Fizik Tedavi
Kuru İğneleme
Ortopedik Rehabilitasyon
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Muhammed Esat Kargın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Muhammed Esat Kargın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Esat Kargın, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Muhammed Esat Kargın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kuru İğneleme, Bel - Boyun Fıtığı, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı.
Muhammed Esat Kargın adresi nerede?Muhammed Esat Kargın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ünalan Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Esat Kargın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Esat Kargın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Esat Kargın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Esat Kargın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Muhammed Esat Kargın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Esat Kargın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Esat Kargın ile iletişime geçmenizi öneririz.