Online Randevu Takvimi
etkin değil
Doğma büyüme Üsküdarlıyım. Diş hekimi olmak benim çocukluk hayalimdi. Çok sevdiğim semtimde, çok sevdiğim mesleğimi icra ettiğim için çok mutluyum.
İlgi Alanlarım:
—Biyomimetik yaklaşımlarla yapılan direkt ve indirekt restorasyonlar (Dolgu, Kuafaj Dolgu, İnlay-Onlay-Overlay, Endokron ve Fiber destekli restorasyonlar)
—Kök Kanal Tedavileri, Kök Kanal Tedavisi Yenileme Tedavisi
—Diş Beyazlatma, Devital Beyazlatma (Kanal Tedavili Dişlerin Beyazlatması)
—Estetik Dolgu, Kompozit Lamine, Bonding, Facing
—20 Yaş Diş Çekimleri, Cerrahi Çekimler, Kist Operasyonu
—İmplant Cerrahisi (İmmediate implantoloji, All-on-Four Konsepti, Kemik Yükseltme-Sinüs Lifting)
—Diş üstü/İmplant üstü Restorasyonlar (Metal-Seramik Kaplama, Zirkonyum, Porselen, Emax Kaplamalar)
—Diş üstü/İmplant üstü Hareketli Protezler (Çengel Kroşeli, Hassas Tutuculu, Ball ataşmanlı, Locaterlı Takıp Çıkarılabilen Protezler)
—Diş Sıkma Tedavileri ve Masseter Botoksu
—Pembe Estetik Tedavileri (Pembe Kompozit Dolgu, Gingivektomi)
Ağız Bakımı Eğitimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Tümünü gösterHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
Bahçelievler Mahallesi, Atabek Caddesi, Nazenin Çengelköy Konakları Sitesi, No:4 A/B, Üsküdar/İstanbul, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Nazenin Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Özel Nazenin Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
Görüşler içerisinde ara
z.....
Muhammet Bey kanal, dolgu ve implant tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden şu anda memnunum. İlk zamanlarda zorlayıcı aşamaları vardı ama gayet iyi. Doktorum şeker gibi, çok tatlı. Hatta şu anda eşimde gidiyor.
b....
Muhammet Bey'den çok memnunuz. Kendisinin hastasına olan yaklaşımı, sıcakkanlılığı gayet iyi ve işini gerçekten güzel, detaylı, titiz yapıyor. Bayağıdır kendisine gidiyorum ve annemede ben tavsiye ettim. Kanal tedavilerimi yeniledi, implant tedavimi yaptı. Daha öncesinde işlem yaptırdığımda bir sürü sıkıntı, problem çıtkı ama Muhammet Bey en ince detayına kadar kanal tedavilerini yapıyor ki çok rahatım. 3-4 senedir dş ağrısından muzdariptim Muhammet Bey'den sonra çok rahatım. Yakın zamanda ön dişlerimede kaplama tedavimi yaptıracağım. Genel anlamda çok memnunum.
t.....
Hayatımda gördüğüm en kral doktor. Kendisini doğuran annenin ellerini, ayaklarını öpmek lazım. Muhammet Bey komple dişlerimi yaptı. İmplant ve protez tedavimi yaptı, tedavim tamamlandı. Tedavimden çok memnunum. Kendisine çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık.
Muhammet Bey'le ilk defa tanıştım ve çok memnun kaldım. Kendisinin işindeki özgüveni gayet iyi ve süreklide nasıl olduğumu sıkıntı var mı diye soruyor ağrın varsa gel diyor. Muhammet Bey'i çok ilgili ve alakalı buldum. Ön dişimde kırık vardı kompozit dolgu işlemimi ve detertraj temizliğimi yaptı. Kendisiyle tedavi sürecim devam ediyor.
h....
Ben çok memnun kaldım. Öncesinde kendim gelmiştim daha sonrasında 16 yaşındaki oğlumu getirdik. Muhammet Bey çok ilgili birisi. Ben genel kontrol, diş temizliği ve kaplamam çıkmıştı yeniden yapıldı. Eşiminde diş temizliği, genel kontrolü yaptırdık. Oğlumunda çürük vardı birkaç daha çürüğü çıktı tedavisi yapılacak. Yapılan tedavilerimden çok memnunum.
Dolgu, kanal tedavi ve estetik için gittim. Çok memnun kaldım.
Diş hekimi Muhammet Hakkı Bostan, diş taşı temizliği ve diş dolgusu işlemimi yaptı.İşlem öncesi ve sonrasında açıklayıcı bilgi vermesi bu süreci aklınızda soru işareti kalmadan gönül rahatlığıyla tamamlamanızı sağlıyor. Ayrıca samimi ve güleryüzlü olduğu için de hekimimize çok teşekkür ediyorum.
Değerli Hekimimiz, tüm dişlerimle ilgili ayrıntılı (çekim , dolgu, implant, porselen vb) bir tedavi uyguladı. Hem güleryüzlü ve rahatlatıcı tavrıyla hem de işinin ehli olması sebebi ile kendisini tavsiye ediyorum.
Muhammet Hakkı Bostan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Hakkı Bostan, Diş Hekimi. Size Muhammet Hakkı Bostan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Muhammet Hakkı Bostan adresi nerede?Muhammet Hakkı Bostan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi, Atabek Caddesi, Nazenin Çengelköy Konakları Sitesi, No:4 A/B, Üsküdar/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Hakkı Bostan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Hakkı Bostan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Hakkı Bostan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Hakkı Bostan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammet Hakkı Bostan hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Hakkı Bostan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Hakkı Bostan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Hakkı Bostan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Hakkı Bostan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Hakkı Bostan hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Muhammet Hakkı Bostan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri