Dr. Mubin Tural, orta ve lise eğitimini Kanuni Anadolu Lisesinde tamamlamış olup,Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.Daha sonra Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim dalında uzmanlık eğitimini bitirmiştir.

Mubin Tural Muayenehanesi
Odunluk, Lefkoşe Cd. No:25, 16110 Zeno Business Center C Blok Kat:1 Ofis:1, Nilüfer, Bursa

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ağız Bakımı Eğitimi +24 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Cep Derinliği Azaltma

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Odunluk, Lefkoşe Cd. No:25, 16110 Zeno Business Center C Blok Kat:1 Ofis:1, Bursa

Randevu doğrulandı
• Konum: Mubin Tural Muayenehanesi • Çocuk D...daha fazlaiş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu daha az

6 yaşındaki oğluma kanal tedavisini başarılı bir şekilde yaptı.Tedavi sürecimiz hala devam ediyor. Çocuklarla iletisimi oldukça iyi oğlum dişciye korkmadan gidiyor.Yorumlara bakarak kendisini bulmuştuk bende bir yorum bırakmak istedim. Bundan sonra dişcimiz belli.

R
Telefon numarası doğrulandı

Mubin Bey’e 4 yaşındaki kızımın bir anda başlayan diş ağrısı için gittik. Doktor bey o kadar ilgiliydiki. Çocuğa yaklaşımı çok şefkatli kızımın doktor fobisini yendi. Detaylı bütün dişlerine, diş etlerine baktı. Kızımda gece uykuya geçişte aşamadığımız emzik sorunu vardı. Mubin Bey çok güzel bir çocuk diliyle kızıma emziği bırakmazsa dişlerine tel takılması zorunda kalacağını anlattı. O günden sonra kızım bir daha emzik istemedi. Gönül rahatlığıyla kapısını her zaman çalabilirsiniz. Tavsiye ediyorum

Telefon numarası doğrulandı

5,5 yaşındaki kızımı dolgu ve kanal tedavisi nedeniyle götürmüştüm. Kendisi ve çalışanları gayet ilgili ve alakalılar. Ayrıca dişçi korkusu olan çocuklar için hediye vs vermeleri cok hoşuma gitti. İşlerini titizlikle yapıyorlar. Yine bi diş problemimiz olsa yine mubin beye giderim ve herkese tavsiye ediyorum.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Mubin hocama 5 ve 9 yaşlarındaki kızlarımın bizi artık açmaza sokan diş problemleri ve diş yaptırma korkusu için başvurduk. Diş tedavisine tepkili olan ve asla hiçbir doktora tedavi olmayan kızımın bile dişlerine kullandığı yöntemlerle ve yaklaşım tarzı ile bir çok işlem yaptı yavaş yavaş hemde korku ve kaygıdan arındırarak Allah razı olsun diyorum kendisinden. Küçük kızımın da dişlerinde geçmeyen iltihapları, kırıkları ve çürükleri vardı onları da tek tek yine bağ kurmaya çalışarak üstesinden geldi. Güvenle sevdiklerinizi emanet edebileceğiniz bir doktor. Yapacağı tedavi için detaylı bilgilendirme yapan hangi yöntemlerin daha uygun olduğunu nedenleriyle anlatan samimi ve işini titizlikle yapan birini arayan varsa gönül rahatlığıyla Mubin hocama başvurabilir.

Randevu doğrulandı

Dr mubin beyin muhtesem dokunuslariyla oglumun dis sikintisi giderildi.2 yil once yapmis oldugu tedavisinin mukemmelligini suan farkindayiz gozumuz kapali tek adresimiz mubin hocamiz..cocuguma yaklasimi sevecenligi mukemmel otesi ellerinize saglik hocam tekrardan

L
Randevu doğrulandı

İnternet araştırmalarım sonucu gittik bugün.5.5 yaşındaki oğlumun süt dişlerine dolgu ve kanal tedavisi yapacak.İlk dolgumuzu yaptı.Şarkılarla türkülerle ilk seansımız çok şükür sorunsuz geçti.Çocuklara yaklaşımı çok güzel.Pedogojik açıdan yaklaşımı mükemmel.İşini titizlikle yapıyor. Memnun kalınca büyük oğlumu da götürdük.Onun dişini de aynı titizlikle yaptı.Prdodonti arayışı içinde olanlara tavsiye ederim..

Telefon numarası doğrulandı

Yakinimiz tavsiyesi ile tanıştık Mubin Bey ile . 6 yaşındaki kızımın süt dişlerinde oluşan çürükleri tedavi ediyor . Kızımın ilk gün çıkardığı zorluğa rağmen şuanda koltuğa kendisi oturuyor. Çocuklar la iletişimi kuvvetli cana yakın ve tedavi sürecinde en ince ayrıntısına kadar bizi bilgilendiriyor . Çocuklarınızın ve kendinizin ağız ve diş sağlığı için tavsiye edebileceğim " TEK " Diş hekimi.

I
Telefon numarası doğrulandı

Kendisine bir arkadasiminiz tavsiyesi üzerine gittik herkezin çekmemiz gerek dediği dişlerini çekmeye gerek kalmadan kurtardı daha sonrasında hiç bir problem yaşamadık. Daha sonraki gorusmelerimizdede her hangi bir problem olmadı iki oğlumda kanal tedavisi dolgu vb. İşlemlerinde gayet rahat bir şekilde atlattık.

Telefon numarası doğrulandı

Öncelikle Mubin beyi şiddetle tavsiye ediyorum. Dişçiye gitmek istemeyip tedavisini olmayan 6 yaşındaki oğlum Mubin beyin çocuksu yaklaşım ve ilgi alakasindan dolayı bu korkusunu yendi çok şükür. 1 seneden uzun zamandır ağrı çekiyordu ve çoklu çürükler vardı. Anestezi altında yapılması gereken dişleri büyük bir sabır ve emekle tek tek yapmaya devam ediyor. Oğlum Fatih kendisini çok seviyor ve bir sonraki randevusunu bekliyor.Allah razı olsun anlayış ve yardımı için. Bursada kendisini eşimle tek geceriz.Basarilarinizin devamını diliyorum

Konum: Mubin Tural Muayenehanesi • Kanal Tedavisi

Dr Mübin Beye kızımı götürmüştük diş dolgusu kanal tedevisi yapıldı gayet memnunuz çocukları korkmadan sabırla davranarak gerçekten işini 4.4lük yapan bir doktor çok memnun kaldıgımız için şimdide oğlumun dişleri için kanal tedavisine tekrar dan doktor beye başladık ellerinize sağlık hocam