Alparslan Mah. Sivas Cad. Kasseria Avm. No : 94/40-41-42, Melikgazi , Kayseri
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
İmplantpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
İmplantpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplantpark Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yaptırdığım köprü(protez) dişleri 1 sene kullandım hiç memnun kalmadım dış etlerimdeki kanama ve ağiź kokusu hiç geçmedi şikayetim üzerine tekrar gittim problemleri dile getirdim protez çıkarılıp değiştirildi sorunlar bitecek sandım devam etti defalarca gittim geldim değişen birşey olmadı bir süre sonra hekimin davranışları farklılaştı sonuçta alamayınca bir daha aynı yere gitmedim gitmemde kimseye tavsiye etmiyorum
z.....
Muharrem bey ile ilgili çok olumlu şeyler duymuştum . İmplant tedavisi uyguladı. Tedavim boyunca çok yardımcı oldular çok memnun kaldım. Ben de eş dostuma öneriyorum.
Muharrem beyi internetten ve cevremdeki insanlardan duymustum . Annemin implant tedavisi icin gitmistik ve hem tedavi sureci kontroller hem de sonrasindan cok memnun kaldik ve ben de kendi dislerime estetik imex kaplamalar yaptirdim herkese tavsiye ederim
f.....
Dr bey Babamin implantlarini yapti babam o kadar membun kaldi ki herkese tavsiye ediyor benden de israrla buraya yazmami istedi implant konusunda cok tecrubeli takibi iyi yapan isinin ehli bir uzman kendisine cok tesekkur ediyoruz.
ön...n
Muharrem bey, konusuna hakimiyeti, nezaketi, ilgi alakası, elinin hafifliği ve çabukluğu nedeniyle bence Kayserinin en başarılı hekimlerinden biri. İmplant yaptırmayı düşünüp de erteleyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.2 haftada dişim takıldı.Bu kadar kolay olacağını bilsem yıllarca ertelemezdim.
ya...4
ön dişlerimdeki eski dolgular ve çapraşıklığımın tedavisini yaptı muharrem bey zirkom diş yapıldı ve çok memnun kaldım buradan teşekkürlerimi iletiyorum hocama
pı...r
Dişlerimin rengi ve yapısından memnun değildim. Alt dişlerime beyazlatma yapıldı ve üst dişlerime de estetik kaplamalar yapıldı ve gerçekten tedavinin sonucuna inanamadım. İmplantparka ve Muharrem beye çok teşekkür ediyorum
na....
Doktor beyi eniyihekim.com daki tavsiyelerden buldum ve dişlerimin sarı olması şikayetiyle gittim. Bana bleçing denilen bi işlem yapıldı ve 3 seans sonunda dişlerim beklediğimden de güzel oldu. Doktor beye çok teşekkür ediyorum ve mesleğinde başarılar diliyorum
ke...ş
Muharrem Beye ön dişlerimdeki renk bozukluğundan ötürü akraba tavsiyesi ile 2 hafta önce gittim. İlk muayenede bilgisi ve anlayışı kendisine güvenmem de en büyük etkendi. Ve bugün zirkom tedavisi sonucu artık elimi kapatmadan gülebiliyorum. Şunu belirtmek istiyorum o koltuğa korkarak oturdum ama işlemleri acı duymadan rahat bir şekilde yaparak seansları bitirdik. Eğer güveneceğiniz, tecrübesi ile de emin olacağınız bir hekim arıyorsanız Muharrem Beyi tavsiye ediyorum. Ve bu süreçte anlayışından ötürü kendisine teşekkür etmek istiyorum. Tabi ki Şerife Hanıma da..
ba...u
ÖN DİŞLERİMİN BOZUKLUĞU İÇİN GİTMİŞTİM KAPLAMA DİŞ YAPILDI ARTIK RAHATLIKLA GÜLEBİLİYORUM HERKES ÇOK BEĞENDİ DOKTORUMUN GÜLERYÜZÜ VE SAMİMİYETİ DE CABASI BEN ÇOK NAZLI Bİ HASTAYIM BAŞKASI OLSA ÇOKTAN BAŞINDAN GÖNDERMİŞTİ BİLE ÇOK NAZIMI ÇEKTİ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Muharrem Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muharrem Uçar, Diş Hekimi. Size Muharrem Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Köprü Uygulaması, Cep Derinliği Azaltma, X-Ray, Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Overdenture Protezler, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Muharrem Uçar adresi nerede?Muharrem Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alparslan Mah. Sivas Cad. Kasseria Avm. No : 94/40-41-42 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muharrem Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muharrem Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muharrem Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muharrem Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muharrem Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muharrem Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Muharrem Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri