Prof. Dr. Müge Yılmaz
Adalet mah. Duruşehir 40 SK. No:11 kat 3 Karadayı Sitesi B Blok, İlkadım, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +7 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +7 daha fazla

Terapihane Psikolojik Danışma ve Eğitim Merkezi
Çiftlik Mahallesi Lise Caddesi No 32 Hittit Apt B Blok Kat 3 D:32, İlkadım, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 4 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Prof. Dr. Müge Yılmaz

Prof.Dr. Müge Yılmaz ,Ondokuzmayıs Üniversitesi'nde Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamlamıştır. Gümüşhane Üniversitesi'nde Gelişim Psikolojisi alanında Prof. unvanını almıştır şu an aktif olarak Terapihane Psikolojik Danışma ve Eğitim Merkezi'nde danışanlarına yüz yüze ve online seanslarına devam etmektedir.

Konum: Terapihane Kişisel Gelişim Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikolojik Destek

Terapihaneye ve Müge hanım a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendilerine bu site aracılığıyla ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım görüşmelerimiz devam ediyor. Burada yorm yaparak hakkını vermek istedim...

Konum: Terapihane Kişisel Gelişim Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Konuşma bozukluğu

Merhabalar...Sevgili Doktorum Müge Hanım'a konuşma bozukluğu olan 3 yaşındaki oğlumu götürdüm.Fazla cümle kuramamak ve kelimelerin sonunu tamamlamamak gibi sorunumuz vardı.Yaklaşık 2 ay kadar Doktorumuz Müge Hanım oğluma konuşma terapisi uyguladı.Sonuç olarak şimdi 3,5 yaşındaki oğlum susmuyor ve bilmediği kelime yok. Çok ama çok teşekkür ederim Müge Hanım siz olmasaydınız herşey için çok geç kalabilirdik .Tedavi sürecindeki ilginize, güler yüzünüze ve oğluma kattığınız öz güven için minnettarım.Sevgili Müge Yılmaz çok teşekkür ederim.

Konum: Terapihane Kişisel Gelişim Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Sınav kaygısı

Üst seviyede sınav kaygısı yaşadığım bu dönemde bütün samimiyetiyle bana yardımcı oldu. Ve kaygılarımdan daha uzak,başarımın karşılığını daha çok alabildiğim bir sınavla sonuçlandırdık.

Konum: Terapihane Kişisel Gelişim Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

Müge Hanım harika bir insan harika bir doktor kendisine kızımı götürdüm çok zorlu günlerimizde bize hızır gibi yetişti hatta öyle bir yeteneği var ki kızımın geçmeyen kulak ağrısını ilk seansta geçirdi cok alcak gönüllü ve paraya önem vermeyen bir doktor. Samsun'da ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim. Biz artık ihtiyacımız olmasada onu sık sık ziyaret ediyoruz.

Konum: Terapihane Kişisel Gelişim Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

Ben Sude. Müge ablayla geçen kış tanıştım ve bana gerçekten çok faydalı oldu. ben 13 yaşındayım hayata pozitif bakmayı ve özgüven kazanmayı öğrendim.
İlk gördüğüm anda çok sevdim. Bana artık gelme terapiye ihtiyacın kalmadı dese de onu o kadar çok seviyorum ki ayda bir mutlaka görüşüyoruz.