Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Anneme katarakt ameliyatı yaptırdım.. İlgi ve alakasindan çok memnun kaldım.. Annem de hayatından çok memnun..

Konum: Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Ben uzun yıllardır hem uzak hem de yakın gözlük kullanıyordum. Gözlüklerden kurtulmak için çok araştırma yaptım. 3 odaklı mercekler hakkında doğru doktoru bulmak beni çok zorladı. Sonuç olarak Samsun Eğitim ve araştırma da Dr. Muhammed Mustafa kurt hocama muayene oldum. Kafamda ki tüm sorulara cevap alarak, doktoruma güvenerek 3.5 ay önce akıllı mercek ameliyatı oldum. Şuan hem yakını hem uzağı gözlüksüz çok rahat görebildiğim çok mutluyum. Bu ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Konum: Samsun Gazi Devlet Hastanesi Diğer

Dr. Muhammed Mustafa Kurt’a ben iki gözümde katarak vardı ameliyat oldum ve üç boyutlu olan akıllı lens taktırdım çok şükür her şey yolunda gözlüğü bıraktım üç Hafta oldu uzak yakın orta derece çok iyi görüyorum gözden problemi olan herkese tavsiye ediyorum

Konum: başka bir yer Diğer

Retina cerrahisinde çok iyi bir hekim olduğu söylenen hocama kayinpederimi muayene etmek icin getirdim kendisi cok iyi bir şekilde ilgilendi ameliyatimizi gerceklestirdi , kendisine minnettariz su an daha yeni olmasina rağmen çok memnunuz deontoloji ziler sayesinde ayakta kalmaya devam edecek hocam elleriniz dert görmesin

Konum: Samsun Gazi Devlet Hastanesi Annemin katarakt ameliyatını yaptı

Annemin gözü katarakttan kör olmuştu kendileri ameliyat etti gayet başarılıydı ilgiliydi hiç tereddüt etmeden gidilebilir.

Profili düzenle veya yönet