Üçtutlar Mah. Binevler 1.Sk. No: 15, Çorum

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Astım

Aşı Takibi +30 daha fazla

Aşı takvimi

Bebek Masajı Eğitimi

Bebek Takibi ve Aşılar

Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi

1977 yılında Çorum’da doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Çorum’da tamamladım. 1994 yılında başladığım Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitimimi 2000 yılında tamamlayarak mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında alarak 2006 yılında uzman oldum. 2006-2012 yılları arasında Bayburt Devlet Hastanesi’nde çalıştım. Bu dönemde Bayburt Valiliği tarafından takdirname ile ödüllendirildim ve Sağlık Bakanlığı tarafından yılın doktoru seçildim. 2013-2024 yılları arasında Çorum Özel Elitpark Hastanesi’nde çalıştım. 2024 yılında kendi muayenehanemde hizmet vermeye başladım.

Röportaj

T
Konum: Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi Hasta çocuk muayenesi

Muhsin hocamla dokuz yıl önce bebeğimin şiddetli kusma karın ağrısı şikayetiyle acil gittiğimiz hastanede gecenin bir yarısı tanıştık iyikide tanımışız kendisini ve yine oğlumun kalbindeki üfürümü farkedip bizi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi kardiyoloji bize masum üfürüm olduğunu söyledi ve yine oğlum her hastalandığında muhsin bey üfürüm var bana şiddetli geliyor demesi üzerine tekrar gittik ve altta yatan bir ritim problemi olduğunu ve kalbinden bir operasyonla tedavi edileceğini öğrendik gerçekten işini en güzel şekilde yapan hiç bir ayrıntıyı atlamayan nadir bulunan doktorlardan muhsin bey ile alakalı yazacağım birçok şey var asla gereksiz ilaç yazmayan hiç bir ayrıntıyı atlamayan yapıcağı tedaviyi ebebeynlere en güzel şekilde anlatan nadir bulunan doktorlardan şimdi beş aylık bebeğimizinde doktoru ve yine kızımızın takibi ve tedavisinde göstermiş olduğu özverili yaklaşımı ve yardımlarından dolayı minnettatız

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Tek bir çocuğumuzun bile hayatına olumlu anlamda dokunabiliyorsak ne mutlu bize. İşte o zaman emekler karşılığını buluyor ve daha çok motive oluyoruz. Rabbim çocuklarınızı bağışlasın, sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.

Konum: Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi Randevu

İlk çocuğumuzu Muhsin Hocamın kontrolünde büyüttük. Şimdi ikinci çocuğumuz için de kendisinden destek alıyoruz. Her zaman doğru teşhis, tedavi ve yönlendirmeleri ile bize çok yardımcı oldu.

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Güzel görüşünüz için çok teşekkür ederim. Çocuklarınıza sağlık, mutluluk ve huzurla geçecek uzun bir ömür diliyorum.

Konum: Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi Çocuk Hastalıkları

Her iki çocuğum ile de bebeklerinden beri Muhsin hocam ilgilenir. Kızımın kronik rahatsızlığını tespit edip bizi yönlendiren ve yıllar içinde takip eden de yine kendisi olmuştur. Hiç bir detayı atlamadan teşhis etmesi ve hastalıklar ve tedaviler hakkında çok detaylı bilgilendirmesi her zaman en hoşumuza giden yönü olmuştur.

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Bu güzel yorumunuz ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Konum: Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi Hasta çocuk muayenesi

Muhsin bey büyük kızımızın takibini yapıyordu şuan küçük kızımızında takibini yapıyor detaylı açıklamaları ve özellikle not edip vermesi küçük çocuklu anneler için nimet.çünkü kabul edelimki hastalık sürecinde hem çocukla ilgilenip hem de doktoru tam anlamı ile hiçbirşeyi atlamadan duymak ve akılda tutmak zor o yüzden not şeklinde ilaçları kullanımını gününü yazması düşünceli bir hareket bence.İlgisi ve detaylı açıklayıcı muayene süreci hakkında diyecek hiçbişey yok çok memnunuz.

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Güzel yorumunuz ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Muhsin Bey'e ortanca oğlumun geçmeyen ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle başvurduk. Pafa veya efemef olabileceğinden şüphelenmişti ve ona göre bir tedavi uyguladı. Muhsin Bey'in uyguladığı tedaviyle geçti.
Ve şu anda 3 yaşında olan kızımda doğduğunda yumurta ve süt alerjisi varmış, sürekli kolik bebek gibi ağlama krizleri ve karnında guruldamalar vardı. Doktorumuz sayesinde bilgilendik ve ona göre hareket ettik, 6 aylık olduğunda da geçti. Yani kimin küçük çocuğu hastaysa önerdiğim çocuk doktoru diyebilirim.

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Çok teşekkür ederim. Çocuklarınızla birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

K
Konum: Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi Hasta çocuk muayenesi

Teşhiş ve tedavi konusunda güvenimiz tam. Bütün detayları objektif bir şekilde detaylıca hasta yakınına anlatıyor ve yazıyor. Durum ile ilgili ne abartı nede hafife alarak anlatılıyor bundan dolayı herhangi bir kıyaslama ve google bilgilerine bakma gibi bir eyleme gerek kalmaksınız doktorumuza güveniyoruz :) kızım için nötropeni tanısını ilk Muhsin bey koymuştu ve öncesinde başka doktorlarda aynı tahlilleri görmüştü. Bu süreçte de her zaman gerek bilgisi gerek yönlendirmeler ile de bizlere yardımı çok olmuştur .

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim kızımıza sağlık, afiyet ve mutlulukla geçen uzun bir ömür nasip etsin.

Gelişim takibi için kızım bebekliğinden itibaren Muhsin Hoca'ya gidiyoruz. Doktorumuzdan çok memnunuz. Tavsiye ederim, kendisini çok seviyoruz ailecek.

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Çok teşekkür ederim. Kızımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

Konum: Uzm.Dr. Muhsin Doğan Muayenehanesi Normal Randevu

Muhsin beye bebeğimin genel kontrolü için gittik gerçekten çok memnum kaldım tüm sorularımı detaylıca cevaplandırdı.

Çok teşekkür ederim.

Ö

Ben çok pimpirikli bir anneyim. Çocuğum doğmadan doktor arayışım başlamıştı. En son işinde başarılı doktora emanet ettik. Muhsin Bey'e gelişim takibi için gidiyoruz. Tespitleri tutan kolay kolay ilaç kullandırmayan alanında iyi bir doktor. 6 buçuk yaşında kızım. Şimdi ikinci çocuğumuzun kontrolleri büyük kızımızın da hasta oldu mu kapısını çalacağımız tek doktor.

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Güzel ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Muhsin Bey, benim ikizlerimin çocuk doktorudur. Doğdukları günden itibaren gelişim takibini yapan tek hekimimiz. Hiç tereddüt etmeden güvenebileceğim bir doktordur. Yaklaşımı ve tedavileri bizlere çok iyi geldi. Herhangi bir şey olduğunda gece gündüz bir telefonla ulaşabildik kendisine ve hiçbirinde geri çevirmedi. Ayrıca çocuklarımda herhangi bir detaylı muayeneye gerek duyulduğunu hissettiğinde gerekli yönlendirmesini de yaptı ve biz kendisinden çok memnunuz. Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Muhsin Doğan

Bu güzel yorumunuz ve nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. İkizlerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu, uzun bir ömür dilerim.