Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
he...i
bence cok başarılı bir doktor tokat devlet hastanesinden gitmiş olmasınada cok üzüldüm kendisine hayatında hemde dr luk kariyesi nde başarılar dilerim
me...z
Telefon numarası doğrulandı
MÜCAHİT BEYLE 2009 YILINDA ESKİDEVLET HASTANESİNDE HEKİM TERCİHİ YAPARAK TANIŞTIM GENEL YAKLAŞIM VE DAVRANIŞINDAN MEMNUN KALDIM UYGULADIĞI TEDAVA YÖNTEMİNDEN MEMNUNUN MESLEKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.
Mücahit Yetim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mücahit Yetim, Kardiyoloji.
Mücahit Yetim adresi nerede?Mücahit Yetim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Gültekin Topçam Bulvarı Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mücahit Yetim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mücahit Yetim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mücahit Yetim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mücahit Yetim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mücahit Yetim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mücahit Yetim hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mücahit Yetim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar