Abdominal Laparoskopi
Preoperatif Değerlendirme
Spinal Anestezi
Spinal Ve Epidural Anestezi
on...r
DR. Muhammet Korkusuz karaman devlet hastanesinde buldum.İşinde uzman güler yüzlü bir doktor. Benim tedavim Harcamat(Kupa Tedavisi) işlemleriydi. Çok fazla korkularım vardı kendisi açıklamalarıyla ve elinin hafifliğiyle çok yardımcı oldu.Çok teşekkür ederim ve herkese de tavsiye ediyorum.saygılarımla
Muhammet Korkusuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Korkusuz, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Muhammet Korkusuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epidural Anestezi, Enjeksiyon Iv, Spinal Ve Epidural Anestezi, Abdominal Laparoskopi, Spinal Anestezi, Ağrı Pompası, Genel Anestezi, Enjeksiyon Im, Preoperatif Değerlendirme, Epidural Kan Yaması.
Muhammet Korkusuz adresi nerede?Muhammet Korkusuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi 1984. Sokak No:1 Karaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Korkusuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Korkusuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhammet Korkusuz hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Korkusuz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Korkusuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Korkusuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Korkusuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Korkusuz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muhammet Korkusuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.