Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
ö....k
Üç aydır her hafta düzenli devam ettiğim danışma sürecinin hayatıma katkısını anlatmam mümkün değil.Yaşamanız lazım. Anksiyete, korkular, gizli değersizlik duygusu aileden gelen travmalarımın bugüne yansımalarını tek tek harika bir sohbet eşliğinde erittik. Beynimdeki her karanlık yere bir ışık tuttu. Yepyeni bir ben kazanmama vesile olan Cihat hocamı herkese en içten duygularımla tavsiye ediyorum. İyi ki yolum sizinle kesişmiş iyi ki tanımışım sizi.
Muhammed Hocamla 5 aylık bir danışma süreci geçirdik ve bu süreci en verimli şekilde değerlendirdiğimizi kesinlikle söyleyebilirim. Kendisi çok sıcak ve cana yakın birisi , daha ilk konuşmamızdan doğru yerde olduğumu bana hissettirdi , çok iyi bir dinleyici ve konuşması çok akıcı. Benim danışma sürecimde bana kendimi bulmamı ve kaygılarımdan kurtulmayı öğretti. Şu anda sürecime geriye dönüp baktığımda tek söyleyebileceğim iyi ki Muhammed hocayla tanışmışım , kendime hem çok iyi bir mentor hem de harikulade bir abi edinmiş oldum.
h....k
Güler yüzlü, misafirperver ve ofis değil sanki kendi evinizin rahatlığını bulacağınızdan kesinlikle emin olabilirsiniz. Randevu saatlerinde şaşma görmedim. İşini seven, işini para kazanmak için değil insanların hayatına nasıl dokunurum ve güzellik katarım yada hayata tekrar nasıl kazandırırım noktasında olan bir insan. Benim gibi hayata yeni pencereler açmak isteyen herkese Muhammed Cihat beyi tavsiye ederim.
y…...d
Cihat beye anksiyete bozukluğu şikayetimle gittim. Kendimi dönem olarak çok rahatsız huzursuz ve çökmüş hissettiğim bir zamanda kesişti yolumuz. İlk andan itibaren çok güler yüzlü , kibar , sevecen ve pozitif bir iletişimi vardı. Seans sonrası kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Bana karşı yaklaşımı ve tavrı çok kucaklayıcıydı. Kendini çok iyi ifade eden bir diksiyonu ve açıklayıcı tane tane anlatan bir iletişim tarzı vardı. Bu çok hoşuma gitti hiç çekinmedim ve kasılmadım bu sayede. Online görüşme olmasına rağmen akıcı ve iletişimde kopukluk olmadan gayet güzel ilerledi. Tavır ve iletişiminden o samimiyeti fazlasıyla hissettim. Çok memnun kaldığım huzurla ayrıldığım bir seans oldu.
Öncelikle cihad beyle hayattımın en zor döneminden geçerken karşılaştık. Beni dinleyip o kadar derin noktalara değiniyor ki içimdeki göremediğim ben gibi hayatta aslında kendi doğrularımız için mi yaşıyoruz yoksa sevdiklerimizin kırılmasın üzülmesin diye onların istediği hayatımı yaşıyoruz kendimi keşfetme yolculuğunda cihad beyin yardımıyla o kadar güzel geçiyor ki Ben bunları neden yaşıyorum ben bunları hak etmedim diyerek hep kaygı endişe içerisindeydim.Cihad beyin sayesin de bu sorunların hepsini aşmaya ve derinlerdeki sorunları bulmaya başladım ve tedavi sürecim mükemmel geçiyor. Her seansa koşarak gitmeye başladım. Şifa bekleyen, yüklerini hafifletmek huzur bekleyen herkese cihad beyi tavsiye ediyorum. Kendimi aileden biri hissetmekte çok özel iyiki varsınız.
i̇...a
Cihad Bey ile bir süredir devam eden terapi sürecimde hayatımla ilgili inanılmaz bir farkındalığa ulaştım. Terapiye başlama amacım olan genel mutsuzluğumu Cihad Bey’in nokta atışı tespitleri, çözülemeyecek bir problem olmaktan ziyade hayatımın kontrolüne sahip olmaya başlamamı sağladı. Cihad Bey başarılı ve üst düzey empati yeteneğine sahip bir psikolog onun sayesinde terapilerime mutlulukla devam ediyorum.
Cihad Beyi uzun süredir tanıyorum. İlk tanıştığımız süre içerisinde yaşadığım hayatı kabullenmiştim ve daha iyi olamayacağını, hayatın böyle bir şey olduğunu düşünüyordum. Ne yalan söyleyeyim, ilk seansta Cihad Beyin bakış açısı ve konuşma tarzı hoşuma gitse de fark yaratacağını düşünmüyordum. Arkadaşlarımın ve ailemin desteği ile görüşmelere gitme, hiç olmazsa deneme kararı aldım. Fark etmeden hayata daha olumlu baktığımı, ailem ile daha iyi anlaştığımı farkettim. Hayatımın kontrolünü tekrar elime aldım denebilir. Sanki eski benle şu anki ben farklı insanlar. Şu an Cihad Bey ile ayda bir görüşüyoruz sadece, o da benim isteğimle. Eğer kendinizi depresyonda hissediyorsanız, karamsar ve kaygılıysanız Cihad Beyle çalışmanızı tavsiye ediyorum. Biz değişmezsek eğer hayat bizim için değişmiyor.
m....s
Cihad Bey ile bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine görüşmeye başladık. Gerek ilk randevuyu oluşturabilmek için yapmış olduğumuz telefon görüşmesindeki detaylı bilgilendirmeleri, gerekse randevumuz sırasındaki yaklaşımı ve üslubu işinde ne kadar profesyonel biri olduğunu gösteriyor. Randevuya tam saatinde gittiğimde hem kendisi hem de ofisi hazırdı. Yaptığı işe ve danışanlarına çok saygılı bir psikolog. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
ö....a
Randevular özenle planlandığı için gidince beklemek zorunda kalmıyorsunuz bu çok büyük bir artı. Ayrıca sevgili Muhammed Cihad Erdem beyin hakkını ödeyemem kendisine çok teşekkür ederim. Sakinliği ile o güzel yaklaşımıyla kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlıyor.. sizi seviyorum
g ...g
Canımı sıkan birkaç şey sormak için randevu almaya gittim, çok memnun kaldım ve devam ediyorum. Öncelikle karşılaması çok iyi ve ofisi çok temiz. Kendisi de çok tatlı bir insan. İyi bir dinleyici, hiç yargılanmadan ve ilgiyle dinlediğini hissedebiliyorsunuz. Benim gibi açık açık herşeyi anlatamayan kişilere özellikle tavsiye ederim. Hem güvenip rahatça herşeyi anlatabileceğinizi hissettiriyor hem de konuşma arasında detayları yakalayıp sizi anlama ve gerekirse doğru/daha sağlıklı düşünceye yönlendirme konusunda çok başarılı. Bir derdiniz yoksa bile hoş sohbeti için gidilebilir.
Muhammed Cihad Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Cihad Erdem, Psikoloji. Size Muhammed Cihad Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Porteus Labirentleri Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu.
Muhammed Cihad Erdem adresi nerede?Muhammed Cihad Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meydankavağı Mahallesi, 1550 sokak, No:39, Kat:2, Daire:4 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Cihad Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammed Cihad Erdem uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammed Cihad Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Cihad Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muhammed Cihad Erdem hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Cihad Erdem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Cihad Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Cihad Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Cihad Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Muhammed Cihad Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Cihad Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Cihad Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar