ev...n
Yeğenimi götürdüm ve bana bakarak kan istedi. Tabiki şaşırdım çünkü bi şikayetim yoktu. Kan sonucundan sonra tiroid çıktı ve dile getirmişti bunu. Gerçekten şaşkınım. Çok memnunum muhammed beyden. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
ev...n
3 kere gittik benzer soruya farklı cevaplar verdi.Gece nöbetinde gereksiz yere gelmemiz gerektiğini ifade etti sonrada antibiyotik kullanmak zorundayız dedi.. (e hani gereksiz yere gelmiştik?)Belki bize öyle denk geldi ama memnun kalmadık sonuç olarak..
gü...k
Masum bey gercekten herkese tavsiye edilebilecek harika bi hekim ben masum beyle ilk bebegim sayesinde tanıştım ve ikinci bebegimle dialogumuz devam etti masum bey her hastasiyla ayri ayri ilgilenir ve hic bi zaman hastasini unutmaz her hastanin doktorunda aradigi ozellik bence bunlardan ziyade uzmanligiyla gercekten harika bi doktor
gü...k
ca...n
harika ötesi bir insandır. ben 3 yıldır oğlumu götürüyorum ve herkeze de tavsiye ediyorum. tek kelimeyle anlatmaya kalksam muhteşem ötesi biri..
Muhammed Masum Koşal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Masum Koşal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Muhammed Masum Koşal adresi nerede?Muhammed Masum Koşal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi Efrahim Öztürk Sokak No:1 Silivri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Masum Koşal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Masum Koşal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhammed Masum Koşal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Masum Koşal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Masum Koşal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Masum Koşal hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Muhammed Masum Koşal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla