Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Online Görüşme
2014 senesinde Medicana International Hospital da işe başlayan Uzm.Dyt. Müjgan ARI YILMAZ toplu beslenme, klinik ve poliklinik alanda beslenme ve diyet uzmanı olarak görev aldı .
Uzm. Dyt. Müjgan Arı Özel Çamlık Hastanesi 'nde hizmet vermektedir.
2013 HALİÇ ÜNİVERSİTESİ LİSANS
2017 MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS
Müjgan hanım harika bir diyetiysen. Kan tahlili sonuçlarınıza göre vücudunuzun ihtiyacı olan listeler veriyor size. Uzun kilo verme sürecimde kendisi sayesine 22 kilo verebildim ilk etapta. Sağlıklı beslenme konusunda değerli görüşlerini sizinle paylaşıyor ve tavsiyelerde bulunuyor ayrıca psikolojinize de oldukça önem veriyor, sizi dinliyor. Anlayışla, samimiyetle yaklaşıyor ve kilo verme sürecinizde kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor.
es...y
Çok memnunum 85kilodan 64kiloya düştüm emziren bir annenin her hafta gidiyorum her kese tavsiye ederim hedefim55 halen devam ediyorum gitmeye olacağına inanıyorum müjgan hanım sayesinde
tu...y
****turgayt***
Sayesinde esksi gibi açlık hissetmiyorum , yemeklerden 5 saat sonra acıkıyordum , başım dönüyordu , inanılmaz bir göbeğim vardı, henüz yeni gitmeye başladığım müjgan hanım , tahlil sonuçlarıma göre bir liste yazdı ve şuan 1 haftan 2 kilodan fazla verdim ve çoğu yağdan gitti , kendisine minnettarım , henüz işim bitmedi ama kendisine inanıyorum , hem eski kiloma hemde sağlığıma kavuşacağım ve çok kısa zamanda .... Çamlık hastanesi ve müjgan hanıma teşekkür ederim..
Müjgan Hanım'dan çok memnunum. 6 kilo verdim. Bir ayda bu kiloyu verdim .Aç kalmadan zayıflıyorum. Kolestrolüm yüksekti onu düşürdük, şu an iyi gidiyor. Hedefim 10 kilo vermek. Hedefe doğru ilerliyorum. Şu an her şey yolunda.10 günde bir kontrollere çağrıyor. Yarın da kontrolüm var, belki daha fazka kilo vermişimdir. Ben de bir arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.
Ben çok memnunum, çok seviyorum, çok tatlı bir bayan. Arkadaşım da ben gördükten sonra danışanı oldu. Beni gören şaşırıyor ki daha yarısındayım, ama fark ediliyor etraftan, böyle yorumlar alınca mutlu oluyorum. Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim. Bir arkadaşım danışanı oldu. İlk hafta tahlillerimi yapıp gittim. İlk ayda sonuç aldım. 2.ay ara verdim. 15 gün Umre'ye gittim, 3 ayımda kaldığım yerden devam edince etkisini gördüm tekrardan. Takinbinden ve yönlendirmesinden memnunum. Kendime göre rahatsızlıklarım var, buna uygun liste hazırlıyor. Sevmediğin besinleri yedirmem diyor, ona göre alternatif sunuyor. Her hafta gidiyorum diyet listemi değiştiriyor, tartıyor.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. İlk gittiğimde 1.5 ayda beni motive etti. Olumlu sonuçlar aldım. Çok fazla devam edemedim ama memnun kaldım. 5 kilo verdim. Yakınlarıma da tavsiye ederim.
Çok memnunum danışmanımdan. Her yönüyle, bilgisiyle ve tatlılığıyla mükemmel bir insan. Tavsiye üzerine gittim, çok memnun kaldım. Ben de çok tavsiye ettim ihtiyacı olanlara. Bende diyabet hastalığı başlangıcı ve menapoz girdi araya ama beni çok idare etti.10 kilo verdim. Güzel bir süreç oldu. Ara vermek durumunda kaldım. Ramazandan sonra tekrardan danışanı olacağım.
ze...ş
Hayatımdaki ilk başarılı diyet serüvenini kendisi ile birlikte yaşadım. İnanılmaz ilgili ve ruh halinizden anlayan, cesaretlendiren, her konuda yardımcı olan, asla vazgeçmenize izin vermeyen, kendine has lezzetli tariflerle yiyerek zayıflatan hayran kaldığım doktordur kendisi. Benim 5 ay içinde 16 kg vermemi ve her yediğim şeyin kendine has bir tadı olduğunu sayesinde fark ettim. Kaybettiğim özgüveni sayesinde kazandım. Kesinlikle eğer bir diyetisyen eşliğinde kilo vermek istiyorsanız hiç araştırmadan düşünmeden Müjgan hanıma sonsuz güvenebilirsiniz. Bir kez daha ona hayatıma kattığı artılar için teşekkür ediyorum umarım dünyadaki bütün iyilikler onu bulur. Acı yok rocky :)
.....
Müjgan Hanım benim sadece diyetisyenim değil aynı zamanda akıl hocamdı. Yüzümden anlardı iyi miyim değil miyim diye. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktordur. Öyle diyet programını yaziyim gitsin diyen biri de değildir. Ben odasından çıkarken onun bana söylediği "acı yok rocky" sözüyle motive olup diyete girerdim. Umarım hep en güzel yerlerde olur
ar...y
Dr.Mujgan hn. la 1 sene once tanistim kendi hakkinda iyi seyler duymustum sayesinde 1 senede hic spor yapmadan kas kaybetmeden sıkı bir sekilde yagdan zayiflayarak 28 kilo verdim son derece motive eden ve kisinin yasam kosullarina gore yapabilecegi dogrultuda dietler veren cok bilgili bir dr. Bu gune kadar cok diyet yaptin ama diyetin nasil yapilmasi gerektigini kendisinden ogrendim kendisine cok tesekkur ediyorum iyiki var Arzu AKYAY
Müjgan Arı Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müjgan Arı Yılmaz, Diyetisyen. Size Müjgan Arı Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Kilo Verme Diyetleri.
Müjgan Arı Yılmaz adresi nerede?Müjgan Arı Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mah. Yücetarla Cad. No:46 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müjgan Arı Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müjgan Arı Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müjgan Arı Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müjgan Arı Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Müjgan Arı Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Müjgan Arı Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müjgan Arı Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müjgan Arı Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müjgan Arı Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müjgan Arı Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Müjgan Arı Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler