Merhabalar, ben Gümüşhane Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümü mezunu Muhammed Albayrak. Bölümümü Yüksek Onur derecesi ve Mavi Diploma ile tamamladım. İntihar ve İntiharı Önlemek (Workshop), Masal Terapisi, Şema Terapi (Workshop), Psikoterapide Kullanılan Teknikler (Workshop), Klinikte Sanat Terapisi Uygulamaları (Workshop), Temel Spor Psikolojisi, Mindfulness Terapi, Ön Görüşme Teknikleri, Bilişsel Davranışçı Terapi yapılandırma ve değerlendirme, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi gibi birçok eğitim almış bulunmaktayım ve workshop ve eğitimlere katılmaya devam etmekteyim. Bunların haricinde MMPI, WİSC-R, GESSEL, SCL-90, AGTE, BURDON, D2 Dikkat ,Metropolitan, Frostig Görsel Algı Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu, Durumluluk-Süreklilik ve Beck Depresyon/Anksiyete, PHQ-9 ve GAD-7 gibi test envanterlerini ders kapsamında ve ders dışı eğitimler ile almış bulunuyorum. Bunların haricinde 2021-2022 yılında Bakırköy Mahzar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gönüllü olarak stajımı gerçekleştirmiş bulunmaktayım. 2022-2023 döneminde intern olarak Özel Rehber Klinik bünyesinde stajımı gerçekleştirerek süpervizyonumu gerçekleştirdim. Şuan hem güncel eğitimler ile kendimi geliştirmekte hem de aktif olarak online ve yüz yüze danışan görmekteyim.

Kartaltepe, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Ergen Terapisi +4 daha fazla

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Muhammed Albayrak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle