Fabrikalar Mh.3024 Sk.No:13, Antalya
Cinsel Terapi
Tedaviler
Bireysel terapi
Aile ve çift terapisi
Okb (takıntı zorlantı bozukluğu)
Anksiyete (kaygı) bozukluğu
Fobiler
Depresyon
Travma sonrası stres bozukluğu
re....
Uyku problemim vardı. Müge Hanım’ı bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım ve keşke daha önceden tanısaydım dediğim nadir insanlardan biri oldu. Empati ve tanı koyma kabiliyeti çok iyi, işini idealleri doğrultusunda yapan detaylı ve etik çalışan güler yüzlü, sempatik ve sosyal iletişim kabiliyeti mükemmel bir kişidir. Aynı zamanda, size ayna olup kendinizde görmeniz gereken her şeyi tüm samimiyeti ile göstererek sizi kazanan mükemmel bir psikolog. Sorunlarımı çözme konusunda adeta sihir yapılmış gibi hissediyorum. Müge Hanım size minnettarım iyiki varsınız.
ya...
müge hanım alanında çok başarılı bir uzman 9 yasında oğlum için baş vurmuştuk akran zorbalığı ve ders çalışma isteksizliği için baş vurmuştuk oğluma çok iyi geldi müge hanım oğlum a bir abla oldu oğlum mutlu ben mutluyum müge hanım a saygılar
bu...y
Sayın hocam çok ilgili ve alanında uzman olduğunu hemen belli ediyor. Kişisel ilişkilerimde problem yaşadığım için uzmanlığına başvurdum. Çok yardımcı oldu. Tavsiyelerini uyguladım ve faydasını gördüm.
y.....
Müge hocam alanında çok başarılı ve ilk görüşmede hissediyorsunuz, gittiğimde çok samimi sıcak bir ortam vardı. terapi sürecinde de birçok farkındalık kazandım ve bana çok iyi hepsi hocam sayesinde
t.....
Merhabalar.. Öncelikle Müge Hanımı tanıdığımıza cok memnun olduk.. Kızımın takıntı ve tırnak yeme problemi vardı onun için Müge hanima başvurduk. Güler yüzlü, anlayışlı ve sempatik oluşu bizi oldukça etkiledi.. Alanın da uzman ve danisanlarina ilgili bir psikolog kızım sevdi ve problemler de müthiş azalma oldu..
Müge hanımı bir arkadaşım önermişti. Çok ciddi kaygı problemim vardı. Şefkatli ve sakin tavrıyla bana çok iyi geldi. Bir de ilişkimde problemler yaşıyordum. O konuda da sağlıklı iletişim kurmayı öğretti.
Memnunum. İnsana insan gibi davranıyorum. Egolu ve kibirli değil. İyi geleceğine de inanıyorum. Fikirleri ilgisi alakalı iyi. Başarılı görüyorum. Bazen kafamda takılanlar gelince hocamın söylediklerini hatırlıyorum törpülüyorum, boş verebiliyorum.
b....h
İlişki problemlerimi aşmamda ve depresyon tedavimde gerek enerjisiyle gerek mesleki bilgi ve deneyimiyle gerçekten çok yardımcı oldu Müge hanım. Bundan sonra da desteğiyle çok güzel ilerleyeceğime eminim.
r.....
Ben çok memnunum. Yaklaşık 1-1 buçuk seneden beridir birlikteyiz. Seanslardan sonra bayağı bayağı toparladık. Doğumdan sonra hemen seanslara başladık 3. bir gözün hayatınıza etkisinin çok önemli olduğunu düşünüyorum Müge Hanım zaten bunu sağladı. Farklı pencereden bakmamı sağladı. Müge Hanım bence çok profesyonel, gayet başarılı bir uzman. Kendisini anlatamam ki.
Ben çok memnun kaldım o yüzden tavsiye ederim. Kendisi ile 8-9 ay kadar görüşmelere devam ettik. Şu anda kızım danışanı olarak devam ediyor. Daha farkındalığım arttı. Depresyona girmiştim çıkmamda büyük katkısı oldu. Müge Hanım ön yargısız dinliyor ve çok güzel tespitler bulunuyor.
Müge Cantürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Cantürk, Psikoloji. Size Müge Cantürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Müge Cantürk adresi nerede?Müge Cantürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fabrikalar Mh.3024 Sk.No:13 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Cantürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Müge Cantürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Müge Cantürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müge Cantürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Müge Cantürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Cantürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Müge Cantürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Müge Cantürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müge Cantürk hangi sigortaları kabul ediyor?Müge Cantürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar