İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir
me...m
Müge Hanım'a bir dahiliye doktoru tavsiyesi ve romatizma şüphesi ile gittim. Öncelikle çok ilgili, hastasını dinliyor, hastanın söylediği herşeyi değerlendiriyor. Konusunda uzman, gerekli tetkikleri yaparak sonuçlara göre hastayı yönlendiriyor. Etik çalışan bir doktor olduğunu düşünüyorum. Gerekli gördüğü şekilde tetkik ve kontrol öneriyor. Güleryüzlü ve samimi olduğu için de iyi ki Müge Hanım'a gelmişim dedim. Teşekkür ederim.
ce...n
Kızarık, vücudumda bulunan kızarıklıklar sebebiyle Prof. Dr. Oktay Taşkapan tarafından yönlendirildim. İlk tanıştığımızdan beri güleryüzü ile ilgilendi. Şuan kan testlerimin sonucunda bana bir tedavi önerecek. Bundan sonrası içinde kontrollerim için kendisine gideceğim. Tanı koymak için elinden geleni yapan bir doktor.
ca...t
Müge Hanım tek kelimeyle mükemmel bir doktor ve hoşsohpet, muhteşem bir insan. Bir şekilde ismini duyup yıllar önce kendisini tanıdığım andan beri yıllardır artrit tedavimi başarıyla sürdürmekte ve ilgisini bir an olsun benden eksik etmemektedir. Tüm ağrılarımı kesti. Böyle iyi insanların ve başarılı doktorların çoğalmasını kalpten diliyorum. Sevgiler.
to...r
Her yanım ağrıyor diye neredeyse ağlayarak gittiğim Müge hanım son derece dikkatli, en ufak ayrıntıyı gözden kaçırmayan, hastasının her türlü şikayetiyle yakından ilgilenen bir doktordur. Ağrılarımın yanı sıra epeydir hiç önemsemediğim, kendime göre sebepler uydurduğum göz ve ağız kuruluğunun nadir görülen bir hastalık olduğunu hemen teşhis etmiştir. Bu ciddi hastalığı erkenden teşhis edip ilerlemesinin önüne geçen, gece gündüz her şikayetimi dinleyen doktoruma çok teşekkür ediyorum. Kendisini herkese tavsiye ederim.
al...r
harika ilgili,idealist ve son derece hanımefendi bir insan.Benim 6 sene arayıp çaresini bulamadığım hastalığıma 10 dakikada teşhis koydu .ve 5 senedir devamlı dua ediyorum.herkese gönül rahatlığıyla gidebileceklerini söylemek istedim.allah gönlüne göre versin.ayrıca babamı ve yiğenimide götürdüm onlarda çookkk memnun kaldılar ve duacılar..
ay...k
Hayattan bezdiren korkunç ağrılardan beni hayata yeniden kazandıran doktoruma ömür boyu minnettarım. Uzun bir ilaç tedavisinden sonra sürekli kullandığım ilacımla yaşamıma daha pozitif devam etmekteyim.Müge Hanım'ın her zaman hastalarına yumuşak yaklaşımı, telkinleri beni dahada bilinçlendirdi. Evet ömür boyu romatizmam var ama başetmeyi de doktorumdan öğrendim. Müge Hanım'ı sevgi ve saygıyla yanaklarından öperim.
Müge Bıçakçıgil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Bıçakçıgil, Romatoloji.
Müge Bıçakçıgil adresi nerede?Müge Bıçakçıgil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Bıçakçıgil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müge Bıçakçıgil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müge Bıçakçıgil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Bıçakçıgil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müge Bıçakçıgil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müge Bıçakçıgil hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Müge Bıçakçıgil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Romatologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Romatologlar
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Romatologlar
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Romatologlar
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Romatologlar
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Romatologlar
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar