Turan, İncident Ağız ve Diş Kliniği Yanı, Atanur Göz Hastanesi Çaprazı, Şht. Üsteğmen Kemal Karabaş Cd. No:30-34 / 15 Merkez/Isparta, Isparta
Aile İçi İletişim Sorunları
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Muhammed Çiftçi
Muhammet bey ile başladığım terapi sürecinde desteğini ciddi anlamda hissediyorum. Kendi adıma terapiye devam sürecimden endişeliydim ama kendisi ile tanıştıktan ve görüşmelerimizin bana pozitif getirilerinden sonra bir süredir düzenli devam edebiliyorum.Bunu sağlamış olması bile benim için çok önemli. Yaklaşımı güleryüzlü ve ilgili.
k.....
Bir süredir Muhammed Bey ile terapi sürecine başladım. Muhammed Bey yalnızca alanındaki derin bilgi ve deneyimiyle kalmayıp, her seansa geldiğinizde sizi kapıda güler yüzle karşılayan ve değerli olduğunuzu hissettiren iyi bir psikologdur. Süreç boyunca her seansta, bana yalnızca sorunlarımı anlamakla kalmayıp, aynı zamanda etkili çözümler sundu. Seanslarımız ilerledikçe farklı bakış açıları ve içgörü kazandığımı fark ettim. Kendisinin yenilemeye açık biri olduğunu ve daha iyi olma arzusuyla çalıştığını gözlemledim. Aynı zamanda terapi sürecini samimi bir diyalog ile yürütüyor, böylece her seansınız, bir 'abi-kardeş' ilişkisi gibi içten bir ortamda gerçekleşiyor. Muhammed Beye gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum.
Muhammed Beye çocuğumuza kural koyamadığımız için başvurduk ve şuan bu durumu onun sayesinde aştık. Son derece ilgili ve güler yüzlü, etik değerlere bağlı, işini seven, samimi ve düşünceli bir psikolog.
ez...z
Muhammet Bey ile yaklaşık 2 yıldır bir seans süremiz mevcut.Samimi ve içten yaklaşımlı birisi.Anksiyete ile başlayan seanslarımız ardından şuan hayatımda bir çok alanda bana oldukça yardımcı oluyor.İşinde oldukça iyi profesyonel biri.En başta biraz çekiniyordum sonuç olarak hayatımın büyük bir kısmını kapsayan sorunlarımı anlatacaktım fakat hiçbir zaman yabancılık hissettirmedi.Zorla gittiğim ilk seanslar ardından şuan kendi isteğimle ve severek gidiyorum.Büyük ölçüde hayatıma yön veren biri oldu ilk seanslarımızda "sen karanlık bir yolda yürüyeceksin bende sana o yolda ışık tutan olacağım" demişti ve gerçektende öyle oldu.O karanlık yollarda bana ışık tuttu bende o yollarda yürümekten hiç korkmadım.Bir süreden sonra hayatınızda bir sorun olmasa bile bırakmak istemeyeceğiniz sanki ailenizden bir insan haline geliyor.Eğer bir terapiye başlamak istiyorsanız kesinlikle tercih edilebilir biri ama sizinde seanslara karşı tutumunuz veya kendinizi doğru ve şeffaf yansıtmanız çok önemli
f ...y
Terapiye başlamadan önce çok fazla ön yargım vardı. Nasıl olacağı hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Kafamda hep gergin bir ortam vardı. Yaşadıklarımı nasıl anlatırım düşüncesi. Bir noktada terapi almaya karar verdim ve o sırada Muhammed Bey ile tanıştım. Konuşmaya başladıkça da dökülüyordu sanki içimdekiler. Birinin seni anladığını bilmek bile rahatlatabiliyordu bazen. Kendimle baş edemediğim anlarda her zaman yanımda oldu.
Her zaman son derece ilgili ve güler yüziü bir psikolog. Alanına son derece hakim, oldukça da yardımsever birisi. Yolumuz kesiştiği ve Muhammed beyden destek aldığım için çok memnunum..kendisiyle biikte yürüttüğümüz terapi sürecimde bana katkı sağladığı ve beni yönlendirdiği her alanda kendimdeki ilerlemeyi görmekten son derece mutluyum.
f.....
Hakkımızda en çok şey paylaştığımız kişidir belki de terapist. Sadece anlama kaygısıyla dinlendiğimizi bilmek, önemsenmek ve güvende hissetmek önemlidir bu yüzden. Travmalarınız için başvurduğunuzda süreç bir miktar zorlu oluyor zaten, bırakmayıp devam edebilmeniz sizin kendinize ve terapistinize güvenmenizle ilişkili oluyor. Muhammed Bey etik değerlere bağlı, işini seven, samimi ve düşünceli bir psikolog. Ona denk gelmiş olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
Danışanlarının sorunlarıyla gayet ilgili bir psikolog. Sayesinde sorunlarıma başka bakış açılardan bakmayı öğrendim, iyi ki yollarımız kesişmiş.
c.....
Muhammed Bey'le aldatılma ve boşanma sürecinde görüşmeye başladık. Bana olaylara başka bakış açısıyla bakmamı öğretti diyebilirim. Terapilerden sonra kendimi mutlu ve kıymetli hissediyorum artık. O kadar ilgili ve samimi ki sanki ailemden birisiyle konuşuyorum gibi hissediyorum.
t....d
Muhammed Bey ile aslında hayatımın en zor dönüm noktasında karşılaştık. Psikoloğa gitmek ,profesyonel bir destek almak aslında toplumumuzda farklı kötü algılar yaratmakta . Fakat bu algıları hiçbir zaman dikkate almadan kendi sağlığınız için konuşma ihtiyacı duymak ve bu ihtiyacı sadece profesyonel bir kişi ile gerçekleştirmek aslında çok basit ama en sağlıklı yöntemdir. Seanslara başladığımda aslında bu kadar kötü bir durumda olduğumun farkında değildim çünkü etrafımda evet arkadaşlarım vardı konuşup sohbet ediyorduk ama istediğim ya da kabul edebileceğim cevaplar hiçbir zaman almadım. Bu süreçte profesyonel destek alırken aslında bizi onaylayan kişiler değil gerçek yolları gösterip bizim tercih yapmamızı bizi bir birey olarak kabul eden kişilerden destek almanızın daha doğru olacağını gördüm. Konuşmak insanda aslında travma olarak görmediği şeylerin etkisinde kaldığı bir dönüm noktası önemli olan bu noktada kendimizin farkına varıp bu durumu basite indirgemeden çözmektir.
Muhammed Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Çiftçi, Psikoloji. Size Muhammed Çiftçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi.
Muhammed Çiftçi adresi nerede?Muhammed Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan, İncident Ağız ve Diş Kliniği Yanı, Atanur Göz Hastanesi Çaprazı, Şht. Üsteğmen Kemal Karabaş Cd. No:30-34 / 15 Merkez/Isparta Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammed Çiftçi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammed Çiftçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Çiftçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Muhammed Çiftçi hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Çiftçi ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Çiftçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Muhammed Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Çiftçi hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Çiftçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Isparta Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Isparta Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Isparta Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Isparta Aile İçi İletişim Sorunları
Isparta Majör Depresif Bozukluk