me....
Benim için çok zor olan bu mucizevi olayı sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren doktoruma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yaşımın küçük olmasından dolayı olan korkularımı yenmeme yardımcı olduğu gibi aynı zamanda hem pskoloğum hem jinekoloğum oldu. Körfez hastanesinin en iyi dalında en iyi cerrahı diyebilirim. Bu kutsal mesleğinde başarılarının devamını dilerim..
m....s
Hamilelik surecimi ve dogumumu mukremin beyle tama mladim.onun deneyimi sayesinde sezeryan sonrasi hic aci Agrim olmadi.ilk dogumumdada keske onu tanimis olsaydik Tekrar tesekkur ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
bü...z
bende doğumumu mükremin beyde yaptım gerçekten eşimde bende çok memnun kaldık hastasıyla ilgilenmesi anne adaylarına verdiği cevaplarla rahatlatan herşey bir yana güler yüzü,gene hamile kalsam gene ona giderim ve biz herkese mükremin beyi tavsiye ediyoruz mükemmel biri
öz...ç
2.hamileliğim ilkinide mükremin beyde yapmıştım şimdi tekrardan gidiyoruz ve çok memnunuz eşimde bende doktoruzdan yana çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz güler yüzünden ve ilgisinden de ayrıca memnunuz vee asistanından söz etmek gerekirse kesinlikle süper bi insan ve güler yüzlü ve neşeli daha ne isteyebilirizki mükemmelsiniz
s....a
Sayın Hocam Biz Bingöl'de çalışırken eşimin hamilelik öncesi ve sırasında size gelmiştik. Yüzlerce hastanızdan tabiki hatırlamanız mümkün değildir. Biz sizin mesleki yeterliliğinizden ve insani yaklaşımınızdan çok memnun kalmıştık. Çevremize de ısrarla tavsiye etmiştik. Eminiz ki aynı profesyonellik ve insani yaklaşımınızla işinize devam etmektesinizdir. Size tekrar teşekkür ediyor, mesleki hayatınızda ve özel yaşamınızda sağlık,mutluluk ve başarılar dileriz.
is...n
çok ilgili pratik ve en önemlisi gebelikte sıkıntılı ve endişeli olan anne adaylarını verdiği cevaplar ile rahatlatan , anne adaylarının kendisini iyi hissetmesini sağlayan bir doktor , bilgi deneyim ve tecrübelerini açıklayıcı olarak anne adaylarına anlatıyor , çok memnun kaldım.
Mükremin Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mükremin Ceylan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mükremin Ceylan adresi nerede?Mükremin Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eroğlan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mükremin Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mükremin Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mükremin Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mükremin Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mükremin Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mükremin Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mükremin Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Edremit bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Edremit bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları