Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
13. mart mahallesi, ravza caddesi, ravza konakları b blok no 25 kat 1 daire 4, 47200 Artuklu/Mardin 55 m, Mardin
İmge Psikoloji
İmge Psikoloji
e....t
Muhammed hocaya teşekkür ederim kaygı problemim var artık bununla daha iyi baş edebiliyorum bazı teknikleri bana öğrettigi içinde teşekkür ederim kendisine
Muhammed Furkan Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Furkan Deniz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Muhammed Furkan Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Muhammed Furkan Deniz adresi nerede?Muhammed Furkan Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 13. mart mahallesi, ravza caddesi, ravza konakları b blok no 25 kat 1 daire 4, 47200 Artuklu/Mardin 55 m Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Furkan Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Furkan Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Furkan Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Furkan Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muhammed Furkan Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Furkan Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Furkan Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Furkan Deniz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muhammed Furkan Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.