Özel Bilge Hastanesi
Şemsipaşa, 56. Sk. No: 2,, Gaziosmanpaşa, İstanbul

Kahramanmaraş Özel Markasi Hastanesi
Yavuz Selim, 73045. Sk. 32/A,, Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş

1992 yılında Kahramanmaraş 'da doğdum. Tıp eğitimini 2009-2015 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladım. Uzmanlık eğitimimi Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KBB ABD'da 2016-2020 yılları arasında tamamladım. Zorunlu hizmet nedeniyle atandığım Adıyaman Gölbaşı İlçe Devlet Hastanesi'nde 2020-2023 yılları arasında görev yaptım.2023 'den beri mesleğimi İstanbul 'da icra etmekteyim.

İlgi alanlarım arasında : Estetik ve fonksiyonel burun cerrahileri, Sinüzit cerrahisi, kronik otit cerrahisi, pediatrik otolaringoloji cerrahileri, OSAS-horlama cerrahileri, Tiroid cerrahisi, Vokal kord hastalıkları ve cerrahileri, otoplasti (kepçe kulak estetiği), blefaroplasti (göz kapağı estetiği), yüz estetik işlemleri, dolgu ve nörotoksin (botoks) uygulamaları bulunmaktadır.

Röportaj

Konum: Özel Bilge Hastanesi Randevu

Uzun yıllardır düşündüğüm rinoplasty ameliyatımı Hakan hocam eşliğinde olmuş bulunmaktayım kesinlikle çok memnun kaldım işine olan hassasiyeti hastalara olan güleryüzü ve ilgisinden ötürü sizlere tavsiye ederim

Konum: Özel Bilge Hastanesi Randevu

doktorum hakan beyi bulmam kesinlikle şans eseriydi, iyi ki de bulmuşum kendisini.. ön görüşmede her şeyi detaylı anlattı, çok küçük de olsa ameliyat sonrası oluşabilecek kötü durumlarda kendisi ve ekibinin daima yanımda olacağını, gerekli bütün her şeyin yapılacağını anlattı. bana o güveni fazlasıyla verdi. ameliyat sonrasında gram ağrı çekmedim, morluğum ve şişliğim yok denecek kadar azdı, o da zaten 4. gün sonrasında tamamen gitti. tamponların alınmasından çok korkuyordum, alındığını hissetmedim bile o kadar :)) hakan bey burnumu o kadar güzel yapmış ki hayal ettiğimden çok daha güzeldi bu kadarını beklemiyordum. çok doğal çok güzel yapmış akrabalarım bile beni tanıyamadı ve gören herkes aşırı beğendi, hatta yakın çevremden bir çok kişi kendisinde ameliyat olmayı düşünüyor :) aklınızda hiç bir soru kalmasın hakan bey alanında çok başarılı ve ilgili…

Ö
Konum: Özel Bilge Hastanesi Diğer

6 yıldır nefes almamda sıkıntı yaşıyordum ve ameliyat olmam gerekti. Bu süreçte burun doktorum Dr. Hakan Gerekli'yi önerdiler. Nefes alabilmem için aynı anda iki ameliyat oldum: rinoplasti ve septoplasti. Dr. Hakan Gerekli çok profesyonel bir doktor, Ayrıca İngilizce biliyor ve kendisinden çok memnun kaldım

K
Konum: Kahramanmaraş Özel Markasi Hastanesi Diğer

Yaklaşık 2 yıldır ameliyatı olmayı düşünüyordum kemik eğriliği problemim ve nefes darlığı şikayetim vardı Hakan Bey ilk görüştüğüm doktor oldu Kahramanmaraş'ta iyi ki görüşmüşüm kendine ve mesleğine olan özgüveni beni çok cesaretlendirdi .
Görüşmemizden iki gün sonra ameliyat oldum hiçbir şekilde morluk şişlik yaşamadım ağrım olmadı tam 15.günümden bildiriyorum ekip ve Hakan bey şahane.
Sabırla sorularıma ve düşüncelerime cevap vermesi çok mutlu etti Hakan Bey ve ekibi harika

Konum: TRG Hospitalist Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Burun estetiği olmak istiyordum ve çok korkum vardı hakan hocayı tanımadan önce 2 sene boyunca istediğim gibi olurmu diye çok düşünüyordum ve bu yüzden bir türlü cesaret edip doktora muayeneye gidemiyordum en son hakan beyde burun estetiği yapan bir arkadaşımın burnunu çok beğenip 2 sene de veremediğim kararı arkadaşımın burnunu görür görmezde verdim ve hakan hocaya muayene olmaya ve konuşmaya gitmiştim hakan beyin güler yüzü vermiş olduğu rahatlık ve ilgisini çok beğendim o an ameliyat olmaya karar verdim ama tabi yinede çok tedirgindim istediğim gibi olurmu diye.
Ve ameliyat oldum şu an 20. Günüm ve burnum istediğimden de güzel oldu ve şu an korkumun tedirginliğimin cesaretsizliğimin ve bir çok şeyin yerini tek bir şey aldı hakan hoca sayesinde. İYİ'Kİ

Konum: Özel Bilge Hastanesi Diğer

Hakan beyi tanıdığıma çok memnunum tereddüt etmeden iyi ki gitmişim tam istediğim gibi çokk güzel bi burnum oldu hakan bey ve asistanının ilgisi ve samimiyeti çok hoştu,iyi ki

T
Konum: TRG Hospitalist Hastanesi Burun Estetiği

Nefes alma sorunum,sürekli olarak burun akıntısı,
Yan ve ön profilde yamukluk vardı çok şükür Hakan hocamla tanıştım ve ameliyat oldum süreçte hiç bir ağrı sızı yaşamadım burnum istediğimden de güzel oldu Hakan hocam ellerinize sağlık var olunYolunuz açık olsun başarılar dilerim

Konum: TRG Hospitalist Hastanesi Burun Estetiği

Burnumdan hayatım boyunca nefes alma problemi çekiyordum ve açıksa burnumun görünümünden çokta memnun değildim. Bir arkadaşımın da tavsiyesiyle Hakan Hocam ile tanıştım. Benim nasıl bir burun istediğim konusunda oldukça hassastı. Ameliyat sonrası ise profesyonel bir ekip ile takip ve ilginin devam etmesi büyük incelikti. Çok memnun kaldım

C
Konum: TRG Hospitalist Hastanesi Burun Estetik Cerrahisi

Hakan beyi tanıdığıma çok memnunum iyi ki diyorum ben burun estetiği ameliyatı oldum şimdi eskisinden daha mutluyum ve hocama çok güveniyorum her zaman tavsiye edeceğim

Konum: TRG Hospitalist Hastanesi Diğer

Öne eğik kemerli bi burnum vardı tavsiye üzerine Hakan beye muayene oldum doğal bir burun istediğimi belirttim kendisini de bana detaylı şekilde burnumda mümkün olan ve olmayan şeyleri anlattı.Ameliyat sonrası hiçbir ağrım olmadı kendileride hem sözlü hemde yazılı olarak sonraki süreci açıkladılar. Henüz kısa süre geçmesine rağmen burnumun şu anki şeklinden memnunum .Doktor bey ,ekibi ve hastanede ki ilgilenen tüm kişilerden çok memnun kaldım

Op. Dr. Muhammet Hakan Gerekli

Kıymetli hastama zaman ayırdığı ve değerli görüşlerini paylaştığı için teşekkür ediyorum. Sağlık ve esenlikler diliyorum.