'Anksiyete Bozuklukları ve Depresyon Tanı ve Tedavi Okulu'
2015-Milli Eğitim Bakanlığı-Aile Danışmanı Sertifikası
2015-2016-Timur Harzedin-'Bütüncül Psikoterapi Gelişimsel Yaklaşım' eğitimi. Timur Harzedin ile Süpervizyon çalışmalarımız devam etmektedir.
VERDİĞİM EĞİTİMLER

2012-Fevziye Mektepleri'nde Psikolojik Danışmanlara -'Psikoterapi ve Ben' Atölye Çalışması.
Çeşitli okullarda eğitimci, aile ve öğrencilere yönelik psikoterapi eğitimleri.
7.Oda Cafe’de Psikoterapi Atölye Çalışmaları

Makaleler
Röportaj

Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Samimi oluşu kendisine rahat açılmamı sağladı. Olaylar karşısında örnekleme yapması da bir çözüm bulmam adına referans oldu, farkındalığımı arttırdı. Öneri üzerine gitmiştim, herkese tavsiye ediyorum danışmanlığını ve kendimden umutluyum

I
Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Diğer

Yaşadığım problemleri nasıl anlatacağım konusunda işin içinden çıkamıyordum. Müberra hanım bu konuda daha ben söylemeden terapiyi çok profesyonel bir şekilde yönlendirdi ve karmaşık sandığım düşüncelerin bir ucundan yakaladı terapiye başladık. Çok memnun kaldım.

Z
Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Psikoterapi

Hiç farkında olmadığım duyguların altında yatan sebeplerin farkına vardım sayesinde çok daha iyiyim.

Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Bireysel Terapi

Müberra Hocam’ a bir buçuk yıldır gidiyorum. Anlayışlı, naif ve yargılamadan dinliyor. İlk geldiğim zaman ve şuan ki zaman arasında olumlu yönde çok değiştim. Kendisinden çok memnunum. İyiki sizi tanıdım.

Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Bütüncül Psikoterapi

Müberra hocam doğru sorular ve yönlendirmelerle güzel yolculuklara çıkartıyor. Daha önce defalarca düşündüğüm anılarıma ilk defa farklı bakışlarla çözüm odaklı bakabildim. Bunlar hayatıma olumlu şekilde yansıdı ve yansımaya devam ediyor. Seanslardan cok memnunum. İyi ki varsınız.

Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Bireysel Terapi

Müberra hocam ile tanışmamız 9 ay oldu. Bu zamana kadarki farklı terapi deneyimlerimin çok üzerinde bir özveri yakaladım kendisiyle. Öyle ki fırtınalı ruhumu dinginleştirmemi sağladı. Çok çaresiz bir şekilde yanına geldiğim ilk seansımı hatırlıyorum bugün ile aramızda o kadar fark var ki.. daha çokk yolumuz olduğunu düşünüyorum hocamla terapi seanslarını gerçekten iple çekiyorum diyebilirim. Bunun en temel sebebi, gün içerinde bir çok danışanı olmasına rağmen günün en son danışanı olsam bile beni çok büyük bir özveri ile dinlemesi gerçekten hissetmesi olmuştur. Hocamın deneyimlerine, bilgisine bakış açısına daha çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Saygı ile…

Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Randevu

Müberra hanımın tecrübesi hoşsohbeti ve naifliği size kendinizi çok rahat ve güvende hissettiriyor. İçimde tekrar bahar çiçekleri açıyormuş gibi hissediyorum. İnanın arkadaşlar zor zannettiğimiz şeylerin aslında nasıl kolaylaştığını göreceksiniz. Kendinize olan inancınız geliştikçe hayata karşı daha emin adımlarla korkusuzca yürümek bu his paha biçilemez. Müberra Hanım iyiki diyorum sizin için iyiki

Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Randevu

Huzurlu hissetmeme sebep oldu bu duyguyu özlemiştim

Dr. Müberra Yenişar

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

R
Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi

Uzun zamandır kendime yapmayı ertelediği ama gerçekten ihtiyacım olan bir şeydi. Müberra hanım çok nazik kibar karşıladı ve seans gerçekten benim açımdan çok iyi geçti. Bambaşka bir problem için gitmişken aslında olduğum durumun altında bambaşka bir şey yattığını farkettim duygularımı bastırdığımı da. İlk seans olmasına rağmen daha rahatlamış hissettim. Nasip olursa bundan sonraki süreçte kendisiyle bu yola devam etmek isterim. İlgisi ve alakası mesleki olarak bilgisiyle beni alıp bambaşka bir yere taşıdı kendisine burdan da çok teşekkür ederim.

Dr. Müberra Yenişar

Bu güzel ve değerli görüşünüz için teşekkür ederiz.

Konum: Müberra Yenişar Muayenehanesi Randevu

Gerçekten çok donanımlı ve bilgili. Karşıdakini gerçekten güzel anlıyor ve insanı çok rahatlatıyor. Kızım için başladık şimdi kendim devam ediyorum