Bağlarbaşı Mahallesi, 1.Sedir Sokak, No:10 (Evke onyx offices) Kat:5 D:28, Bursa
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Muhammed Selim Yavuz Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Sinus Cerrahisi
İmplant
İmplant Üstü Protezler
ay...ç
Uzun bir süredir çektiremediğim gömülü köpek dişimi 1 saatte neredeyse acısız ve acısız çekti çalışanlar ve hocamız gayet güler yüzlü ve anlayışlıydı
Selim hocaya tavsiye üzerine gittim. Riskli bir operasyon yapılması gerekiyordu. Aynı yerde gömülü olarak iki tane yirmilik diş çekilmesi gerekiyordu. Çocukluk travmam olmasına rağmen Selim hocaya güvendim ve ameliyatı oldum. Çok zor bir ameliyat olmasına rağmen hiç bir acı hissetmedim. Sonrasında da hiç bir sıkıntı olmadı. Artık travmam falan yok ve diğer yirmilik dişler korku sebebim değil. Diğer gömülü yirmilikleri de çektirmek istiyorum. Selim hocadan Allah razı olsun.
Doktor bey kırık iki dişimin çekimini hiçbir ağrı hissetmeden,kan görmeden gayet ustalıkla ve kısa sürede yaptı.Ağrı kesici kullanmama gerek kalmadı.Sayesinde cesaretimi topladım,20 lik diş çekimim için tekrar gideceğim inşallah.
me...k
Doktor beye yarı gömülü yirmilik diş çekimi için gittim. Diş köküm sinire çok yakındı ve riskli bir çekim işlemi gerçekleşecekti. Fakat doktorum süreci hem çok güzel açıkladı hem de operasyonu çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Çekimden inanılmaz korkmama rağmen çok rahat bir süreç atlatmamı sağladı. Çekim sonrası ilk gün bile ağrısı yok denecek kadar azdı, kendisi gerçekten işin ehli. Gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum
bü...z
Üst ön dişim için kist ameliyatı oldum.kendisi ve çalışanları çok güler yüzlü ve ilgililer gerçekten çok memnun kaldım
10 yaşındaki kızımın ön kesici kalıcı dişinin geçirdiği bir kaza sonucu oluşan sorun nedeniyle çekildi. Doktorumuzun iletişimi açıklamaları sayesinde çok sorunsuz atlattık.
ba...n
Randevumden memnun kaldım. Tüm hizmetler ihtiyaçlarımı fazlası ile karşıladı. Güleryüzlü çalışanları ile rahat edebilecegim bir ortamdı. 22 yıllık Diyabet hastasıyım korkularım olmasına rağmen implant işlemini sorunsuz yaptırdım.
se....
Sinir köküne çok yakın olan yatay konumdaki 20 lik diş çekimini, sinir köküne zarar vermeden çok profesyonelce çekti. İletişim güçlü ve nezaketin üst seviyede olduğu ekibiyle çok başarılı.
me...n
Doktor Muhammed Selim Yavuz Bey’e tavsiye üzerine gittik.14 Kasım’da kızım Ayşe Lale’nin 20 lik 2 diş ameliyatını yaptı.Tecrübesiyle ve pozitif yaklaşımıyla kızımın korkusunu yenmesini sağladı.Bu yüzden doktorumuza sonuna kadar güvendik.Kızım operasyondan sonra diğer 20 lik 2 diş için ikna oldu ve ameliyat için gün aldık.Gerçekten mükemmel bir doktor.Herkese de tavsiye ediyoruz.
v....a
3 senedir sağ alt çenemde diş yoktu beklediğim için kemikler incelediği için kemik tozu tedavisi başlattık kesinlikle hiçbir şey hissetmedim bile ağrısız ve başarılı geçti eğer doğru diş hekimine gitmek istiyorsanız kesinlikle Muhammed selim hocamızı tercih etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum işinin ehli ve yanında çalışan bayanlarda çok ilgili insanlardi çok memnun kaldım . Dişlerinizi seviyorsanız Muhammed selim hocadan şaşmayın bu zamanda implant her yerde yapılmıyor bu işin ehli çene cerrahlarıdır ben çok araştırdım bilginiz olsun.
Muhammed Selim Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Selim Yavuz, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Muhammed Selim Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apikal Rezeksiyon, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Randevu, Cerrahi Çene Eklemi Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Cerrahi İmplant, Sinus Cerrahisi, Ağız Cerrahisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Muhammed Selim Yavuz adresi nerede?Muhammed Selim Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mahallesi, 1.Sedir Sokak, No:10 (Evke onyx offices) Kat:5 D:28 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Selim Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Selim Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Selim Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Selim Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammed Selim Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Selim Yavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Selim Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 101 hasta / danışan, Muhammed Selim Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları