Gastroenteroloji Randevusu
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Medical Point Gaziantep Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
er...7
benim midem fittik reflu var Muhammet sait dag öyle iyi bir doktorki endoskopi yaptı üstüne cõlyak rahatsızlığım çıktı ama hocam öyle bir morel veriyorki sanki hiç bir rahatsızlığım yokmuş gibi hisediyorum iyiki böyle doktorlarımız var çok ilgili iyi bir doktor
ce...7
Alt , ast yüksekliği sebebi ile gittim , çok memnun kaldım , hastalik sürecinde motivasyonumu hicbir zaman düşürmedi.Karaciger ile ilgili rahatsizlihi olan hastalara önerebilirim.
se...z
merhabalar; direkt ilaç verip gönderen doktor değil hastalığı en ince detayına kadar irdeliyor ve doğru tadaviyi yapıyor,verdiği ilaçlar çok iyi geldi,alanında çok iyi doktor,10 numara 5 yıldız hekim,ilgililere duyurulur...
em...k
Tek kelimeyle Mukemmel bir insan.Hayatiniz boyunca saglik mutluluk ve basari sizinle olsun.
al...e
15 kasım 2012 tarihinde kahramanmaraş yenişehir hastanesinde anneme poliklinik muayenesi sonucu endoskopi önerdi ve yaptı.biopsi yaptığını söyledi midede yara gördüğünü biopsi ve hbv-dna sonuçlarını değerlendirmek üzere 15 gün sonra tekrar hastayı görmesi gerektiğini önerdi oldukça beyefendi ve hastasıile çok yakından ilgilenen bir doktor hastaya yaklaşımı çok olumlu kendisine çok teşekkür ediyorum gastroloji uzmanı zaten az said hocamıza sahip çıkalım ilgilenenlere öneririm.saygılarımla.
ar...k
ÇOK İYİ BİR DOKTOR OLDUĞUNU DÜÜNÜYORUM. BEN GEÇEN AY KENDİSİNE ENDOSKOPİ YAPTIRIM VERDİĞİ TEDAVİDEN FAYDA GÖRDÜM HERKESE ÖNERİYORUM....
Muhammed Sait Dağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Sait Dağ, Gastroenteroloji. Size Muhammed Sait Dağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi.
Muhammed Sait Dağ adresi nerede?Muhammed Sait Dağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Sait Dağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Sait Dağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Sait Dağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Sait Dağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammed Sait Dağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Sait Dağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Sait Dağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Sait Dağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Muhammed Sait Dağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Sait Dağ hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Sait Dağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Gastroenterologlar