- ERCP
- Polipektomi, Varis Ligasyonu
- Stent Yerleştirme ve Dilatasyon
Abdominal Parasentez
Beyşehir Caddesi Akyokuş, Meram
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji B.D.
Balon Dilatasyon
Duodenoskopi(Endoskopi)
Endoskopi
Endoskopik Tedavi
Enterostomi
Beyşehir Caddesi Akyokuş, Meram
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Esnek Sigmoidoskopi
Özofajiyal Band Ligasyonu
Üst Gastrointestinal Endoskopi
İnce Barsak Biyopsisi
hs...r
2014 de SGK da tanıştık hjocamla.. Diğer gittiğim doktorların aksine tek muayene ile doğru teşhisi koyup tedaviyi başlattı. Daha sonra biyopsi ile destekleyerek ilaç raporu aldırdı. Yaşam kalitemi gerçekten arttıran mükemmel bir kişilik..
na....
Muharrem beyle karsilasana kadar 6 yıl boyunca tarif edemediğim karın agriları yasadim. gittigim ve sikayetlerimi anlattigim doktorlarin sayisini ben bile unuttum.artik bugune kadar gittiğim doktorların içinde işini ciddiyetle ve layıkıyla yapan mükemmel bir insan Yuce Rabbim beni Muharrem beyle karsilastirarak sebep vererek iyileşmemi nasip etti.ilk koyduğu cölyak teşhisiyle uzun zamandan sonra sabırla eski sagligima kavuştum.Allah ondan razı olsun.basarilari daim olsun inşaallah.sevgiler saygılar hocam.hocami mide ve bağırsak şikayeti olan tüm hastalara tavsiye ederim.gonul rahatlığıyla gidebileceğiniz tecrübeli bilgili bir doktor kendileri....
hü....
Muharrem Bey in ilk bakışta koyduğu teşhis biyopsi ile de desteklendi. Sıcak yaklaşımı sayesinde tedavi süreci çok daha iyi ilerleyecek. Bende kesinlikle tavsiye ederim..
ze...p
Mukemmel bi insan onun sayesinde hastaligimi dikkate almamamayi ogrendim. Cok pozitif bir insan onu tanidigim icin cok mutluyum basarili bir doktor . Siddetle tavsiye ediyorum.
tü...z
2007 yılında sdü tıp fakültesinde tesadüfen gastroentoloji bölümündeyken servis doktorumdunuz.yıldıran songür hocam ve sizin verdiğiniz moralle hastalığımı atlattım bir oğlum var şimdi.ama kontrollere devam ediyorum.muğla da oturuyorum.sizi o zaman tanıdığım için çok mutluyum.iyiki varsınız.
Muharrem Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muharrem Keskin, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Muharrem Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Özofagoskopi, Üst Gastrointestinal Endoskopi, Özofajiyal Band Ligasyonu, Polipektomi, Rektosigmoidoskopi, Yutulabilir Mide Balonu, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Endoskopik Tedavi, Özofagus Varis Kanamasında İnjeksiyon Skleroterapisi, Esnek Sigmoidoskopi.
Muharrem Keskin adresi nerede?Muharrem Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beyşehir Caddesi Akyokuş Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muharrem Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muharrem Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muharrem Keskin hangi dilleri konuşuyor?Muharrem Keskin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muharrem Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muharrem Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muharrem Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muharrem Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Muharrem Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muharrem Keskin hangi sigortaları kabul ediyor?Muharrem Keskin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Meram bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar