Özel Terapi Tıp Merkezi
Fabrikalar Mh.3024 Sk.No:13, Kepez, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Uzm.Kl.Psk Müge Cantürk;İstanbul Okan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden 2014 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Gelişim üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını 2017 yılında tamamlamıştır.Şu an aktif olarak Özel Termessos Hastanesi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.

Tedaviler
Bireysel terapi
Aile ve çift terapisi
Okb (takıntı zorlantı bozukluğu)
Anksiyete (kaygı) bozukluğu
Travma sonrası stres bozukluğu

Röportaj

R
Konum: Özel Terapi Tıp Merkezi Randevu

Uyku problemim vardı. Müge Hanım’ı bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım ve keşke daha önceden tanısaydım dediğim nadir insanlardan biri oldu. Empati ve tanı koyma kabiliyeti çok iyi, işini idealleri doğrultusunda yapan detaylı ve etik çalışan güler yüzlü, sempatik ve sosyal iletişim kabiliyeti mükemmel bir kişidir. Aynı zamanda, size ayna olup kendinizde görmeniz gereken her şeyi tüm samimiyeti ile göstererek sizi kazanan mükemmel bir psikolog. Sorunlarımı çözme konusunda adeta sihir yapılmış gibi hissediyorum. Müge Hanım size minnettarım iyiki varsınız.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

müge hanım alanında çok başarılı bir uzman 9 yasında oğlum için baş vurmuştuk akran zorbalığı ve ders çalışma isteksizliği için baş vurmuştuk oğluma çok iyi geldi müge hanım oğlum a bir abla oldu oğlum mutlu ben mutluyum müge hanım a saygılar

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Sayın hocam çok ilgili ve alanında uzman olduğunu hemen belli ediyor. Kişisel ilişkilerimde problem yaşadığım için uzmanlığına başvurdum. Çok yardımcı oldu. Tavsiyelerini uyguladım ve faydasını gördüm.

Y
Konum: Özel Terapi Tıp Merkezi Randevu

Müge hocam alanında çok başarılı ve ilk görüşmede hissediyorsunuz, gittiğimde çok samimi sıcak bir ortam vardı. terapi sürecinde de birçok farkındalık kazandım ve bana çok iyi hepsi hocam sayesinde

T
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Merhabalar.. Öncelikle Müge Hanımı tanıdığımıza cok memnun olduk.. Kızımın takıntı ve tırnak yeme problemi vardı onun için Müge hanima başvurduk. Güler yüzlü, anlayışlı ve sempatik oluşu bizi oldukça etkiledi.. Alanın da uzman ve danisanlarina ilgili bir psikolog kızım sevdi ve problemler de müthiş azalma oldu..

Konum: Özel Terapi Tıp Merkezi Randevu

Müge hanımı bir arkadaşım önermişti. Çok ciddi kaygı problemim vardı. Şefkatli ve sakin tavrıyla bana çok iyi geldi. Bir de ilişkimde problemler yaşıyordum. O konuda da sağlıklı iletişim kurmayı öğretti.

Memnunum. İnsana insan gibi davranıyorum. Egolu ve kibirli değil. İyi geleceğine de inanıyorum. Fikirleri ilgisi alakalı iyi. Başarılı görüyorum. Bazen kafamda takılanlar gelince hocamın söylediklerini hatırlıyorum törpülüyorum, boş verebiliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlişki problemlerimi aşmamda ve depresyon tedavimde gerek enerjisiyle gerek mesleki bilgi ve deneyimiyle gerçekten çok yardımcı oldu Müge hanım. Bundan sonra da desteğiyle çok güzel ilerleyeceğime eminim.

R

Ben çok memnunum. Yaklaşık 1-1 buçuk seneden beridir birlikteyiz. Seanslardan sonra bayağı bayağı toparladık. Doğumdan sonra hemen seanslara başladık 3. bir gözün hayatınıza etkisinin çok önemli olduğunu düşünüyorum Müge Hanım zaten bunu sağladı. Farklı pencereden bakmamı sağladı. Müge Hanım bence çok profesyonel, gayet başarılı bir uzman. Kendisini anlatamam ki.

Ben çok memnun kaldım o yüzden tavsiye ederim. Kendisi ile 8-9 ay kadar görüşmelere devam ettik. Şu anda kızım danışanı olarak devam ediyor. Daha farkındalığım arttı. Depresyona girmiştim çıkmamda büyük katkısı oldu. Müge Hanım ön yargısız dinliyor ve çok güzel tespitler bulunuyor.