Histerosalpingografi (HSG)

Rahim Filmi

Konum: başka bir yer Diğer

Muhabbet hocam harika bir doktor Sakinliği iletişimi anlayışı oldukça naif mesleğinde de çok başarılı. 9 aylık süreçte gerek ilgisi ve bilgisiyle çok yardımcı oldu. Kendisiyle harika bir normal dogum yaptım .Gerek ekibi gerek kendisi çok profesyonel . Hastasına değer veren bir doktor dogumum sancılarım mesai saatinde olmamasına ragmen erkenden hastaneye geldi ve bizzat ilgilendi.Rutin kontrollerimde de beraberiz iyi ki Muhabbet hocam

Z
Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Doktor hanım son derece nazik ve profesyonel. Muayene sırasında rahat bir ortam yaratıyor. Sorularınızı dikkatli dinleyip net ve anlaşılır cevaplar veriyor. Her hastasına aynı özeni gösterdiğine eminim.Doğum sonrası kontrol için gittim. Muayene için onu tercih ettiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.

Y
Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Muhabbet hanım başınıza gelebilecek en iyi doktor kesinlikle tavsiye ederim.İlk doğumumda atoni olduğu için 2. Gebeliğimde kendisini tercih ettim ve gerekli tüm önlemleri alarak doğuma girdi bu kadar konforlu bir doğum görmedim işinin gerçekten ehli bir doktor kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Muhabbet Hanım olağanüstü iyi kalpli güler yüzlü insanı sakinleştiren ve kendini iyi hissettiren işini hakkı ile yapan bir dr. Dış gebelik yaşadığım dönemde şans eseri denk geldim ve sağlıklı gebeliğimde hiç düşünmeden kendisine gittim. Bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma sayesinde aldım. Gözlerinin içi sürekli gülen ve insana huzur veren bir insan. İyi ki yolumuz kesişmiş iyi ki tanımışız. Hiç düşünmeden kendinizi ve bebeğinizi emanet edebilirsiniz.

Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Muhabbet hanımda normal doğum yaptım ve o kadar memnun kaldım ki! Kendisi yumuşak kalpli, hastasının isteklerine son derece saygılı, detaylı açıklama yapan, hastasını hem ruhen hem bedenen incitmemeye azami gayret gösteren anlayışlı bir doktor. Doğum esnasında ben panik olup korkunca bana sarılıp sakinleştirmesi de harikaydı, kendisine minnettarım. İyi ki karşıma çıkmış diyorum.

Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Benim canım doktorum yine geliyorum sana:) yahu insan hamile kalınca doktoruma gidicem diye sevinir mi? Muhabbet hanım öyle biri işte çok seviyorsunuz. 2017 ve 2019 doğumlu iki çocuğum da gebeliğimi takip etti ve yine çokkkk zor iki doğumumu gerçekleştirdi. Şimdi 3.ye hamile olduğumu anlayınca ilk işim hastaneyi arayıp hala orada olup olmadığını sormak oldu. Naif, içten, samimi ve kesinlikle aşırı güven veren bir hekim. Eğer okursanız çok seviyorum sizi hocam yakında görüşmek üzere...

T

Kendisini 2019dan kız kardeşim vasıtasıyla tanıdım
Mu kem Mel bır insan
Sıcak kanlı oluşu yuzundeki o tebbesum bütün sorularınıza sıkılmadan cevap vermesi her konuda danışabilirsiniz.
Kendisi kadın doğum doktoru ama bence psikologda olabilir mis sakin ve naif ruhlu biri ilk gebeligimde muhabbet hanımla devam ettim ikinci gebeligimde de tabi ki muhabbet hanımla devam ediyorum . İyi ki var hep var olsun . .Gitmek isteyen olursa bir kere gitmesi yeterli her konuda yanınızda olan bir doktor herşeyde önemlisi sizi çok iyi dinliyor ve iyi takip ediyor olması . Onu çok seviyorum . Bütün doktorlar keşke onun gibi olabilseeee

Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Gebeligimin son 4 ayında kendisini tanidim. Sakin,güler yüzlü işini layığıyla yapan bir doktor hanım. İlk doğumum kolay olmadı ama bana çok destek oldu. İyi ki tanımışım, iyi ki benim doktorum olmuş.

Ü
Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Muhabbet hanıma bir rastlantı sonrası yolum düştü, o güne şükürler olsun , klomen tedavisi ile hamile kaldom hep cesaret verdi sıcaklık moral verdi, olumsuz duurmları bile öyle güzel açıklıyor ki o odadan mutlu ve umutlu çıkıyorsunuz, ben Edirne ye gelin geldim, yine de gidebildiğim tüm kontrollerde kendiisne gidiyorum, hem bedenime hen ruhuma iyi geliyor, Hem bilgisi hem ilgisi hem ahlakı herkese ders olmalı , gördüğüm herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Nisa Hastanesi Diğer

Nasıl güzel hatta mükemmel bir doktor anlatamam sorunlu bir hamilelik döneminde insanın içini rahatlatan her soruyo güler yüzle cevap veren sesi bile insanı sakinleştiren biricik doktorum iyiki tanıdım sizi.