Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Aprakside Konuşma Terapisi
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ses Terapisi
Alafon Dil, Konuşma ve Gelişim Merkezi
Aktif olarak gelişimsel dil bozuklukları, konuşma sesi bozuklukları, kekemelik, otizm, motor konuşma bozuklukları, disleksi, edinilmiş dil bozuklukları ile çalışmaktadır.
Katıldığı bazı kurs ve eğitimler;
2019-Haziran DIR® Floortime™ 101 Düzey Kursu, Üsküdar Üniversitesi
2019-Mayıs Diagnostic and Prognostic Assessment of Children Who Stutter (Kurs), X. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi
2019-Mayıs Treatment of Pediatric Motor Speech Disorders: Childhood Apraxia of Speech (Kurs), X. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi
2019-Nisan Total Larenjektomi ve Alarengeal Konuşma (ve TEP)(Kurs), X. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi
2019-Nisan X. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi
2019-Mart 1. Ulusal Akıcılık Bozuklukları Sempozyumu, Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği, Medipol Üniversitesi
2019-Mart 1. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi, Anadolu Üniversitesi
2018-Eylül 1. Uluslararası Uygulamalı Davranış Analizi Konferansı, ÖÇED
2018-Mayıs Videolaringostroboskopi Çalıştayı, 10. Ulusal Larengoloji Kongresi, Ankara Üniversitesi
2018-Mayıs DoktorVox Ses Terapisi Çalıştayı, 10. Ulusal Larengoloji Kongresi, Ankara Üniversitesi
2018-Mayıs 10. Ulusal Larengoloji Kongresi, Ankara Üniversitesi
2018-Nisan Türkiye’de Kekeleyen Bir Birey Olmak, 2. Özgürce Kekele Konferansı, Kekemeler Derneği
2018-Nisan Dünya Ses Günü Sempozyumu, Marmara Üniversitesi
2018-Şubat GOBDÖ-2-TV (Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği -2- Türkçe Versiyonu), Prof. Dr. İbrahim H. Diken
2018-Şubat ETEÇOM (Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı), Prof. Dr. İbrahim H. Diken
2017-Mayıs 9. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Medipol Üniversitesi
2017-Nisan PEABODY (Resim Kelime Eşleştirme Eğitimi), Ruh Sağlığı Derneği, Psk. Dan. Serkan Gürgenci
2017-Nisan Dünya Ses Günü Sempozyumu, Üsküdar Üniversitesi
2017-Nisan Ana Okulları Çalıştayı-V, Kim Psikoloji – Fazilet Eğitim Kurumları
2016-Ekim Etkili İletişim Eğitimi, Rodos Grup, Burak Gerçek
2016-Ekim Motivasyon Eğitimi, Rodos Grup, Erdal Demirkıran
2016-Mayıs Çocuklarda Görülen Dil ve Konuşma Bozuklukları, ENT Tıp Merkezi, Uzm. Dkt. Neşe Öztürk
2015-Ekim Disleksi Eğitimci Eğitimi, Türkiye Disleksi Vakfı
Sayın Dkt. Muhammed Selman BABAR’a kızımın konuşmasındaki bazı seslerin düzelmesi için başvurduk. Aldığımız seanslar sonucunda çok hızlı ilerleme kaydettik yani tahmin ettiğimizden daha kısa sürede süreci tamamladık. Kendisine bu özverili çalışmasından dolayı çok teşekkürler, gönül rahatlığıyla dil ve konuşma terapisti ihtiyacı olan herkese önerebilirim...
re...u
Biz Muhammed Selman Beyle geçen sene tanıştık 5 yaşındaki oğlumun konuşmasında baya sıkıntı vardı birçok harfleri söyleyemiyordu bu sebepten dolayı kimse onu anlamıyordu ve ozguvenimiz oldukça dusuktu Muhammed Selman Beyle seanslara başladıktan sonra oğlum her hafta yeni bir harfi doğru cikardi ve kendine olan güveni geldi herkes tarafından anlaşılır oldu bu bizi çok ama çok mutlu etti biz de çok şükür bugün diplomamizi alarak bu süreci bu yolculuğu Muhammed Selman Beyle tamamlamış bulunuyoruz kesinlikle hiç vakit kaybetmeyin derim o kadar iyi güvenilir ve işinin ehli kişiler var ki bu kurumda çok ama çok faydasını goreceginizi düşünüyorum bizde tedirgin olarak başlamıştık seanslara ama sonra çok doğru bir adım attigimizi gördük sizlerinde hiç vakit kaybetmeden gitmenizi tavsiye ederim iyi ki tanimisiz Muhammed abisi sizi :) bizim gibi daha birçok kişide emeğiniz çok büyük her daim başarılarınız sizinle olsun çok ama çok güzel yerlere gelmeniz temennisiyle...
gö...
6 yaşındaki oğlumun kekemeligi için başvurduk
Sadece 2 seansta ciddi sonuçlar aldık
Her bunaldigimda zaman ayırdı sabırla dinledi cesaretlendirdi ve yönlendirdi
Bu çabalarının sonucunda ise 20 gün önce ikincil davranışları bile başlayan oğlum şuan sadece %1 kekeliyor
Kısa sürede güzel sonuçlar aldık
Agladigim bunladigim çaresiz hissettiğim çok oldu ama terapistimizin sakinliği ve desteği sayesinde şimdi oğlum da bnde çok mutluyuz
Çok teşekkürler
k.....
Gerçekten harika bir hoca ilk geldiğim ile şimdiki arasında dünya kadar fark var kekemeligimde teşekkür ederim hocam
p ...b
Benım oğlum 13 yasında konusma bozukluğu var dı ve degerlı hocamız muhammed selman hocamız sayesınde cok kat ilerledık ve oglum artık takılmadan rahat bır sekılde konusuyor ve kendını ifade edebılıyor arkadas ortamına giriyor ve bız bunu muhammed selman hocamıza borcluyuz cok tesekkur ederiz hocam ıyıkı varsınız
u ...ö
5 yaşındaki kardeşim için gidiyoruz. Harfleri söyleyemiyorum. Yaklaşık 2 ay oldu çoğu harflerimiz düzeldi. Çok ilgili bi hocamiz. Çok teşekkür ederiz.
em...
Kekemelik sorunum için gidiyorum. 4 ay önce geldim. Hoca ile çok güzel yol katettik. Kendisi anlayışlı ve yerine göre sert biri. Ödevlerinide düzenle takip ediyor
m....s
3 harfte bozukluk olduğu için gittik. Çok ilgili bir terapist, 2 ay gibi kısa sürede tamamladık seanlarımız. Bu sürede bizimle sürekli iletişim halinde kaldı, ilgisi için ayrıca teşekkür ederiz.
Muhammed Selman Babar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Selman Babar, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Muhammed Selman Babar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Muhammed Selman Babar adresi nerede?Muhammed Selman Babar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler mah. Nurettinpaşa Sok. No:7 D:2 Bahçelievler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Selman Babar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Selman Babar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Selman Babar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Selman Babar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muhammed Selman Babar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Selman Babar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Selman Babar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Selman Babar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Muhammed Selman Babar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Selman Babar hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Selman Babar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri