Kendisine tavsiye uzerine gittik ve iyi ki gitmisiz! bebegimin sancilari vardi:( gaz damlalari ve farkli mamalar denedik sancilari uykularini kaciriyordu meme reddi sonrasi mama reddi de yasamaya baslamistik Artik oglum acliktan da agliyordu :( Anne olarak cok zor bir psikolojiye girmistim. Mujgan hanim durumu tum detaylarina kadar degerlendirdi. inanin acil servise bile 7/24 bukadar hizli ulasamazsiniz:) Bebegimin süt proteginine alerjisi oldugu ortaya cikti . Yine Müjgan hanimin yonlendirmesi ile alerjik mama kullanmaya basladik ,cok sukur bebegim sancilardan kurtuldu ve yemeye basladi .
Güler yüzü, sevgi dolu yaklasimi ,hastalarini adeta kendi cocugu gibi gormesi, derin bilgisi ,engin tecrubesi, klasik yontemlerin yaninda bir sorun oldugunda herzaman alternatif cozumler bulmasi bizim icin paha bicilemez . Herzaman anneyi anlayan destek olmaya calisan muhtesem bir insan. En caresiz hissettigim anda "Hiç endise etme Çağan'i böyle böyle büyütecegiz" cümlesi daha dün gibi aklimda...özetle; Müjgan hanim sadece cocuk dr 'u degil, bebegi anne ile birlikte degerlendiren bir hekim .(Bilirsiniz ufacik tedirginligimiz bile biz farketmesek de bebegimize yansiyor ..)
Ben bebegimi Müjgan hanimla buyutuyorum :) Size de tavsiye ederim
ay...k
Mujgan hanim ikizlerimin dogduklari gunden buyana cocuklarimin doktoru. Kendisi inanilmaz bilgili, cocuklara karsi sevgi dolu, cocugun annesini hic saate bakmadan dinleyebilen, telefonlara her daim guzel ses tonu ile cevap verebilen bir doktordur. Kendisini tavsiye ediyorum.
Müjgan Oral Kahyaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müjgan Oral Kahyaoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Müjgan Oral Kahyaoğlu adresi nerede?Müjgan Oral Kahyaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Varyap Meridian Sit. A/Blok Ofis Kısmı K:10 D: 106 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müjgan Oral Kahyaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müjgan Oral Kahyaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müjgan Oral Kahyaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müjgan Oral Kahyaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müjgan Oral Kahyaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müjgan Oral Kahyaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Müjgan Oral Kahyaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla