d....k
Annem yaklaşık 10-15 yıldır dizlerindeki sıvı kaybı ve kireclenmeden dolayı yürüyemez hale geldi sığır kolejeni kullandık dizlerine pahalı pahalı iğneler vurdurduk bitkisel kremler kullandık daha sayamayacagim bir sürü şey ama mücahit beyle tanıştık kendini bizi detaylı bilgilendirdi ve ameliyat yöneltti.Kendisine güvendik çünkü son caremizdi ve iyiki guvenmisiz annem kilolu olmasına rağmen ameliyatın ertesi günü ayağa kaldırdı tabi direk normal bir vatandaş gibi yürümedi ama bastırdı yani ayaklarinin üstüne ve çok ilgilendi 20-25gunde yavaştan annem rutin hayatına dönmeye başladı 3ayin sonunda da gayet sağlıklı bir insan gibi ağrısız sizisiz normal işlevlerini fazlasıyla yaptı.Allah ondan razı olsun gerçekten mükemmel bir doktor
se...a
Yürüyemez haldeydim.Hocamın muayenesi sonucu ameliyat olmaya karar verdim.İki dizimden operasyon geçirdim.Operasyonun üzerinden 1 yıl geçti.Hiçbir şikayetim kalmadı.Hocama ve ilgilenen tüm hastane personeline gösterdikleri ilgi,alaka ve güleryüzden dolayı teşekkür ederim.
ka...a
Kemik çürümesi yüzünden 16 sene boyunca sadece koltuk değnekleriyle ayakta kalmışken bana özgürce yürüme hakkımı geri verdi. Doktorumuzun sayesinde bugün çok iyiyim. Allah ondan razı olsun. Münire KARAKOÇ
mi...r
allah mücahit beyden razı olsun beni 10 yıldan beri iyileştiremediler mücahit bey sayesinde yürüyorum teşşekkürler mücahit bey
gü...n
çok iyi doktor onun sayesinde sakat kalmadım menüsküs şikayeti olan herkese tavsiye ederim 4 doktara gittim topal kalacaksın dedi ama mücait ilhan sayesin de artık koşabiliyorum eline sağlık
Mücahit İlhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mücahit İlhan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mücahit İlhan adresi nerede?Mücahit İlhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasan Karaağaç Mah. Turgut Özal Cad. No.37 Merkez Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mücahit İlhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mücahit İlhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mücahit İlhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mücahit İlhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mücahit İlhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mücahit İlhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mücahit İlhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.