Diş Hekimi Randevusu
Kurtuluş mah. Adnan Menderse Bulvarı No:52 Şahanlar Apt. B Blok Kat:2 Daire :4, Aydın
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Muhammet Sait Onay Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Muhammet Sait Onay Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
se...n
Tanıdık vasıtasıyla tanıştığım Muhammet bey kibar, işlem sırasında detayları mümkün olduğunca aktaran, tereddüt edenlere psikolojik anlamda da iyi gelecek, işinin ehli bir hekim. Başarılı bir kanal tedavisi, başka bir gün yine başarılı bir dolgu yaptı. Eşimin diş taşı temizliği için randevu aldık sonra sırada annem var. Kısaca müdavimi olduk.
f.....
Diş çekimi can acıtır zannediyordum ön yargımı kırdı .Çok rahat , çok profesyonel.
el...n
Kanal tedavisi için başvurdum. Tüm süreç hakkında ve işlem esnasında ayrıntılı bilgi verdi ve çok güzel şekilde yönlendirdi. Ağrısız çok rahat şekilde tamamladım. Tekrar ellerinize sağlık Muhammet Bey.
öz...e
İmplant, Kanal tedavisi, dolgu diş taşı temizliği gibi tüm tedavi sürecim çok başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Eli çok hafif çok seri ve her aşamada bilgilendiriyor.
a....
Uzman Psikolog Atakan beyin tavsiyesi üzerine Muhammet beye implant yatırmak için randevu aldım ve başarılı 2 tane İmplant takıldı çok memnun ayrıldım. İnşaAllah bizim uğrayacağımız Diş Hekimi adresimiz bellidir ve Diş sorunu, bakımı ve başka sıkıntılarınızda gitmenizi tavsiye ediyorum.
gö...
Diş ağrım sebebi ile bir arkadaşımın tavsiyesi sonucunda hocam ile tanışma fırsatı buldum gerekli tedavi süreci ve yaptığı tedavi sonucunda ağrılarımdan kurtuldum tedavi süresince hiç rahatsız olmadım çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ediyorum
ga...e
20 lik diş çekimi için gittim. Dişimin çekildiğini bile farketmedim. İlgi ve alaka çok iyi ayrıca ben rahatlayana kadar beklemeleri beni çok mutlu etti. Doktor Bey ve ekibi hem güler yüzlü hem işinin ehli kişiler. Ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.
i̇...
Enerjisi,ses tonunda kendine olan güveni ve hakimiydi dış çekimi öncesi zaten beni rahatlattı. Cekimden sonra da yanilmadigimi gördüm zaten
be...r
Doktor bey son derece ilgiliydi, işinin ehli mevzuya hakim neler yapılması gerektiğini dişlerinizi durumunu güzel bir şekilde anlatıp bilgilendiriyor. İlk defa gittim tedavi sürecimiz hemen başladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum .
Ayrıca klinik şartları temizliği 10 puan.
kapıda karşılayan bayan görevli çok nazik ilgili.
Azı dişimi çekti ama eli oldukça yumuşak tekrardan teşekkür ederim.
Hasta
Tamamen hijyenik muayenehane güleryüzlü asistanlar. Cerrahi implant tedavimin ilk aşaması korktuğum gibi olmadi çok rahat ve basarili gecti Dr beyin sayesinde kendisine teşekkür ediyorum.
Muhammet Sait Onay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Sait Onay, Diş Hekimi. Size Muhammet Sait Onay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Muhammet Sait Onay adresi nerede?Muhammet Sait Onay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş mah. Adnan Menderse Bulvarı No:52 Şahanlar Apt. B Blok Kat:2 Daire :4 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Sait Onay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Sait Onay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Sait Onay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Sait Onay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammet Sait Onay hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Sait Onay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Sait Onay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Sait Onay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet Sait Onay hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Muhammet Sait Onay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammet Sait Onay hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet Sait Onay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri