YDA Center, kızılırmak mahallesi dumlupınar bulvarı No:9 A1 Blok 10. kat 405 numara Çankaya /ANKARA, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 103 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +20 daha fazla

İç Hastalıkları Randevusu

Abdominal Ultrasonografi

İç Hastalıkları Randevusu

1989-1991 : Hacıbektaş lisesi, NEVŞEHİR
1994-1997 : Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, İZMİR ( Mezuniyet)
1998-1999 : Ankara Numune ve Araştırma Hastanesi Anasteziyoloji ve Reanimasyon bölümü
asistanlığı, ANKARA
1999-2004 : Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları, ANKARA
2004-2007 : Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Anabilim Dalı , ANKARA
2010-2023 :Ankara Özel Güven Hastanesi,ANKARA
2017 :DOÇENTLİK
2023-Halen : Doç.Dr. Muharrem TAŞKOPARAN Endoskopi ve Kolonoskopi Kliniği

Makaleler
Röportaj

Konum: Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan MUAYENEHANESİ YDA center VIP Endoskopi ve Kolonoskopi kliniği Gastroenteroloji Randevusu

detaylı ve anlasılabılır anlatım. tum sorun ve sorunlarımın anlatılması mukemmel. endişelerimizin tamamına ait tatmin edici anlatım ve giderilmesi . 15 yıldır devam eden karaciğer yağlanma ve enzim sorunlarıma ilk defa dogru tedavi startını Dr Bey ile başlayabildik.güleryüzlü ve harika bir doktor .Kesinlikle tavsiye ediyorum. maşallah.

K

2 aydır mide bulantısı şikayeti nedeniyle,gezmediğim doktor kalmadı,yanlış tedavi yöntemiyle 15 kilo verdim.En son çare olarak soluğu Muharrem hocanının kliniğinde aldım.Hastasına yaklaşımı,yapmış olduğu tetkikler ve insanlığı mükemmeldi.Detaylı açıklamalarıyla sizi hastalık konusunda bilgilendiriyor ve kafanızda hiçbir şüphe kalmıyor.Doğru teşhisler konusunda bu zamanda bulunacak nadir doktorlardandır. Hasta ve doktor ilişkisi mükemmmel.Eğer mide ve bağırsak vb. rahatsızlıklarınız varsa hiç düşünmeden randevunuzu hemen alınız.

Konum: Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan MUAYENEHANESİ YDA center VIP Endoskopi ve Kolonoskopi kliniği Endoskopi

Bağırsaklarımın ve midemin mucizesi olan değerli hocamızla iyi ki karşılaştım.Enerjisi, yaklaşımı, güler yüzü güven veren tavırları ve yüzüme bakıp ülser teşhisi mi koyması da cabası. Tedavim hala devam ediyor. Kendisine minnettarım.

Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Yaklaşımımın size rahatlık ve stres azaltma sağladığını duymak beni memnun etti. Benim için çok değerli olan, bu içten ve samimi değerlendirmeleriniz için kendim ve ekibim adına tekrar çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
Doç.Dr. Muharrem TAŞKOPARAN
Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı

Muharrem Beyin intestinal metaplazi nedeniyle uzun yıllardır takipli hastasıyım. Kendisinin güleryüzü ilgili alakalı olması, hastalıkla ilgili titiz yaklaşan, bilgilendiren aynı zamanda moral veren motive de eden bir hekim olması vb özelliklerinin hepsi benim için önemliydi.bence harika bir doktor.kendisini gönülden tavsiye ederim herkese.

Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan

Öncelikle çok geçmiş olsun. Değerlendirmeleriniz ve bu güzel görüşleriniz için size çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.
Saygılarımla

T

Oğlumuzun muayenesi, devamında kolonoskopi ve endoskopisi için Muharrem beyi bulduk. Olağanüstü pozitif enerjisi olan bir doktor Muharrem bey.
Herşeyden önce güler yüzüyle sizi karşılıyor ve seans bitinceye kadar bu güleryüz devam ediyor.
Sizi tıbbi yönden detaylı bilgilendiriyor. Bu konuda
bilgisini sizle paylaşıyor. Muharrem bey alanında
gerçekten çok iyi ve size bunu hissettiriyor.

Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan

Çocuklarımız konusunda hepimiz çok hassas ve endişeliyiz. Anne ve baba olarak özellikle sağlıkları konusunda daha da hassasız. Benimde çocuklarım var ve bende babayım. Bu yüzden bir hastamı muayene ederken; empati yaparak, kendimi anne ve baba yerine koyarak, hastayı kendi çocuğum olarak düşünerek, onların endişelerini hissederek hareket ederim. Bu enerjinin size geçmiş olması da mutluk verici. Oğlunuza tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi lütfen iletin.
Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı

Hocamla yollarimiz 2 gün önce kesişti ve iyi ki kendisine gitmişim diye şükrediyorum. Bugun beni aradiginda patoloji sonucumun temiz geldigini soylediginde dunyalar benim oldu. Dayanilmaz yemek borusu agrilarima da verdigi tedavi ile vrda edecegimi biliyorum. Son derece bilgili, tecrübeli, guler yuzlu, insanin icini rahatlatan ve daha konusmaya basladiginiz dakikalarda guven veren bir doktor. Bundan sonra tum gastroenterolojik rahatsizliklarimda hocamdan baskasina gitmeyecegim, umarim ihtiyaciniz olmaz ama olursa da siddetle tavsiye ediyorum.

Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı

Muharrem hocaya yüksek çıkan karaciğer değerlerim için muayene oldum ve ayrıntılı açıklamalarıyla içimi rahatlattı. İletişimi kuvvetli, bilgili ve güler yüzlü bir hekim. Aynı şekilde ekibi de son derece nazik ve güler yüzlü.

Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan

Öncelikle çok geçmiş olsundikelerimi iletirim. Bu güzel değerlendirmeleriniz, yorumlarınız için kendim ve ekibim adına çok teşekkür ederim.
Gastroenteroloji ve İç hastalıkları Uzmanı

Kendisini; acil olarak endoskopi yaptırmam gerektiği için google da aramalarım sonucunda buldum. Açıkçası google ve diğer sitelerde gördüğüm yorumlar için biraz da şov bence diye düşündüm. Aradım, asistanı beni dikkatli ve detaylı bir şekilde dinledi. En erken endoskopi tarihini verdi ve bu sayede Muharrem bey ile yollarımız kesişti. Bütün samimiyetimle yazıyorum kendisi hakkında yapılan yorumlar şov değil az bile... Çok kibar, doktor-hasta ilişkisi mükemmel, süreci çok iyi yöneten, hastasının tüm korkularını, endişelerini yok eden; detaycı, açıklayıcı, olağanüstü bir doktor kendisi. Binbir korku ve endişe ile girdiğim kliniğinden; sakin, mutlu, umutlu, doktoruna güvenen bir hasta olarak çıkmanın verdiği mutluluğu size tarif edemem...
Ayrıca; beni detaylı bir şekilde dinleyen çözüm odaklı asistanına; endoskopi öncesi beni özenle hazırlayan, güler yüzlü hemşiresine de en içten şükranlarımı iletmek isterim.

Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan

İyileşmenize katkıda bulunup, sağlık sorunlarınıza çare olabilirsem ne mutlu bana. Bu çok güzel ve benim için bir o kadar değerli yorumlarınız için; kendim ve ekibim adına çok teşekkür ederim.
Gastroenteroloji ve İç hastalıkları Uzmanı

Mide bağırsak şikayetlerim nedeniyle araştırmalarım sonucu Muharrem Beyi buldum. Endoskopi ve kolonoskopi işlemlerinden hep çekinip erteleyen biri olarak şunu söylemeliyim ki, Muharrem Bey’in her şeyi ayrıntısına kadar tek tek anlatması, pozitif yaklaşımı, kendisinin ve ekibinin güleryüzüyle rahatladım. Hemen randevu aldık ve işlemleri yaptırdım. Hiç bir zorluk ve ağrı yaşamadım. Hatta keşke daha önce gelseydim ve bu stresi yaşamasaydım dedim. Doktorumuz ve ekibine minnettarım.

Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu çok güzel ve benim için bir o kadar değerli yorumlarınız için kendim ve ekibim adına çok teşekkür ederim.
Gastroenteroloji ve İç hastalıkları Uzmanı

Öncelikle hiç tanımadan gitmiş olduğum bir doktorumuzdu. Kolonoskopi , endoskopi yaptırdım ve gittim. Tahliler vs. Doç.Dr. Muharrem hocam hepsini güzel bir süzdü, değerlendirdi. Benim istemsiz ve çokça sorularıma sabırla cevap verdi.Hem de bi eğitmci gibi tane tane anlattı.Kolonoskopinin raporu çıkmamıştı , sonra çıkınca raporu gönder dedi gönderdim. Hemen dönüş yaptı. Zamanım yok gibi bahaneler üretmedi. Ne desem azdır vallahi. Güven de veriyor samimi de.Rabbim sayılarını artırsın. Allah razı olsun kendisinden . Herşeyi 10 numara bir doktor. Çok yerde görüşüm yoktur ama DR.Muharrem hocam bir başka yaa...

Doç. Dr. Muharrem Taşkoparan

Tekrar çok geçmiş olsun. Hastalarımızın düzelmesi, iyileşmesi, sağlıklarına kavuşmaları inanın bizi de çok mutlu ediyor ve mesleki tatmin veriyor. Kendim ve ekibim adına bu güzel değerlendirmeleriniz için size çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım. Doç. Dr. Muharrem TAŞKOPARAN Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları Uzmanı