Hulusi hocama göğüs ağrısı şikayetiyle muayene oldum.Sağolsun durumumu ciddi buldu,beni hemen acile oradan yoğun bakıma sevk etti.Ertesi gün anjiyoya aldı beni,anjiyomu bizzat kendi yaptı.İki damarım tıkalıymış,hemen stent uygulaması yaptı.Taburcu etti,eski sağlığıma kavuştum tekrar..
Kendisine çok teşekkür ederim.Sağolsun varolsun.ALLAH işini gücünü her zaman rast getirsin..
MEHMET ŞEVKET ÖZKAYA..
su...i
sagıdeger hocmız muhmet hulusi beye sonsuz sayğlarımı sunuyorum halkla ilşkleri şahıslarla mutab alması ykınen inslarla değer vemesi mehmet akif ersoy hastanesine yaraşır ve insanlara verdği değrden dolayı mehmet akif ersoy araşdıma hsdanesine vssatılmış oğlu hocamıza en derin sayğlarmı sunarım hastne persnolinde teşğürlerimiborç bilirim
Muhammet Hulusi Satılmışoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Hulusi Satılmışoğlu, Kardiyoloji.
Muhammet Hulusi Satılmışoğlu adresi nerede?Muhammet Hulusi Satılmışoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Hulusi Satılmışoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Hulusi Satılmışoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhammet Hulusi Satılmışoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Hulusi Satılmışoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Hulusi Satılmışoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Hulusi Satılmışoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muhammet Hulusi Satılmışoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar