Dermatoloji Randevusu
Mohs Mikrografik Cerrahisi
PRP
Yüz Dolgusu
n...
Sosyal medya reklamlarında gördüm, hocanın ismini duymuştum. Tırnak mantarı için başvuru yaptım, sonuç olumlu gidiyor, şu an tırnağım uzuyor. Çok memnun kaldım, çok ilgili bir doktor.
Kızımın aşırı kaşıntısı için gitmiştik uyuz tanısı koydu ve verdiği ilaçlarla kızım sağlığına kavuştu
i.....
Ayak tırnaklarımda mantar vardı kendisinin uzman görüşüyle hemen anladı. Bilgilendirmesini yaptı. Tedavi sürecini çok güzel açıkladı. İlaç tedavisi ve bakım gerçekten çok işe yaradı.Yaşı ve tecrübesi gereği ile yaklaşımı çok güzeldi. Çalışanlarda güler yüzlü ve ilgiliydi. Hocam sayesinde artık rahatlıkla terlik sandalet giyebiliyorum.
s...
Muhsin hocam çok ilgili, hastasını rahatlatan bir doktor. Enfekte olan bir yaram vardı, ayrıca oğlumu da akne tedavisi görüyor. Bilgi birikimi ve tecrübesi bana kendimi güvende hissettirmektedir. Kendisinden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
h...
Kızarma, kaşıntı ve iri sivilcelerle savaş halindeydim. Zaten hali hazırda bir rozasea teşhisi almıştım.
Hocam; antibiyotik ilaç ve krem ekleyerek, stresten uzak yaşamı ve asidik yiyecekler ile acı, baharatlı yiyeceklerden uzak durmamı tavsiye etti ve 1 ay sonra tekrar buluşmak üzere ayrıldım.
Tedavim sırasında antibiyotik kullanımının bol suyla olması gerektiği uyarısına rağmen, benim ihmalim sonucu 1 haftalık mide sorunlarıyla uğraşmak zorunda kaldım.
Bu süreci atlattıktan sonra yüzümdeki sivilceler söndü. Kızarıklık, krem kullanımı ile yüksek oranda azaldı. Yiyecek ve içecek konusunda ve bol su içerek ciddi bir iyileşme hissediyorum.
Ekim ayında lazer randevusu alarak muayeneden ayrıldım ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Hocamın ilgi ve tecrübesinden faydalanmak isteyenlere tavsiye ederim.
c.....
Yüzün de sivilce ve lekeler çıkmıştı onun için gittim.Sivilcileri geçti ama izleri duruyor o da zamanla geçer heralde tedavisi iyi geldi.İnternetten Muhsin hocaya başvurdum.Tedavi öncesinde bilgilendirdi.
d.....
Kendisinin vermiş olduğu ilaçlar baya iyi geldi Muhsin hocamın tedavisi sonuç verdi.Her şey iyiydi.Alerjik bir problemim vardı.Vücudum da kabarma ve lekelenme vardı ilgili tedavi öncesinde gerekli bilgiyi sağladı teşekkür ederim.
f.....
Ben de ala hastalığı vardı ilaç verdi uzun süreçli hastalık hemen geçmiyor verdiklerini kullanıyrum ama sürecek gibi gözüyorum yapılacak olanı yaptı kendisindeb memnunum.
Hasta
Sedef hastasıyım ve hastalık ile ilgili her türlü açıklamaları yaptı ve ilaç tedavisine başladık çok iyi geleceğine inanıyorum ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim
f.....
İlgili bir doktor kızımla güzel ilgilendi cildinde vitiligo rahatsızlığı vardı Muhsin Bey'in çalıştığı kurumda işlem yaptırmıştım bir kaç defa orada da daha önce duymuştum adını. Kızımda hemen geçebilecek bir rahatsızlık değil uzun bir süreç olduğunu söyledi doktor bey de, ilerleme olmadı daha kötüye gitmiyor ilaçlar da iyi geldi.
Muhsin Akbaba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhsin Akbaba, Dermatoloji. Size Muhsin Akbaba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Hemaferez, Normal Randevu, Botoks, Fototerapi, PRP, Diyabetik Ayak Tedavileri, Mohs Cerrahisi, Mohs Mikrografik Cerrahisi.
Muhsin Akbaba adresi nerede?Muhsin Akbaba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa Mah. 75700 sok. Remzi Özdeş Apt. No:2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhsin Akbaba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhsin Akbaba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhsin Akbaba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhsin Akbaba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhsin Akbaba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhsin Akbaba tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhsin Akbaba hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Muhsin Akbaba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhsin Akbaba hangi sigortaları kabul ediyor?Muhsin Akbaba tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar