Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Adli Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programında eğitimini suç tekrarı üzerinde yaptığı tez çalışmasını yürütmüştür. Uzmanlığını tamamlamıştır. T.C. Adalet Bakanlığı Ankara Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde gönüllü çalışma deneyimini edinmiştir. Prof. Dr. Hakan Türkçapar (BDPD) tarafından verilen European Association for Behavioral and Cognitive Therapy (EABCT) ve Academy of Cognitive Therapy (ACT) standartlarına göre yapılandırılmış Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi, Beceri Kazandırma ve Süpervizyon Uygulaması eğitimlerini tamamlamıştır. Daha sonra, “Uluslararası Travma Çalışmaları Sertifika Programı”nın ( World Human Relief koordinatörlüğünde) Klinik Düzey travma eğitimini almıştır. Mesleki hayatının ilk zamanında özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde çeşitli tanı gruplarında özel çocuk ve yetişkin bireylerle birebir çalışmalar yürütmüştür. Daha sonra gelişimsel bozuklukların incelendiği TÜBİTAK projesinde proje asistanı olarak sahada çalışmalar yürütmüştür. Çalışmadan sonra Ankara’da özel bir klinikte yaklaşık iki sene bireysel danışmanlık hizmeti vermiştir. Adli ve klinik alanlarda çeşitli dezavantajlı gruplar (hükümlü bireyler, suç mağduru bireyler, madde kullanım bozukluğu olan bireyler) ile çalışmıştır. Ek olarak, LGBTİ+ bireyler ile görüşmeler gerçekleştirip çalışmalar yürütmüş ve halen yürütmektedir. Aldığı eğitimlere ek olarak Üniversite onaylı Cinsel Terapi Uygulayıcı Eğitimi ve Sanat Terapisi eğitimlerini tamamlamıştır. Daha sonra Ankara Çayyolu'nda Kurucu ortaklarından biri olduğu Beysukent Psikoloji’de yetişkinlere bireysel danışmanlık hizmeti vermiştir. Şu anda ise Ankara Çankaya'da Sedir Psikoloji'de yetişkinlere psikolojik destek hizmeti vermeye devam etmektedir.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Majör Depresif Bozukluk
- Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB)
- Panik Bozukluk
- Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB)
- Sosyal Anksiyete Bozukluğu (Sosyal Fobi)
- Özgül Fobi
- Kronik Depresyon (Distimi)
- LGBTİ+ Bireylere Yönelik Danışmanlık
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beier Cümle Tamamlama Testi
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Tümünü gösterHizmetler
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
SEDİR PSİKOLOJİ
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Durumluk Anksiyete Ölçeği
SEDİR PSİKOLOJİ
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Fobilerden Kurtulmak
Vajinismus Tedavisi
Yas Terapisi
Şema Terapi
g...
Kendisi çok destekleyici, son derece etik, işini iyi yapan birisi. Problemlerimle gittiğim zaman süreci tamamen rehberlik ve destek verdi. Gündelik hayatımı destekledi ve sonrasında kendi kanatlarım ile uçmamı sağladı. Kendisine referans alarak gittim. İşine çok saygı duyan ,etik ,anlayışı çok yüksek olan psikolog son derece destekleyici ve güven veren birisi.
d ...k
Müge Hanım ile olan görüşmelerimiz bana en çok farkındalık anlamında yardımcı oldu. Yaptığımız görüşmeler depresyondayken asıl benim bakış açımın durumumu ne kadar olumsuz etkilediğini bana gösterdi. Şu anda hayata ve kendine çok daha farklı bakıyorum. Kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.
me...
Psikoloğa giderken tereddütlerim vardı ama Müge hanım daha ilk görüşmede hepsini ortadan kaldırdı. Gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Kendimi anlamama ve sorunlarımı çözmeme çok büyük yardımı oldu. Dahası kazandırdığı bakış açısıyla çevremede farklı bakabiliyorum. Geriye dönüp baktığımda kendime yaptığım en iyi iyilik diyorum. Herşey için çok teşekkür ederim.
k.....
Yaklaşık 15 yıldır panik atak, anksiyete ve travma sonrası stres bozukluğu ile mücadele ediyorum. Mücadele ediyorum diyorum çünkü çok fazla terapi sürecinden geçtim ancak çoğu beni bir süre idare etmekten öteye geçiremedi maalesef ki. Açıkçası Müge Hanım’a başladığımda da kendi açımdan kafamda bir sürü soru işareti vardı ama gerek doğru yönlendirmeleri gerekse mantıklı şekilde verdiği örneklerle toparlamaya başladım. Biraz daha yolumuz var daha biliyorum ama artık problemlerimin neden kaynaklandığını, neleri düzenlemem gerektiğini, neleri toparlamak istediğimi ve en önemlisi kaçamadığım problemlerimle nasıl başa çıkabileceğimi çok iyi biliyorum. Benim için en büyük artısı online üzerinden ilerleyebilmekti çünkü kliniğe gitmek, dışarıya çıkmak başlarda benim için çok zordu ve yapabileceğim bir şey değildi. Kendimi daha güvende hissettiğim için online tercih etmiştim. Hiçbir zaman girip de burada yorum yapma gereği hissetmemiştim kimse için ancak doğru metotlar uygulayan ve sizi yürekten takip eden bir psikolog bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Umarım yazdıklarım benimle aynı süreçten geçen bir çok kişiye destek olur.
Normalde böyle bir terapiye olumlu bakmıyordum çünkü gerçekten bir çözüm olabiliceğini düşünmemiştim fakat Müge hanım sayesinde yaşadıklarım ve yaprıklaım hakkında büyük bir farkındalık kazandım ve iyileşme sürecine girdim Terapi süreci ve işleyişi fazlasıyla faydalı oldum benim için .
e...
İnternet üzerinden ulaştım siteden araştırma yaptım o şekilde görüştüm.Stres ve kaygılarım vardı.Takıntılı bir insandım ve insanlarla iletişimde çok iyi değildim bu nedenle başvuru yaptım.Müge Hanım'la 6. Seans yaptık ve çok rahatlama oldu .Kendimi daha iyi ifade edebiliyorum kaygılarım azaldı daha huzurlu hissediyorum.Müge Hanım işini çok disiplinli yapıyor ve gerçekten iş olarak düşünmediğini gördüm önemsiyor samimiyeti profesyonelliği yönlendirmelerinden çok memnunum. Çevremdeki insanlara da buradan da herkese gönül rahatlığı ile kesinlikle tavsiye ederim.
Müge Gürsay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Gürsay, Psikoloji. Size Müge Gürsay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Randevu.
Müge Gürsay adresi nerede?Müge Gürsay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mh, Tunus Cd, 76/11 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Gürsay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müge Gürsay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müge Gürsay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müge Gürsay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Müge Gürsay hangi dilleri konuşuyor?Müge Gürsay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müge Gürsay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Gürsay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müge Gürsay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müge Gürsay hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Müge Gürsay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müge Gürsay hangi sigortaları kabul ediyor?Müge Gürsay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar