Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
15.07.2022 tarihinde kendisini yorumlari okuduktan sonra ziyaret ettik. Kucuk kizim da kilo kaybi ve buyume geriligi düşüncesiyle görüşlerine başvurduk. O gün kizimla ve bizimle mesai saatinin bitmesine ragmen cok ilgilendi ve belirli tetkikleri bizden istedi. 19. Temmuz itibariyle öngördüğü birsekilde zorlu bir surece basladik. Kendisi her aradigimda tüm sorularima ozenle cevap verdi ve 2 kere de muayenesinde beni kabul etti ve tum herseyi detaylica anlatti.Kendisi ilk gördüğümden beri bizde cok dogru bir doktor bulduk goruntusu birakti.Onun başlattığı surec ve rabbimin de yardimiyla kizimin en kisa surede sagligina kavuşacağına inaniyoruz. Kendisine cok tesekkur eder, doktorluk hayatinda basarilar dilerim.
mm...g
Muhammed hocam gercekten cok ilgili bir doktor. Oglum onun takiplı hastası. Ne zaman mesaj atsam mutlaka geri donus yapar. Sorularımın hepsıne özenle cevap verir. Detaylı acıklama yapar. Cocuklara karsı cok ılgılı guler yüzlu sevecen bir doktor. yeter ki cocuklar saglıgına kavuşsun onemlı olan o der. Kesınlıkle tavsiye edebileceğim bir doktor. Oglum cok seviyor. Doktorumuzu bırakmayı hıc dusunmuyoruz
ce...n
Dr.Muhammed Nurullah muayenesi ne 2'5 aylığında alerji testi yaptırmaya getmisdim ve çok memnun kaldım , tecrübeli iyi bir doktor insanlar ile ilgili , güzelce incelayib bakıyor ve tekrar tekrar kontrol için getdik ve sonunda biz doktorunuzu boʻldik , çok iyi bir doktor biz aşırı memnunuz
be...
Çok ilgili ve kibar bir doktor . Kızımın uykusuzluk sorununa ciddi derecede çözümü oldu hala tedavi aşamasındayız fakat şimdiden çok memnunum
şe...
Oğlumun öksürük şikayetleri için gitmiştik. Alerjik belirtileri aşikar olmasina rağmen bunca senedir "alerji testine gerek yok büyüyünce geçer" tavsiyesi ve bir dolu ilacla donuyorduk evimize. Kendisi konuyla ilgili oldukça detaylı bilgilendirdi bizi. Alerji testini yaptırdık artık tedaviye başlayacağız. Randevularinda sanki tüm gününü size ayırmış gibi sakin, detaylı bilgilendiriyor. çocuklarla iletişimi çok güzel. 2 aylık kızımı da ona götürüyorum. İlk kontrolde verdiği tavsiyelerle kızımın yüzündeki egzama benzeri sivilceler azaldı.
Muhammed beyi tesadüfen bulduk ama artık bırakmayız.
ö....k
Oğlum pfapa tanısı aldıktan sonra tanıştım Muhammed bey ile. Daha evvel tanışsaydık inanıyorum ki yanlış tedavilerle zaman kaybetmeyecektik. Detaylı açıklamaları, anlayışlı tavrı ve mesleki yetkinliği ile bundan böyle doktorumuz hangi kurumdaysa biz de oraya gideceğiz.
k....y
Yıllardır teşhisi konmayan yüksek ateş şikayeti olan kızımın ilk muayenesinde teşhisini koyup bizi sürekli antibiyotik kullanımından kurtardı.Tedavi sürecinin her aşamasında yanımızda olan olmasa bile telefondan biz sormadan kendisi takip eden mükemmel bir doktor.Her şeyin en güzelini en iyisini hak ediyorsunuz.İyi ki yollarımız kesişmiş.
ö....e
Süt ve yumurta alerjisi olan bebeğimle çok iyi ilgilendi gerekli tetkikleri yaptı ve bizimle çok ilgiliydi.Ayrıca telefon numarasını verip WhatsApptan her daim bilgi ve soru sorabiliyoruz ve her ne olursa olsun mesajlarimiza cevap veriyor. :)
Çocuklarımın rutin kontrolleri ve kabızlık şikayetimiz için kendisine başvurduk. Kendisi zaten yumuşak huylu ve iyi bir insan görünce anlıyorsunuz. Çocuklarla iletişimi çok iyi verdi bitkisel kürlerden de çok fayda gördük şikayetlerimiz düzeldi, Herkese tavsiye ederim
Muhammed Bey son derece iyi bir doktor, biz çok memnun kaldık.Çok yardımcı oldu bize. 6-7 ay tedavi olduk.Kendisi üçüz bebeklerimize küvezde 50 gün baktı, kontrollerini yaptı.Çocuklara çok iyi baktı, bebekler çok iyi ve çok memnunuz.Allah razı olsun.
Muhammed Nurullah Yakut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Nurullah Yakut, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Muhammed Nurullah Yakut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Yenidoğan Takibi, Fototerapi.
Muhammed Nurullah Yakut adresi nerede?Muhammed Nurullah Yakut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aksaray, Dr. Adnan Adıvar Cd. No: 9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Nurullah Yakut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Nurullah Yakut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Nurullah Yakut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Nurullah Yakut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammed Nurullah Yakut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Nurullah Yakut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Nurullah Yakut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Nurullah Yakut hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Muhammed Nurullah Yakut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Nurullah Yakut hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Nurullah Yakut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla