Emniyet Mahallesi, Silahtar Caddesi, No:67, Yenimahalle , Ankara
Genetik Danışmanlık
Genetik Hastalıklar
Kistik Fibrozis
Genomik Tıp Nedir?
Genomik tıp, tıbbi kararlara rehberlik etmek için bireyin genomik bilgisini, özellikle de DNA dizisini
kullanmaya odaklanan disiplinler arası bir tıp alanıdır. Bir kişinin belirli hastalıklara duyarlılığını
anlamak, tedavilere nasıl yanıt verebileceğini tahmin etmek ve tıbbi müdahaleleri buna göre
uyarlamak için genetik yapısının analiz edilmesini içerir.
Genomik tıbbın temel yaklaşımları şunlardır:
Genetik Test: Hastalıklarla veya ilaç yanıtlarıyla ilişkili genetik varyantları belirlemek için çeşitli genetik
testlerin yapılması.
Hastalık Riski Değerlendirmesi: Bireyin belirli hastalıklara genetik yatkınlığının genetik profiline göre
değerlendirilmesi.
Farmakogenomik: Bir bireyin genetik yapısının, etkinlik ve potansiyel yan etkiler de dahil olmak üzere
ilaçlara tepkisini nasıl etkilediğinin incelenmesi.
Hassas Tıp: Terapötik sonuçları optimize etmek için bireyin genetik özelliklerine dayalı
kişiselleştirilmiş tedavi planları geliştirmek.
Genetik Danışmanlık: Bireylere ve ailelere genetik testler, risk değerlendirmesi ve genetik bulguların
potansiyel etkileri konusunda rehberlik ve destek sağlamak.
Sonuç olarak; Genomik tıp, genetik bilgiyi klinik uygulamaya dahil ederek hastalıkların önlenmesini,
teşhisini ve tedavisini iyileştirme konusunda umut vaat etmektedir. Hasta bakımında daha hedefe
yönelik ve kişiselleştirilmiş yaklaşımlar sağlayarak sağlık sonuçlarının iyileştirilmesini amaçlamaktadır.
e...
Oğlumu götürdüğüm çocuk hastanesinde doktorumuzla tanıştım. Oğluma da kendime de genetik test yaptırdım ve çıkan sonuçlara göre beslenmemizi hayat şeklimizi düzenledik gayet memnunuz. Tavsiye ederim.
Muhammed Yunus Alp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Yunus Alp, Tıbbi Genetik. Size Muhammed Yunus Alp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Genetik Randevusu, Gebelikte Genetik Tarama, Genetik Danışmanlık, Genetik Hastalıklar, Kistik Fibrozis.
Muhammed Yunus Alp adresi nerede?Muhammed Yunus Alp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mahallesi, Silahtar Caddesi, No:67 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Yunus Alp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Yunus Alp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Yunus Alp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Yunus Alp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammed Yunus Alp hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Yunus Alp ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Yunus Alp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Yunus Alp tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Yunus Alp hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muhammed Yunus Alp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Muhammed Yunus Alp hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Yunus Alp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.