Turan, İncident Ağız ve Diş Kliniği Yanı, Atanur Göz Hastanesi Çaprazı, Şht. Üsteğmen Kemal Karabaş Cd. No:30-34 / 15 Merkez/Isparta, Isparta
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Muhammed Çiftçi
Her zaman son derece ilgili ve güler yüziü bir psikolog. Alanına son derece hakim, oldukça da yardımsever birisi. Yolumuz kesiştiği ve Muhammed beyden destek aldığım için çok memnunum..kendisiyle biikte yürüttüğümüz terapi sürecimde bana katkı sağladığı ve beni yönlendirdiği her alanda kendimdeki ilerlemeyi görmekten son derece mutluyum.
f.....
Hakkımızda en çok şey paylaştığımız kişidir belki de terapist. Sadece anlama kaygısıyla dinlendiğimizi bilmek, önemsenmek ve güvende hissetmek önemlidir bu yüzden. Travmalarınız için başvurduğunuzda süreç bir miktar zorlu oluyor zaten, bırakmayıp devam edebilmeniz sizin kendinize ve terapistinize güvenmenizle ilişkili oluyor. Muhammed Bey etik değerlere bağlı, işini seven, samimi ve düşünceli bir psikolog. Ona denk gelmiş olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
m....
Danışanlarının sorunlarıyla gayet ilgili bir psikolog. Sayesinde sorunlarıma başka bakış açılardan bakmayı öğrendim, iyi ki yollarımız kesişmiş.
c.....
Muhammed Bey'le aldatılma ve boşanma sürecinde görüşmeye başladık. Bana olaylara başka bakış açısıyla bakmamı öğretti diyebilirim. Terapilerden sonra kendimi mutlu ve kıymetli hissediyorum artık. O kadar ilgili ve samimi ki sanki ailemden birisiyle konuşuyorum gibi hissediyorum.
t....d
Muhammed Bey ile aslında hayatımın en zor dönüm noktasında karşılaştık. Psikoloğa gitmek ,profesyonel bir destek almak aslında toplumumuzda farklı kötü algılar yaratmakta . Fakat bu algıları hiçbir zaman dikkate almadan kendi sağlığınız için konuşma ihtiyacı duymak ve bu ihtiyacı sadece profesyonel bir kişi ile gerçekleştirmek aslında çok basit ama en sağlıklı yöntemdir. Seanslara başladığımda aslında bu kadar kötü bir durumda olduğumun farkında değildim çünkü etrafımda evet arkadaşlarım vardı konuşup sohbet ediyorduk ama istediğim ya da kabul edebileceğim cevaplar hiçbir zaman almadım. Bu süreçte profesyonel destek alırken aslında bizi onaylayan kişiler değil gerçek yolları gösterip bizim tercih yapmamızı bizi bir birey olarak kabul eden kişilerden destek almanızın daha doğru olacağını gördüm. Konuşmak insanda aslında travma olarak görmediği şeylerin etkisinde kaldığı bir dönüm noktası önemli olan bu noktada kendimizin farkına varıp bu durumu basite indirgemeden çözmektir.
y ...g
Yaşadığım anksiyete bozukluğu nedeniyle Muhammed Bey'in kliniğine başvurdum. Yaptığı seanslar ile endişelerim den korkularimdan uzaklaşıp daha pozitife odaklı bir bakış açısı kazandım. Kendisinin profesyonel yaklaşımı desteği ve verdiği güvenden dolayı takdir ediyorum. İyileşme surecimdeki yol arkadaşlığı için çok mutluyum
n ...k
Kendisine yoğun bir okb ve depresyon döneminde başvurdum. Bilişsel davranışçı terapi ile farkındalık kazanmama yardımcı oldu ve psikiyatra yönlendirdi. İlaç tedavisi ve kendisinden aldığım danışmanlığın birleşimi sayesinde hayatımda okb'nin ve depresyonun etkisi büyük ölçüde azaldı. Farkındalıkla beraber hayatımı düzene koyma noktasında ilerleme kaydettim. İşini çok iyi yapan bir psikolog.
r....d
Hayatımın en endişeli olduğu dönemin de terapi almaya karar vermiştim. Biraz araştırmalarım sonucu Muhammed bey karşıma çıktı. Randevumu hemen ertesi güne alabildim. Başta endişeliydim, nihayetinde hiç tanımadığımız bir kişiyle en zorlandığımız şeyleri paylaşacaktım. Ama korkularımın yersiz olduğunu ilk seansın onuncu dakikasında anladım.
Yargılamanla, eleştirilme endişem olmadan dümdüz anlatabiliyorum kendisine herşeyi.
6-7 seans kadar bir yol katettik, devam etmeyi planlıyor ve istiyorum. Herşeye daha geniş bir açıdan bakmamı sağladı. Kendimle ilgili gerçekleri fark etmemi sağladı. Olumsuz olaylar karşısında daha sakin kalabiliyorum artık.
Seans aralarında nasıl hissettiğimle ilgili bilgi almak istemesi insanı daha güvende hissettiriyor. Amaç sadece 1 saatlik seans görüşmesi değil, insanı gerçekten önemseyen bir uzman. Yollarımız kesiştiği için ben kendimi şanslı hissediyorum.
i̇....
Psikoloğum Muhammed Bey ile seanslarımızda depresyonla birlikte mücadele etme fırsatı buldum. Düzenli online terapi sonrası depresyon ve çeşitli kaygı sorunlarımı aştım. Hayatım boyunca minnetle anacağım kendisini.
t....t
Muhammet hocam bizim karşımıza çıkan en değerli ve işinin en iyisi bana desteklerinden dolayı şuanki yaşantıma daha kaliteli devam edebiliyorum birde en önemlisi bekletmeden randevunuza girebiliyorsunuz
Muhammed Çiftçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Çiftçi, Psikoloji. Size Muhammed Çiftçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi.
Muhammed Çiftçi adresi nerede?Muhammed Çiftçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan, İncident Ağız ve Diş Kliniği Yanı, Atanur Göz Hastanesi Çaprazı, Şht. Üsteğmen Kemal Karabaş Cd. No:30-34 / 15 Merkez/Isparta Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Çiftçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammed Çiftçi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammed Çiftçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Çiftçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Muhammed Çiftçi hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Çiftçi ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Çiftçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Çiftçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Çiftçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Muhammed Çiftçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Çiftçi hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Çiftçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.