Alipaşa mahallesi sülün caddesi ballı business center no 9 kat 6 daire 601 tekirdağ çorlu, Çorlu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nefes Terapisi
Nöropsikolojik Testler
Dream Danışmanlık ve Yaşam Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
WISC-4 Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
İlişki Terapisi
Dream Danışmanlık ve Yaşam Merkezi
Eğitim ve meslek hayatı boyunca katılmış olduğu kurs ve seminerler ile kendisini geliştirmeye devam etmiştir.
2013-2015 tarihleri arasında İlkbahar Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi - Kurum Müdürü
2015-2016 Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Koleji - Okul Psikoloğu
Son olarak Dream Danışmanlık ve Yaşam Merkezi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.
di...
Henüz kendisiyle 2 seans geçirdik ama verdiği detaylarla ile oglum ile aramızda yaşanan gerginlik inatlaşma ve ön ergenlik problemlerini çözdük artik daha sorumluluk bilincinde ve derslerinde daha başarılı.
öz...ü
Müge hanım çok ilgili çözüm odaklı çok samimi biri aileden biri gibi hissettiriyor yanında rahat hissediyorsunuz danışanı olmaktan mutluluk duyuyorum bir kaç seansta bile farkı hissettiriyor her konuda farklı perspektiften bakmamı sağlayan bana hep farkındalık kazandıran biri onu çok seviyorum :)
e....
Kendisi çok ilgili. Herkeste olabildiği gibi bende ne söyliyeceğim diyeceğim diye düşünürken bir anda kendinizi koyu bir sohbetin içindeymiş gibi hissetirdi. Başkalarının sizi kınayacağı veya yargılayacağınızı düşündüğünüz konularda bile çok normal olacağını gösterdi. Hayatımda bir çok farkındalık yarattı canım psikoloğum . Sizin siz olmanızı sağlıyor. Normal aman bunu herkes yaşıyor deyip geçmeyin. Olaylara farkı gözlerle bakmanızı sağlıyor.
s....ç
Kendimin bile kendimi bulamadığı yerlerde Müge Hanım kendimi bulmama yardımcı oldu. Hayatımın geri kalanının ışıklı yollarla geçeceğine, düşsem bile kalkmam gerektiğine, hayatın yaşamaya değer bir yer olduğuna beni tekrardan inandırdı. Sağlıklı ilişkiler kurmamda bana yol gösterdi. Umarım benim gibi yollardan geçmiş olan, çoğu zaman kendini bir kuyuda hissedip kafasını kaldırıp gökyüzüne bakamayan herkesin yolları Müge Hanım gibi biriyle kesişir ki Müge Hanım onlara da gökyüzünün ne kadar güzel olduğunu gösterir. Bana kendimi hatırlattığınız için minnettarım.
i̇...a
seansımın ilk görüşmesine gittiğimde gerçekten çok stresli ve gergindim ya kendimi detaylı açıklayamazsam ya çözmek istediğim sorunları Müge Hanım’a doğru iletmezsem fakat hiç öyle olmadı tamamen beni dinlemeye odaklı olan Müge Hanım hiçbir şekilde hiçbir müdahale etmeden sonuna kadar beni en rahat halimle dinledi Tamamen bir sohbet havası eşliğinde olması beni ayrı bir rahatlattı o kadar güler yüzlü ve içten dinler hali vardı ki benim çözmek istediğim Sorunları o kadar çok çabuk halledebileceğimi söyledi ve beni bu konu hakkında o kadar tatmin etti ki bu ilk görüşmemizin bana katkısı bayağı oldu ve sonrasında bana vermiş olduğu tüyolar olsun önerileri olsun tamamıyla yaptığım zaman aradaki farkı gerçekten gördüm bu konuda Müge Hanımla sohbet edasıyla gerçekleştirceğimiz seansların devamını dilerim
z.....
Müge hanımla kızım için tanıştık bazı endişeleri ve ergenlikle ilgili problemleri vardı yaklaşık 2_3 seanstan sonra sorunlar ortadan kalkmaya başladı Müge hanımdan çok memnunuz çok samimi güler yüzlü ailemizden biri gibi oldu kendisi seanslarımız devam ediyor ve kendisinden ayrılmayı pek düşünmüyoruz kızıma çok iyi geldi
r...
Aile sorunları ile ilgili oğlum içim gittim. İkinci görüşme daha yeni bitti. Daha sakinim. Kahve içerek sohbet etmekten memnun kaldım. Arkadaş ile sohbet ediyormuşsunuz gibi. İyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum.
c.....
Gayet memnunum. Müge Hanım çok hoş, tatlı dilli bir kadın. Görüşmelerimiz çok eğlenceli geçiyor. Odak problemim vardı o yüzden görüşme sağladım. Normal sohbete gidiyormuşum gibi gidiyorum. 3 seans görüşme sağladım. Kendisi bana bir teknik anlattı. Odaklanabilmek için bir noktaya elimi aldığım herhangi bir şeyde daha uzun vadeli odaklanıyorsam daha kolay yol alabileceğimi söyledi. Deniyorum oluyor.
se...l
Müge hanım hayatımın bir parçasında yer aldığı için kendimi fazlasıyla şanslı hissediyorum. Aşırı sıcak kanlı samimi ve güler yüzlü karşılaması ile beni kendime hem özel hemde evimde gibi hissettirdi. Ayrıca seans sürelerinin uzun olmasından da çok memnunum. Hayata bakış açımı değiştirmemi sağlayan sempatik psikoloğum Müge hanıma minnettarım.
Çok uzun zaman olmadı tanışalı ama iyiki tanımışım. Kısa zamanda hayatımda daha kolay kararlar vermemde çok etkili oldu. İyi ki tanımışım. Bir psikolog değil de aileden biri gibi. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Çok tatlı sempatik güler yüzlü. Daha şimdiden hayatımdaki etkisi çok büyük. Herşey için çok teşekkürler
Müge Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Özcan, Psikoloji. Size Müge Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi.
Müge Özcan adresi nerede?Müge Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alipaşa mahallesi sülün caddesi ballı business center no 9 kat 6 daire 601 tekirdağ çorlu Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Müge Özcan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Müge Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müge Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Müge Özcan hangi dilleri konuşuyor?Müge Özcan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müge Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Özcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Müge Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Müge Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.