2019 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra Şırnak Devlet Hastanesinde 2 ay Pratisyen hekim olarak çalıştım. Ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden 2024 yılında Genel Cerrahi alanında ihtisasımı tamamladım. Bu süreçte 2000'in üzerinde vakayı primer yaptım ve dahil oldum. Çoğunlukla Karaciğer ve Safra Kesesi Hastalıkları, Kolorektal Bölge hastalıkları, Üst Gastrointestinal Sistem hastalıkları, Meme ve Tiroid hastalıkları, Herni ameliyatları ve proktoloji alanında çok sayıda ameliyatlar yaptım. Şu an Manisa Soma Devlet Hastanesinde görev yapmaktayım.

C
Konum: İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Burak hocam yeşilyurt hastanesindeki safra kesesi ameliyatımı gerçekleştirdi, acil servise başvurduğumda safra kesemin patlamış olduğunu söylediler ailecek panik ve korku içerisinde beklerken burak hocam bizleri tatlı diliyle sakinleştirdi, her şeyin yoluna gireceğini söyledi ayrıca kapalı ameliyat için bütün ameliyathane çalışanlarını seferber etti, ameliyatım yaklaşık 1 saat sürmüş, ameliyat sonrası süreçte kendisi sabırla tüm sorularımıza anlaşır şekilde cevaplar verdi, iyileşmem kısa sürede tamamlandı, kendisi hem bir hekim olarak hem de insani yönden kalplerimizde yer etti kendisine minnettarız, ileride çok iyi yerlerde olacağına eminim gözünüz kapalı kendisine güvenebilirsiniz