Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Omuz Yırtıkları Tedavisi
Ortopedik Rehabilitasyon
Sporcu Rehabilitasyonu
sa...k
Ayagima,dizime vuran bel fitigi agrisi sikayetimden dolayi tedaviye basladik.8 seans sonunda ayagima vuran agri tamamen bitti. Tedavi sureci icinde dikkat edilmesi gerekenler konusunda detayli aciklamalar cok faydaliydi.cok tesekkur ederim
al...
Öncelikle yorumu tamamen kendi düşüncelerim ve özgürlüğümle yazdığımı belirtmek isterim. 22 yaşında bir gencim 3 boyun 4 bel fıtığım ayrıca mr da gözüken belimde 9 mm daralma var. Gerek işim ile rahat ayarladigimiz seans günleri ve saatleri olsun tedaviler gayet iyiydi tam anlamiyla %100 iyilestim diyemem ama cok cok büyük rahatlama oldu ki daha da iyilesme sureci devam ediyor daha da iyi olacağımı düşünüyorum tavsiye ederim...
be...z
buyun ve baş ağrılarım vardı günlük yaşantımı çalışmalarımı baya bi etkiliyordu 5 seans gittim ve şuan çok daha iyim
teşekkürler
n....ö
Omuz ağrısı ve kolda uyuşma şikayeti ile tedaviye başladık. Beş seans sonunda uyuşmam tamamen geçti,ağrılarım iş yüküne göre değişiyor. İlginiz için çok teşekkürler Fizyo 16
se...ç
Bel ağrım için gittim. Büyük ölçüde ağrılarım azaldı. Daha konforlu bir yaşam oluştu. Gayet Samimi ve bilgilendirici açıklamalarıyla süreç çok sağlıklı geçti.
oğ...n
Boyun ağrıları için gittim 5 seans sonunda hiçbir şikayetim kalmadı gayet memnun kaldım eşimde bel ağrıları için geldi eşime de çok iyi geldi
Hasta
Şiddetli Diz ağrısı ile doktor beye gittim. İlk seanstan itibaren faydasını gördüm. 5 ci seanstan itibaren şimdi çok çok iyim. İlgi alakası dan dolayı kendilerine çok çok teşekkür ederim.
Sağ dizimde ön çapraz bağ kopması odlu. Hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası fizik tedaviye devam ettim. Özellikle ameliyattan önce fizik tedavi almamın ameliyat ve sonrasında çok faydası oldu. Muharrem hocam bu süreçlerde oldukça bilinçliydi ve gerekli yönlendirmeleri yaptı. Samimî, dostca biri ve işinde iyi olmasından dolayı memnun kaldım.
z ...k
Ciddi şekilde boyun ağrılarım vardı boyun düzleşmesi çok şükür muarrem bey sayesinde geçti şuan ağrılarım kalmadı
Boyun ve omuz bölgesindeki ağrılarım için başvurdum. Terapi ile ağrılarımda büyük ölçüde rahatlama oldu. Gösterilen egzersizlerin yapılması süreci hızlandırıyor. Bu nedenle muhakkak söyleninleri yerine getirmek gerekiyor. İlgi ve alaka oldukça menun edici. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Muharrem Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muharrem Yalçın, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Muharrem Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Randevu, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Manipülasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Bel - Boyun Fıtığı, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape).
Muharrem Yalçın adresi nerede?Muharrem Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Zekai Gümüşdiş no:612/14 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muharrem Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muharrem Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muharrem Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muharrem Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muharrem Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muharrem Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Muharrem Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler