Osman gazi mah. Süleymanpaşa bul. no:10/C, Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş
Kilo Verme Diyetleri
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
a....l
Kahramanmaraşta diyetisyen olarak benim düşüncem başarı oranı en yüksek diyetisyen ve diyet sürecinde bana çok katkısı olduğu için muhammet bey'e çok teşekkür ederim bu dönemle aldığım 15 kg mi sayesinde verdik
Muhammet beyle tanışalı kısa
bir süre olmasına rağmen,yıllardır tanıyormuşum hissi verdi Sizi değerli hissettirir sabırla dinler, motive eder Kapıda karşılar ,kapıda ugurlar Samimi, candan, mütevazı,çok efendi biridir Onun sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim Kendisine çok güveniyor ve lyi bir beslenme uzmanı olduğunu düşünüyorum.
- Teşekkürler Dyt. Muhammet Yıldız
Fazla kilolarından dolayı zayıflayıp sağlıma kavuşvak için gittim. Çok detaylı açıklamaları ile adeta kafamdaki tüm sorulara ben daha sormadan fazlasıyla cevapladı. Bu yönüyle adeta bayıldım. Detaylı açıklamaları ile beni aydınlattı. Herşeyi sordum ve hepsini cevapladı. Sporcu olması dolayısıyla da mesleğindeki artısı. Rahat uygulayabileceğim diyet ve spor programı önerdi ve uyguladım. 2 ayda 7.5 kğ verdim. Kahramanmaraşta tek olan birebir bayan ve erkek hocalarla sporcu yaptirmasını hiç söylemiyorum bile. Bence Kahramanmaraş ta alanının açık ara farkla en iyisi.
ok...y
Sayenızde saglıklı bır sekılde kılo verdım, herkese tavsıye ederım, cok tesekkurederım ılgı ve alakanız ıcın
me...e
Kilo verme sürecimde kontrollü bir şekilde ilerleyebildik ve ilerlemeye de devam ediyoruz. Sağlıklı beslenme, doğru antrenman nasıl yapılır bunlar hakkında bir çok şey öğrendim. Hayatımın ileri evresinde de işime yarayacak bu kazanımlar sayesinde sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam nasıl olmalı biliyorum artık. Bu süreçte bana verdiği tüm emeklerinden dolayı Muhamet hocamıza minnettarım..
Muh te şem:), kendi guzel, kalbi guzel, cok basarili…Bir diyetisyenden daha fazlasini istemezsiniz herhalde:) kendisine sadiik kalindigi surece basarisiz olmaniz imkansiz. Sizi her zaman guler yuzu ile karsilar ve o hafta icin kilo verememiş olsaniz bile sizi motive ederek kapidan ugurlar. Genc, enerjik, basarili ve iddiali bir diyetisyen ariyorsaniz muhammet 'i tercih edin . Bir soru akliniza takildiginda hemen cevap alabiliyorsunuz ,aynı zamanda haftanın 3 günü spor imkanı da sunuyor daha ne olsun:))
k.....
Kilo verme. 61 kilodan 58 kiloya düştüm.devamını da hedefliyorum.doktorumla birlikte. Kendisine teşekkür ediyorum .
gu...
Fazla kilolardan kurtulmak için gittim. Ve kurtuldum da hızlı ve etkili sonuçlar için muhammet yıldız.
m....o
Bu güzel sonuçlarım için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Sana emeklerin için minnettarım. Sayende sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım
Muhammet Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Yıldız, Diyetisyen. Size Muhammet Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Online Danışmanlık, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi.
Muhammet Yıldız adresi nerede?Muhammet Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman gazi mah. Süleymanpaşa bul. no:10/C Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammet Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Yıldız ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammet Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammet Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Muhammet Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom