Apse Insizyonu Ve Drenajı
Radyoterapi
Spinal Enjeksiyon
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Op.Dr Mehmet Emin Öcal
05/2006 – 11/2005 Beyin Cerrahisi Uzmanlığı, Özel Tem Hastanesi, İstanbul, Türkiye
10/2009–05/2006 Beyin Cerrahisi Uzmanlığı, Özel Avicenna Hastanesi, İstanbul, Türkiye
07/2010–01/2010 Beyin Cerrahisi Uzmanlığı, Edremit Devlet Hastanesi, Balıkesir, Türkiye
11/2011–08/2010 Beyin Cerrahisi Uzmanlığı, Özel Medicana İnternational Hastanesi, İstanbul, Türkiye
11/2011–05/2014 Beyin Cerrahisi Uzmanlığı, Özel Vital Hastanesi, İstanbul,
11/2015 - 5/2014 Beyin Cerrahisi Uzmanlığı, Özel Batı Bahat Hastanesi, İstanbul,
12/2015 - Beyin Cerrahisi Uzmanlığı, Özel Medigold Sultan Hastanesi, İstanbul, Halen Devam Etmekte.
z.....
Başarılı bir hoca.Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Daha önce arkadaşımı getirmiştim.Ben de bel fıtığı ameliyatı oldum Emin Bey'e.Şu anda hiçbir sıkıntım yok. 5 yıl önce ameliyat oldum,şükürler olsun bir problemim, sıkıntım yok.Spor yapabiliyorum,ağır kaldırabiliyorum,futbol oynayabiliyorum,tüm ihtiyaçlarımı gerçekleştirebiliyorum.Kendisine teşekkür ederim,başarılarının devamını dilerim.
ö.....
Eşimin inanılmaz derecede baş ağrıları vardı,özellikle ağrılardan sonra şakak kısımlarında şişlikler oluyordu.Onunla ilgili kendisiyle görüştük.En uygun tedavi yöntemini uygulayarak sorunumuzu çözdü,şu an çok şükür bir sıkıntımız yok.Kendisine teşekkür ediyoruz.Eşimin artık baş ağrıları yok, kendisi çok yardımcı oldu ilgiliendi,tedavi sonrası da arayarak durumunu kontrol etti,şimdi çok şükür bir sorunumuz yok.
İyi bir doktor,işinin ehli,hastayı dinliyor,güzel tavsiyelerde bulunuyor.Hastasının ruh halinden anlıyor,anlayışlı bir doktor kendisi.Ben kolum,belim,boynum,bacağım ve ağrıyla ilgili her şey için gittim.Boynunuz ağrıdığında ağrısı kolunuza vuruyor,beliniz ağırdığında sırtınız bacağınız ağrıyor.Karpal tünel sendromum var el bileğimde,parmaklarımdan omzuma kadar ağrıya neden oluyor.Bu tedavimle Muhammet Bey ilgilendi.Psikolojik anlamda tedavi ediyor.Antideprasan tedavim bitti,ağrılarım azaldı.Bunlar yıllar içinde gelişti, Muhammet Bey'i çok uzun süredir tanıyorum, 10 yıl oldu.Bize her konuda yardımcı oldu.Karpal tünel sendromumda çok zorlarsam sızlama ve ağrılarım arada oluyor.Ama tedavi sonucu şu an ilerlemedi,idare ediyorum.
u.....
Hastasıyla ilgili ve alanında uzman bir doktor.Uyguladığı tedaviden de gayet memnunum.Vertigo şikayetimle gittim ve uyguladığımız tedaviden de çok memnunuz.Baş dönmem kesildi,kulaktaki çınlamam azaldı, hayatım daha düzene girdi.
l.....
Gayet ilgili ve alakalı bir doktor,çok yardımcı oldu bize.Tavsiye ederim beyin ve sinir cerrahi hekimi olarak.Belimdeki ağrılardan ötürü tercih ettim.İlaç tedavisi ile belimdeki ağrılarım geçti,daha önce yapamadığım hareketleri yapmaya başladım,herhangi bir rahatsızlığım yok.
t.....
Muhammet hocam gerçekten benim hayatımda çok özel bir yer taşıyor.Bu zamanda doktor bulmak zor ama Muhammet Bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.Hayatımın dönüm noktası oldu,kesinlikle güven çok önemli.Ben bel fıtığı şikayetimle gittim.Belime platin takılmasına karar verilmişti. Muhammet Bey sayesinde o durumdan kurtuldum.Doğru tanı ve teşhis diyelim.Ben sonsuz güveniyorum,herkese güvenmesini de içtenliğimle söyleyebilirim,gönül rahatlığıyla güvenebilirler.
Benim babam ameliyat oldu.Herhangi bir sorun yok.Ben de muayene oldum,çok ilgili ve iyi bir doktor,başarılı.Gerek bilgisi gerekse yaklaşım ve davranışları çok tatmin edici.Ben bel fıtığı tedavisi oldum.Ağır kaldırmamam, yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi.Uygulayınca belimdeki ağrılar kesildi.Babam da ameliyat oldu,ameliyat öncesi yürüyemiyordu,şimdi yürüyebiliyor.
Biz çok memnunuz,doktorluktan başka ailemizden biri gibi görüyoruz.Allah razı olsun bir kere değil bin kere.Çok memnunuz, Allah yolunu açık etsin.Onun gibi doktorların çoğalmasını isterim.Çok başarılı bir doktor,çok yardımcı oluyor,güzel anlatıyor.Çevremdekilere de tavsiye ediyorum.Olur olmaz ameliyat ettirmiyor,gerekeni söylüyor.Gerekirse ameliyat ediyor gerekmiyorsa ameliyat ettirmiyor.Belimden tedavi oluyorum, bir de elimdeki sinir sıkışmasından ameliyat oldum.Silivri'den kendisine gittim,ameliyat oldum.Ameliyat sonrası çok rahatım.Allah razı olsun,ameliyatım başarılı geçti. Ameliyat olduğumu unuttum bile, Allah razı olsun.
d.....
Memnunum,güler yüzlü,iyi,memnun kaldım.Gittim ve çok ilgilendi,teşekkür ediyorum.Ne zaman gitsem de cevap alabiliyorum.Bel fıtığı ağrısıyla gittim.İlaçlarımı kullandım,memnunum.Akrabalarımı da gönderdim,onlar da çok memnunlar.Ağrılarım azaldı,daha iyiyim.Verdiği ilaçları kullandım,diyet yaptım,spor yaptım.Doktorun söylediklerini uygulayınca daha da iyiyim.
p.....
Ben boyun fıtığımdan rahatsızdım.Kendisiyle irtibata geçtim, onun vermiş olduğu tedaviler ve önerilerle ben ameliyattan döndüm. Tüm hekimler bana ameliyat demişti ama Emin bey bana ameliyat önermedi,tedavileri ve önerileriyle ameliyattan kurtuldum. Kendisine bu konuda teşekkür ederim.Hassasiyeti,ilgisi,alakası çok güzeldi.Yaklaşımı çok güzel,hastalara güven veriyor.Bu yüzden inandım,güvendim ve inandığım,güvendiğim için pişman değildim.Ameliyattan kurtuldum.Kollarım uyuşuktu,çalışmıyordu.Kollarımı hareket dahi ettiremiyordum,ciddi anlamda ağrılarım vardı.Şu anda normal yaşantıma devam ediyorum,hiçbir ağrım yok,güç kaybım yok,rahatım.Teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.
Muhammet Emin Öcal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Emin Öcal, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Muhammet Emin Öcal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diskektomi, Disk Protezi Uygulaması, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Hidrosefali Şant Uygulaması, Diskografi, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı, Spinal Enjeksiyon, Omurga Cerrahisi, Ağrı Pompası, Korpus Kallozotomi(Epilepsi Cerrahisi).
Muhammet Emin Öcal adresi nerede?Muhammet Emin Öcal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultangazi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Emin Öcal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Emin Öcal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Emin Öcal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Emin Öcal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammet Emin Öcal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Emin Öcal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Emin Öcal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Emin Öcal hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Muhammet Emin Öcal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları