Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Kültür Mah. Atatürk Cad.No:66 Çamlıbel, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

2016 yılında lisans ve 2019 yılında yüksek lisans mezunu olarak uzman diyetisyen ünvanı almaya hak kazanmıştır. Mersin yenişehir hastanesinde klinik diyetisyen, green organic şirketinde de kurum diyetisyenliği yapmıştır. Şu an Mersin Sistem Tıp merkezinde görev almaktadır.

Makaleler
Röportaj

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Beslenme öneri şekli mükemmel ötesi.Yasak yok, sürdürülebilir beslenme tarzı.Yapılan 'diyet' degil 'sağlıklı beslenme' bunun sonucu dogal olarak sağlıklı zayıflama geliyor. Tıbbi bilgisini, tarzını çok beğendim.Tam benlik. Ben yemek icin yaşayan biri idim ben bile ideal sekilde besleniyor, zayıfliyorum... Bu inanılmaz bir durum. Müge Hanım ile oluyor.. ideale geldim ama hic bir zaman birakmayacagım, her zaman O'nun kontrolünde besleneceğim inşaALLAH.

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Sağlıklı bir hayat istediğime karar verdiğimde 100 kilo üstündeydim. Diyetisyen arayışına girdim ve muge hanımı gorur görmez karar verdim. 1 saniye bile pişman olmadım kararımdan. Samimiyeti ,guler yüzü sorularıma içtenlikle cevap verisi, hastane dışında merak edip sorduğum sorulara çok kısa zamanda cevap vermesi kendimi bu yolda hic yalnız hissettirmeden. Kiseye özel listeleri Aç kalmadan zayiflayabilecegimi gösterdi. Öyle de oldu zaten şuan 77 kiloyum hedefime ulaşmaya az kaldı . Küçük bir not o kadar alıştım ki her hafta görüşmeye hedef kiloya ulaşıp artık gitmeyeceğini düşününce üzülüyorum . Eger gerçekten karar verdiyseniz bireyleri yoluna koymaya Müge hanımdan daha iyi bit yol arkadaşı bulamazsınız. Umarım gerçekten isteyen herkes ulaşır ve güzel sonuçlar alır.

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Ben 10 kg verdim. Çokta memnunum. Herşeyi de rahatlikla tuketebiliyorum. Herkese tavsiye ederim. ..

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Müge Hanım'ın hasta iletisimi ve motive edici tavrı harikaydı.cok verimli bir 3 ay geçirdik.her soruma bıkmadan usanmadan cevap verdi.16 kilo verdim tam istediğim kilodayım.hastasina olan ilgisi saygısı ve mesleki bilgisi mükemmel.kendisine çok teşekkür ederim . Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

69.800 kg ile baslayıp, 2 ay gibi bir sürede 61 kg.a indim. Hic zayiflama ümidim yokken beni öyle guzel yönlendirip motive ettiki. Iyi ki varsınız Müge hnm. Sizinle bu yola adim attigim icin cok mutluyum.

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Müge hanım işinde çok başarılı danışan diyetisyen ilişkisini çok güzel kuran birisi. Çok dakik ve ilgiliydi. Onun sayesinde bazı kötü yeme alışkanlıklarından kurtuldum. İdeal kiloma ulaştım. Çok sevdiğim bir diyetisyendir kendileri.

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Vücudumu tanımama yardım eden güzel insandır kendileri. İstenen zamanda beklenenden daha hızlı zayıflamamı sağladı

Müge Hanım'dan ben çok memnunum, iyi bir diyetisyen.İnsanın tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.Aç kalmadan 5 veya 6 ayda 15 kilo verdim.Diyet listesini kişiye özel veriyor.Hem evde hem işte pratik hazırlanabilecek, kolay bulabileceğim listeler veriyor.Bu yüzden kolaylıkla uygulayabiliyorum.Kendisine araştırmalarımın sonucunda ulaştım.Bir çok diyetisyene gittim. Müge Hanım'dan memnun kalınca kendisiyle devam etmeye karar kıldım. Kendisi çok enerjik,samimi,neşeli,işini severek ve iyi yapan birisi.Kendisine devam ediyorum ve edeceğim de.Takibinden ve yönlendirmesinden çok memnunum.Başkalarına da tavsiye ederim.Onu çok seviyorum.

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Randevu

Yoğun iş temposunda çalıştığım için yemek saatlerini geçiştirdiğim oluyordu. Bir sonraki öğünde daha fazla yiyordum ve bu düzensizlik beraberinde fazla kiloları getirdi. Müge Hanım’a gittim,Dengeli ve esnek bir diyet programı hazırladı. 2 aydır diyetime uyuyorum. Kilo vermeye başladım,en önemlisi artık aç kalmıyorum. Teşekkürler hocam.

Konum: Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi Diğer

Muge hanim 6 aydir tanışıyoruz cok sicak guler yüzlü isini gerçekten cok iyi yapan bir diyetisyen her gittigimde benimle ozenle ilgilendi ve istedigim kiloya kavustum. Bir cok diyetisyene gittim ama 2nci haftasinda hemen birakiyordum. Muge hanimin surekli msjla sormasi ilgilenmesi beni cok azimlendirdi ve suan istedigim kilodayim kendisine doktor takvimi aracılığıylada coook teşekkür ederim. ❤️