Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu
Duygudurum Bozuklukları
Gelişimsel Bozukluklar
Kaygı Bozuklukları
Müge Tamar Muayenehanesi
Normal çocuk ve ergen gelişimsel sürecinde yaşanan zorluklar
Otistik Spektrum Bozukluklar
Psikpometrik testler
Ruhsal bozuklukların tedavisi:
Uyum Bozuklukları
Öğrenme Bozuklukları
e ...n
Müge hocaya yıllardır anksiyete tedavim icin gidiyordum ancak sonuc alamadigim gibi çok sevdigim bir doktorumuz olmasina rağmen artik bizi bakmak istemiyor baska doktora gitmemizi istiyor yıllardir kendisine giden bir hastasina böyle yapması ne kadar doğru bilemedim ,ÖNERMİYORUM...
Müge Tamar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Tamar, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Müge Tamar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Davranış sorunları, Öğrenme Bozuklukları, Gelişimsel Bozukluklar, Ruhsal bozuklukların tedavisi:, Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu, Duygudurum Bozuklukları, Kaygı Bozuklukları, Uyum Bozuklukları, Otistik Spektrum Bozukluklar, Normal çocuk ve ergen gelişimsel sürecinde yaşanan zorluklar.
Müge Tamar adresi nerede?Müge Tamar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1402. Sokak Özbaş Apt. No: 2/7 Alsancak Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Tamar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müge Tamar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müge Tamar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müge Tamar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Müge Tamar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Tamar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müge Tamar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müge Tamar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Müge Tamar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.