Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Sezeryan Sonrası Vajinal Doğum
Genel Jinekoloji
Vajinal Estetik
ay...
Müge hanım ile gebeliğimin 7. Ayında tanıştık. Keşke ilk öğrendiğimden beri kendisi çalışmış olsaydık. Kendisi o kadar nazik naif işinin ehli empati yeteneği yüksek sevimli bizim dilimiz ile konuşan birisi ki kendimi ve bebeğimi gözüm kapalı emanet ettim. İyi ki tanışmışım sizi hocam. İyi ki sizinle bu yolculuğa devam etmişiz sıcak kanlılığınız samimiyetiniz ile çok güzel ve özel bir yolculuk tamamladık. Emeğinize sağlık.
ya...
Müge hanımla ikinci bebeğime hamileyken tanıştık gebeliğimin en başından beri kendisi takip etmekte çok içten alakalı ve güler yüzlü bir bayan gereksiz bilgiler kafa karışıklığı oluşturmayan net ve işinin ehli bir hekim . Gebeliğimle birlikte oluşan bir kitleyi gebeliğim 16 . Haftasında başarılı bir operasyonla aldı ameliyat sürecm çok iyi geçti çok korkuyordum bebeğime bir şey olur diye çok şükür bebeğimde sağlığı yerinde Doğum yaklaştı inş Doğum süreçimizide Müge hanım yanımızda olacak İlk doğumumda da keşke size gelseydim iyi ki varsınız Müge hanım
Müge Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Temel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Müge Temel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Müge Temel adresi nerede?Müge Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Londra Asfaltı No: 2 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müge Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müge Temel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müge Temel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Müge Temel hangi dilleri konuşuyor?Müge Temel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müge Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müge Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müge Temel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Müge Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müge Temel hangi sigortaları kabul ediyor?Müge Temel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Müge Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları