Şu an Edremitteki özel kliniğinde danışanlarını görmeye devam etmektedir.
Ağaç Testi
Eğitim Danışmanlığı
Koppitz İnsan Çizim Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ünüvar Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prep Uygulaması
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
ü....
Muhammed bey ile yaklaşık 4 aydır terapi sürecimi yürütüyoruz. İlk başladığımda stres yönetiminde çok kötüydüm. Gerçek anlamda kaygılandığım durumlara farklı açılardan bakılabileceğini gösterdi. Kendisine danışmamdaki temel nedenler depresyonla ve kaygı bozukluğuyla mücadele ediyor olmamdı. Kendisi gerek önerdiği kitaplar, filmler; gerek yaptığı yol göstericiliğiyle bana gerçekten çok yardımcı oldu.
ş....s
Terapiye başlayalı 2.5 ay oldu ve yavaş yavaş kendimi keşfetme fırsatı bulduğum ve duygularımı ortaya çıkarma olanağı sunan, terapinin benim için huzurlu ve güvende hissetmemi sağlayan muhammet bey'in etkisi büyüktür. İşinde gerçekten başarılı ve profesyonel biri. Bu yolculukta çok daha farklı şeyler keşfedeceğime inanıyorum.
s....t
Merhaba Muhammed bey ile yaklaşık 5 aydır çalışıyoruz gerçekten hayatımın en zor döneminden bana çok yardımcı oldu her kadının hayatında zorlandihi dönem vardı iyi ki yollarımız denk geldi seanslarimiza devam ediyoruz gerçekten herkese kendisini tavsiye ederim dönemsel depresyonum bitti sayesinde
o ...k
Kızımın ergenlik nedeniyle yaşadığı sorunları, olaylar karşısında nasıl ve ne şekilde davranması gerektiği, aile, arkadaşlarıyla olan ilişkilerindeki sorunların çözümünde yol gösterici olmuştur. Sorunlara karşı tavır ve davranışları iyileşme, yapıcı olmasına, nasıl empati kurması gerektiği, sorumlulukların farkına varmasına ve bu göre davranmasına yardımcı olmuştur. Danışan olarak herkese tavsiye ediyorum.
Çekinerek gittiğim fakat sonrasında evimiz gibi olan kliniğinde bizi ilk günden beri çok güzel ağırladı. Bakış açısı ve sorduğu sorularla hayatımı şekillendiren ve tüm hafta boyunca düşündüren biri. Aslında farkında bile olmadan tüm hafta boyunca ilerleme kaydediyorsunuz. Kesinlikle hayatınızda olması gereken biri.
Muhammed bey ile sürecimiz o kadar iyi gidiyor ki, üzerimde ki ölü toprağı kalktı. Sürekli depresif olan ruh halim gözle görünür değişime uğradı. İçimde biriktirdiklerim, yolumu tıkayan o kalıplar hepsi puzzle'ı tamamladı. Depresyon sürecinde kurtarıcı oldunuz. Dünya'da kalmak istiyorum artık Daha yolumuz uzun, umarım uzun yıllar birlikte çalışırız. Duygularımı, düşüncelerimi tartmakta o kadar zorlanırken şuan başka bir versiyonum ile tanıştırıyorsunuz beni. Mükemmelsiniz. İyi ki
mü...o
Muhammed beyden bir yılı aşkın bir zamandır destek almaktayım. Kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. Panik atak ve depresyon şikayetiyle başvurdum. Panik atak sorunum ilk aylarda azalarak çok şükür son buldu. Sonrasında işimizin bitmediğini söyledi. Devamında Hayatı çevremdeki insanlar için yaşadığımın farkına vardım. Sonra kendime değer vermeyi öğrendikten sonra düğümler bir bir çözülmeye başladı. Artık ilişkide ve hayatımda takıntılarımla nasıl baş edebileceğimi biliyorum. Kendisine buradan da şükranlarımı sunuyorum herkese tavsiye ederim
Muhammet bey ile yaklaşık 7 aydır seanslara devam ediyoruz iş hayatındaki ve aile yaşamındaki sorunlarım yüzünden kendimi iyi hissetmemem ağlamalarım ve tanımlayamadığım hislerimden dolayı bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. İlk başlarda olaylar karşısında hissettiklerimi bilmiyorken bendeki duyguları öğretti . Beni bana çevirdi gerçek bana . En kısa yol bildiğin yoldur derler insan da öğrendiğini tekrarlıyor hayatında ama o bilmediğim karanlık yolda ışık oldu. Doğru yolu bazen konuşmalarıyla bazen susmalarıyla bazen önerdiği kitaplar ve yaptırdığı alıştırmalarla görmemi sağladı. Ben devam ettiğim süreç içerisindeki değişimleri annemin iyi ki gitmişsin lafında arkadaşlarımın sen ne güzel değişmişsin söyleminde ve aynaya baktığımda ben aslında buyum diye kendime duyduğum güvende farkettim. Hayatınızda kendi çizginizi bulurken yanında olması güzel olacak bir kişi. Danışmanlık almak isteyenler için önereceğim ilk kişi.
s....n
Muhammed bey gayet ilgili, sonuç odaklı, sıcak kanlı, samimi. Herkesin memnun ve iyileşmiş ayrılacağından şüphem yok. Profesyonelliği dışında, enerjisi de iyi hissettiriyor. Aile danışmanlığı için seans aldık, sorunları görebilmemize ışık tuttu. Ben kendimde veya karşı tarafta bir şey var sanırken aslında rutinimizde yaptığımız yanlışları görmemizi sağladı. Bunu yıllarca görememiştik tek seansta gösterdi sonra ki süreçte bireysel devam edeceğim iyi ki yollarımız kesişti.
n....o
Bardağın dolduğu hatta taştığı bir anda Psikolog M.Fethi Ünüvar'a ulastım.Aile terapisi için başvurduk daha sonra bireysel terapiye devam etmeye karar verdim. Eşimin baskıcı tutumu, geçmişten gelen izler beni çoğunlukla ilaca yöneltmisti ama bardağın boşalması için terapiye ihtiyacım vardı ve doğru adreste olduğumu ikinci seansta daha anladım.M.Fethi Bey, beni dinlerken öyle bir nokta atışı yapıyor ki sorduğu soru "işte bu!" dedirtiyor. Artık "hayır!" diyebiliyorum. Sınırlarımı çizmenin ne kadar önemli olduğunu biliyordum ama bir türlü başaramıyordum.Bana sahip olduğum değerleri bulmamı sağlayan, güven veren Muhammed Bey'e çok şey borçluyum. Nasıl ki fiziksel rahatsızlıklarımız için ilgili hekime başvuruyorsak içimizdeki çatışmalarımızı da "bir zihinle çözemeyiz iki zihne ihtiyacımız var!" Bir yardım eline ihtiyaç duyduğunuzda gönül rahatlığıyla kendisine başvurabilirsiniz.
Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Fethi Ünüvar, Psikoloji. Size Muhammed Fethi Ünüvar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Muhammed Fethi Ünüvar adresi nerede?Muhammed Fethi Ünüvar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennetayağı mahallesi, 771.sokak, no:9 d:1 Edremit/Balıkesir Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammed Fethi Ünüvar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Fethi Ünüvar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muhammed Fethi Ünüvar hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Fethi Ünüvar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Fethi Ünüvar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Fethi Ünüvar hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Muhammed Fethi Ünüvar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk