Muhammed Hasaneyn Ğali Muayenehanesi

Özel Doğu Akdeniz Hastanesi
Akdeniz Mah. Turunçlu Cad.No:5, Hatay

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Muhammed Hasaneyn Ğali Muayenehanesi Diğer

Mrb arkadaşlar dr.Muhammed bey benim yıllardır hayatımda tanıdığım en iyi en mükemmel en en en....işinin ehli bir doktor.ilk hamileliğimde doğumdan çok korkardım.ama o güven verici sakin mütevazi tavrı insana güven aşılıyor.şu an ikinci hamileliğimin son ayındayım.inanın muhammed beyden dolayı hiç bir korku ve endişe yaşamıyorum.insanlık olarak bir doktor olarak her yönüyle mükemmel bir insan.herkese öneriyorum kesinlikle güvenebilirsiniz.Rabbim kendisine uzun ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesini nasip etsin inşAllah Amin.

Cok iyi bir doktor dogumumu yaptirdi cok tesekkur ediyorum muhammet beye hastalariyla cok ilgili bir doktor ve uzman

K

gerektiğinde hastasına sivri dilli olması onu ve işini ciddiye aldağını gösteriyo.. aynı zamanda çok ta kibar çok memnun kaldım şimdiye kadar geçen sürede.. doğuma birkaç gün kaldı!!!! bakalım sonuç ne

C

muhammed beyle dün tanıştım. çok korkak bir yapım olmasına rağmen, doktorun sakinliği ve anlayışlı tavırları kendimi iyi hissetmemi sağladı. ultrasonla bebeği incelerken herşeyi bana tek tek açıklaması çok hoşuma gitti. ilk muayenemde çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. hala hangi doktora gitsem diye düşünüyorsanız, muhammed beyi kesinlikle öneririm.

tanıdığım en iyi doktor

Çok iyi bir doktor.Dış gebelik yaşadım ve üç doktor gezdim.Üçüde ne olduğunu anlamadı ve yanlış tedavi ettiler.Hatta biri beni Kürtaj bile etti ve sonra benden aldığının yalancı hazne olduğunu belirtti :).sonra Muhammed Gali'ye gittim ve tek bir iğne ile dış gebeliği sonlandırdı.Allah razı olsun.Bilgili tecrübeli bir doktor.Hastalarını ayakta karşılıyor.Saygılı.

Profili düzenle veya yönet