Uzm. Dr.
Muhammet Ömür Ersin Altun
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Bursa 1 adres
İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmekteyim. Evli ve bir kız çocuk babasıyım.
İlgi alanlarım arasında yüz estetiği uygulamaları ( burun estetiği, kulak estetiği, göz kapağı estetiği, yüz-boyun germe, dudak estetiği), meme ameliyatları ( meme küçültme ameliyatı , meme büyütme operasyonları , meme dikleştirme operasyonu, meme kanseri onarımı ), cilt kanserleri tedavisi ve de ameliyatsız estetik işlemler ( botoks uygulamaları, dolgu uygulamaları ve ip askı işlemleri) bulunmaktadır.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Lokal Anestezi
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
m....a
Bundan 5 ay önce, 5 buçuk yaşındaki oğlum bir bisiklet kazası geçirdi ve çenesi büyük bir şekilde yarıldı. Korku ve panik içindeydik ve değerli doktorumuz Ersin Altun hocam tüm korkularımızı giderdi. Sakince oğlumun operasyonunu gerçekleştirdi. Operasyon sonrası kontrollerimizde, bizimle tüm içtenliğiyle ilgilendi. Tüm sorularımıza sıkılmadan yanıt verdi. Bu yara nasıl kapanır derken yara sağlıklı bir şekilde kapandı ve değerli doktorumuzun önerdiği kremle yara izi de azaldı. Kremi hiç aksatmadan kullandık, kullanmaya da devam edeceğiz. Ilerleyen süreçte görünen izin daha da azalacağını düşünüyorum. Değerli doktorumuz Ersin Altun'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sihirli elleriniz dert görmesin hocam..
em....
botox için gittim ,her zamanki gibi muhteşem sonuç,ellerinize sağlık ersin hocam,benm ve arkadaşlarımın tek adresi ,güvenerek gittiğimiz plastik cerrahımız, iyi ki varsınız
Muhammet Ömür Ersin Altun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Ömür Ersin Altun, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Muhammet Ömür Ersin Altun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Genital Estetik, Dikiş, Burun Estetiği.
Muhammet Ömür Ersin Altun adresi nerede?Muhammet Ömür Ersin Altun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Ömür Ersin Altun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Ömür Ersin Altun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Ömür Ersin Altun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Ömür Ersin Altun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Muhammet Ömür Ersin Altun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Ömür Ersin Altun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Ömür Ersin Altun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Ömür Ersin Altun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muhammet Ömür Ersin Altun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra