Şuan Kendi Özel Muayehanesi'nde hasta kabulüne başlamıştır.
Akpiyar Mahallesi 4079 Sokak 4/2 Diyarbakır Yolu Enza Home Üstü Metrolife Hastanesi Karşısı, Şanlıurfa
Anormal Kanamalar Tedavisi
Östrojen Replasman Tedavisi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İnfertilite ve Tüp Bebek
Prof.Dr.Muhammet Erdal Sak Muayenehanesi
Muhammet hoca alanında muhteşem bir hekim. Şanlıurfa adına büyük bir değer. Daha önce İzmir Manisa Diyarbakır gibi şehirlerde tüp bebek denemelerimiz oldu. Dört denemeden sonra mutlu sona Muhammet hoca ile ulaştık. İyi ki Rabbim yolumuzu Muhammet Bey’e düşürmüş. Hamilelik sürecinde de yolumuza Muhammet hoca ile devam ettik. Riskli gebeliğim boyunca doğru tedavileri bize uygulayarak bebeğimize kavuşmamıza vesile olduğu için kendisine çok çookk teşekkür ediyoruz. Hekimliğiyle, hastalarıyla iletişimiyle, ilgi ve alakasıyla kendisi mükemmel bir hekimdir herkese Muhammed hocayı tavsiye ederim.
m....k
Profesor doktor Muhammet Erdalsak hocamızla tanıştığım için çok mutluyum bir çok doktor araştırdık ama kendisiyle iyiki tanışmışım uzun yıllar adet düzensizliği ve müthiş sancı görüyordum. Gittigim doktor ve hastanelerde başarısız sonuç elde ettim Allah hocamdan razı olsun bize özel tedavi uygulaması ile sorunlarından ve kabuslarımdan kurtuldum her şey normale döndü çok rahatım. Hocamızı herkese tavsiye ederim. hocamız bu işin tam bir uzmanı ve bu işi çok iyi yapıyor. Minnettarız.
s....y
Profesor doktor Muhammet Erdalsak hocamızla tanıştığım için çok mutluyum bir çok doktor araştırdık ama kendisiyle iyiki tanışmışım uzun yıllar çocuk tedavisi gördüm birkaç kez tüp bebek yapmama rağmen başarısız sonuç elde ettim Allah hocamdan razı olsun bize özel tedavi uygulaması ile gebe kaldım şu an çocuğumuz bizimle Hocamızı herkese tavsiye ederim Çocuk sahibi olmak için istanbullara Ankaralara gitmeye gerek yok hocamız çok iyi bu işi yapıyor.varolun
c....u
Eşimim rahim kanseri bizi cok endişelendirmişti. Kendisiyle görüşmemiz bizi rahatlattı. Ameliyata karar verdik. Başarılı oldu. Eşim iyi. Paylaşmak istedim ERDAL Beyin işinin ehli olduğuna inanın. Teşekürler Erdal Bey.
s ...t
Şeker hastasıyım hamile kalınca zor günler geçirdim Dr Erdal bey tavsiye edilince gittim bilgisi ilgisi güven verdi Bende kızımda çok iyiyiz
İyiki sizin gibi bir hekimle tanıştık Plasenta perkreata denilen sonradan öğrendiğim kabuslarıma giren facia bir durumla içiçeydim Ama hocamız Allahın izniyle hem bebeği hem beni kurtardı hem rahmimi korudu Allah sizden razı olsun iyiki varsınız Tekrar teşekkür ederim
z.....
Hastasıyla içtenlikle ilgilenen bütün detayları ayrıntısıyla paylaşan ve en önemlisi hastayı çok iyi anlayan bir hekim
Laparoskopik endometrioma ve myom ameliyatını aynı zamanda yaparak başarılı bir ameliyat geçirdim
Çok hekime ve merkeze gittim herkes açık yapalım dedi Prof Dr M Erdal Sak hoca kapalı yaparak beni büyük bir yükten kurtardı
m....t
Diyabet Hastası olduğumdan gebelik riskimden dolayı Erdal beyden aldığımız yardım ile çocuğumun doğumu sorunsuz oldu. Teşekkürler Erdal bey
a....y
Kanamalarım Düzensiz olmaya başladı. Erdal bey zaten doktorumdu. Bu konudada bigisi ve tecrübesiyle şuan iyiyim.
m....t
Eşimin düzensiz ve aşırı kanama sorunu ile ilgili baş vurduk. İlgisi ve alakası ile bizlere güven vermesi bizleri rahatlattı. Ameliyat sonrası düzene girdi. Sonucun bizleri mutlu etmesinden dolayı paylaşmak istedim. Teşekürler.
Muhammet Erdal Sak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Erdal Sak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Muhammet Erdal Sak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Jinekolojik Onkoloji, İnfertilite ve Tüp Bebek, Endoskopik Operasyonlar, Ürojinekolojik Ameliyatlar, Gebe Takibi, Randevu, Dilatasyon Ve Kürtaj, Jinekolojik Kanser Cerrahisi, Jinekolojik Cerrahi, Lazerle Vajina Daraltma.
Muhammet Erdal Sak adresi nerede?Muhammet Erdal Sak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akpiyar Mahallesi 4079 Sokak 4/2 Diyarbakır Yolu Enza Home Üstü Metrolife Hastanesi Karşısı Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Erdal Sak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Erdal Sak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Erdal Sak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Erdal Sak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammet Erdal Sak hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Erdal Sak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Erdal Sak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Erdal Sak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Erdal Sak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Erdal Sak hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Muhammet Erdal Sak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları