Dermatoloji Randevusu
Yüz Dolgusu
Yüz Germe
İple Yüz Germe
Shinest Estetik ve Klinik
Hacettepe Tıp Fakültesi İngilizce bölümünden 2003 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden 2009 yılında Dermatoloji uzmanlığımı tamamladım. 2021 yılına kadar Devlet ve özel hastanelerde dermatoloji uzmanı olarak görev aldım. 2021 yılında Shinest Estetik Kliniğini kurduk. Antiaging, leke tedavisi, cilt hastalıkları tedavileri, dolgu, botoks, ip askı, lazer uygulamaları, HIFU, PRP-Mezoterapi, Altın iğne üzerine çalışmalara devam etmekteyim. Hala gelişmekte olan dermokozmetik uygulamaları ve tedavileri literatür, mesleki eğitimler, kongreler ışığında yakından takip ederek verilen hizmeti en üst düzeyde sunmaya devam ediyorum.
ha...a
Hocam çok titiz ilgi alaka çok iyi. Dolgu işlemlerimi yaptırdım. Çok memnun kaldım
al...i
Botoks uygulaması yaptırdım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim, herkes çok güleryüzlü ilgili ve işlerinde çok iyilerdi. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
ta...k
Botoks işlemi yaptırmıştım çok memnun kalınca saç dökülmem için önerdiği prp işleminede başladım çok nezih bir klinik herkez ilgili muhammed beyi burdaki yorumlardan bulduğum için burdan da teşekkür etmek istedim
og...ı
Hifu ve dolgu yaptırdım çok memnun kaldım temiz ve nezih bir yer çalışanlar güler yüzlü doktor beyin elide çok hafif
ar...n
Hifu botoks ve dolgu işlemleri yaptırdım çok memnun kaldım ekip muhteşem ayrıca temiz ve nezih bir yer gideceğim tek adres
şe...r
Doktor beye altın iğne ve dudak dolgusu yaptırdım her şey için teşekkür ederim çok memnun kaldım teşekkür ederim
y.....
Hifu ve altın iğne yaptırdım doktor beyin üç dil bilmesi dahil ilgisi alakası memnun kaldım çalışanları da güler yüzlü gözünüz kapalı gidebilirsiniz
m....ö
kendisine prp ve mezotepi yaptırdım.sonuçları çok güzel oldu ellerinize saglık çok temiz ve hijyenik ortamları için teşekkür ederim
Kendisine saç dökülmesi şikayetiyle başvurdum prp ve mezoterapi önerdi bana. Çok ilgilendi, bu konuyla ilgili bilgilendirdi. 5 seans uygulamalarına girdim çok memnun kaldım. Saçlarımın dökülmesi durdu, yeni saçlar çıkmaya başladı. Uyguladığı tedaviden, anlatımından çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
g.....
Ben 3-4 ay oldu botoks ve dolgu yaptırdım tekrar yenilenmesi için gitmeyi düşünüyorum, çok memnun kaldım. Oğlumun da ayağının altında yara çıkmıştı verdiği ilaç da işe yaradı bir sıkıntı yaşamadım. Hastasını çok güzel dinliyor ve yönlendiriyor. Dolgu ve botoks yaparken iğne korkusu oldu bende de ama kendisi çok güzel telkin ediyor, işlem yaparken bekliyor, sabırlı bir doktor çok memnun kaldım.
Muhammed Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Aksoy, Dermatoloji. Size Muhammed Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Botoks, PRP, Cilt Yenileme, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Ameliyatsız Yüz Gençleştirme, Ameliyatsız Yüz Germe, Burun Dolgusu.
Muhammed Aksoy adresi nerede?Muhammed Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent mah. 242.sok No:6b İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammed Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Aksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Muhammed Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Aksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Aksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar