Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
f.....
Telefon numarası doğrulandı
16 Haziran'da babamı kontrole götürdüm.ilgisi alakası ve bilgisinden çok memnun kaldık.cok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
sa...ı
Telefon numarası doğrulandı
Ben hasta yakını olarak başta Dr BÜLENT AKINCI olmak üzere tüm hastahane personelinden hastaya olan insancıl yaklaşımları ve ilgilerinden dolayı son derece memnun oldugumu dile getirmek ve teşekkürlerimi sunmayı bir borc sayıyorum.. Cagla Konuloglu hasta yakını Sahavet Konuloglu
Muhammed Bülent Akıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Bülent Akıncı, Tıbbi Onkoloji.
Muhammed Bülent Akıncı adresi nerede?Muhammed Bülent Akıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5 Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Bülent Akıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Bülent Akıncı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhammed Bülent Akıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Bülent Akıncı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Bülent Akıncı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Bülent Akıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muhammed Bülent Akıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar