Dr. Öğr. Üyesi M. Taha Demir
Ataköy Towers, Bahçelievler, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Medicine Hospital Lokal Anestezi

3hafta önce çapraz bağ ve menüsküs yırtığı ameliyatı oldum ve ameliyattan çok korkmama rağmen lokal anestezili ameliyatı Taha beye çok güvendiğim için kabul ettim hiç pişman değilim bilgisi ve ilgisiyle harika bı doktor

O
Konum: Özel Medicine Hospital Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı

Meniskus ve oncarpraz bag yirtigi ameliyati oldum sayesinde cok iyi gecti cok ilgili ve mütevazi bir abimiz. Abi diyorum çünkü abi gibi yaklaşıyor. Allah gonlune gore versin. Basarilarinin devamini dilerim.

Konum: Özel Medicine Hospital Dirsek Cerrahisi

Bir doktoru övmek için kafamda cümle kurmaya çalıştıgım tek doktorsun abi hastalarına bi doktor gibi degil bi abi kardeş gibi yaklaşan mükemmel bir doktorsun başarılarının devamını dilerim

Y
Konum: Özel Medicine Hospital Menisküs Cerrahisi

Allah razı olsun gerçekten hakkıyla hekim denecek tecrübe ve yeteneğe sahip bir doktor, göstermiş oldukları ilgi ve alaka için de ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

Sayın Taha bey , ilgisinden ve tecrübesinden dolayı çok memnun olduğumuzu buradan belirtmek istedim , hastası olan , annemiz Medine Karadağ , dan hayır dualarını aldığını ve şükranlarımızı sunarız .

Guleryuzlu Doktorumuz sevgili Taha bey e sonsuz tesekkur ederim.Ailemizden biri gibi isinin uzmani sizin gibi doktorlar hep var olsun.Herseyin en guzelini hak ediyorsunuz.