Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar
me...n
muharrem hocam ben size çok tşk ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı siz süper ötesi bir doktorsunuz ameliyatım çok süper geçti allah razı olsun
lu...o
Bıçakla yaralandım raporlarımda hayati tehlikemin olduğu yazıyordu muharrem hocamdan ALLAH razı olsun hocam hastalarınıza olan ilginiz ve umut dolu bakışlarınız için YÜCE RABBİM gönlünüze göre versin.
ellerinizden öperim hocam saygılarımla.
ve...l
Hocam ilk once allah iyiki sizi karşıma çıkarttı ve allah sizden bin kere razı olsun ameliyatımı ypatınız şuan çok iyim herkese tavsiye ederim bu doktoru güler yüzü yeter hastalara gene allah sizden razı olsun hocam allaha emanet olun
em...n
allah razı olsun mufarrem hocamdan beni ameliyat etti çok iyiyim tşk ederim
hı...r
ALLAH razı Olsun Hocam Artık Biri Sağlık (HASTAHANE) Dedimi Aklıma İlk Gelen İsimsin O Derece :)
Muharrem Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muharrem Çakmak, Göğüs Cerrahisi.
Muharrem Çakmak adresi nerede?Muharrem Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muharrem Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muharrem Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muharrem Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muharrem Çakmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muharrem Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muharrem Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Muharrem Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.